W ciągu trzech miesięcy 2011 r. MAKRO Cash & Carry przeszkoliło łącznie 3486 przedsiębiorców z całej Polski w ramach wszystkich programów szkoleniowych prowadzonych przez firmę. 2139 osób skorzystało z oferty ogólnopolskiego bezpłatnego programu ,,Idealny biznes”.

W ramach modułów szkoleniowych programu ,,Idealny biznes” dla przedsiębiorców z sektora HoReCa, przeprowadzono 54 szkolenia, w których wzięły udział 1302 osoby. Największym zainteresowaniem cieszył się warsztat ,,Profesjonalna dekoracja i nakrywanie stołu” – udział wzięło w nim 319 osób.

Z kolei dla właścicieli i pracowników sklepów spożywczych zorganizowano 28 szkoleń, z których skorzystało 469 uczestników. Najpopularniejszym okazał się moduł ,,Wpływ na zachowanie przez Merchandising”, w ramach którego przeszkolono 155 osób.

Ponadto, 1347 osób wzięło udział w szkoleniach z dwóch dodatkowych programów szkoleniowych MAKRO. 924 osoby uczestniczyły w profesjonalnych modułach dla przedsiębiorców z branży HoReCa, prowadzonych w MAKRO Centrum Rozwoju Firm od 2008 roku. Wśród tej grupy największym zainteresowaniem cieszyły się szkolenia barmańskie, z parzenia kawy oraz ,,Potrawy ze świeżych ryb”.

Natomiast z oferty warsztatów ,,Klubu MAKRO Pro”, uruchomionego dla klientów MAKRO w 2007 roku, skorzystały 423 osoby, które poszerzały swoją wiedzę z zakresu prawa podatkowego, prawa pracy i podatku VAT.

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Air Products sfinalizowała przejęcie ACP
    2019-03-04

    Warszawa, 1 marca 2019 r. - Firma Air Products sfinalizowała proces przejęcia ACP Europe SA (ACP), największego niezależnego producenta dwutlenku węgla (CO2) w Europie. Wartość transakcj[...]

  2. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  3. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  4. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  5. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  6. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  7. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  8. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  9. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  10. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]