Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-9
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 47678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Revent i Benier - przemysłowe rozwiązania dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 93891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 59351
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Irlandia - kraina irish bread i bajgli
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 66752
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-10
Analiza pracy cieplnej pieca przepychowego
henryK rADoMiAK
MoniKA zAJeMsKA
nr katalogowy: 63435
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-5
Analiza wpływu wydajności na wskaźnik jednostkowego zużycia ciepła w piecach grzewczych
Marian Kieloch
Jarosław Boryca
Barbara Halusiak
nr katalogowy: 68073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 112493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 114042
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Piece termoolejowe wsadowe
nr katalogowy: 110817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece firmy IRPOL w opinii klientów
nr katalogowy: 19175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
AXA. Ocena techniczna i walory eksploatacyjne pieców rurowo-ceramiczncyh Axa Vapor
nr katalogowy: 12787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Z wizytą w Kolonii i Kościanie
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 66210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 122157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-10
Piece cynkownicze
nr katalogowy: 2991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Chleb "na rurce" i w "cyklotermiku"
nr katalogowy: 85515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Revent - równomierny wypiek przy niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 96684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Na gorąco Aparaty grzejne w zakładach gastronomicznych
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 109865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Stary i nowy Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 99138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Nurkowski. Oszczędne i wydajne
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 133657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Pamiętajmy, że ceramiczne piece piekarskie to urządzenia ciśnieniowe
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 75342
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-2
Części powstające metodą wytwarzania przyrostowego (AM) wymagają wybrania doskonałego pieca
nr katalogowy: 125043
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-4
Wpływ konstrukcji ścian na straty ciepła w piecach komorowych
Beata HADAŁA
Zbigniew MALINOWSKI
Andrzej GOŁDASZ
Marcin RYWOTYCKI
nr katalogowy: 90726
10.15199/24.2015.4.9
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo firmy Europa
nr katalogowy: 5002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
HI-TEK. Piece rurowe Leonardo włoskiej firmy Europa
nr katalogowy: 12836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Dlaczego polscy cukiernicy wybierają piece Svena-Dahlen
Jackowski.
nr katalogowy: 19096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Hitek. Piece rurowe Leonardo, to wysoka jakość wypieków i oszczędności
nr katalogowy: 4930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Revent. Produkcja wydajna i oszczędna, czyli jak obniżyć rachunki za prąd i gaz
nr katalogowy: 136043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termoolejowe
nr katalogowy: 138264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Ibis. Poznaj technologię przyszłości – piece termo olejowe
nr katalogowy: 137855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Revent - popularne piece o niskim zużyciu energii
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 106815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
nr katalogowy: 111915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 33746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Nowoczesne piece firmy Europa
nr katalogowy: 37749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-1
26 lat pracy wielkich pieców w Hucie Katowice
GAWRON M.
BADORA R.
SABELA W.
KONSTANCIAK A.
nr katalogowy: 1962
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Instalacje wielkoi wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 104861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
NOWE PIECE, NOWE ROZWIĄZANIA, NOWA JAKOŚĆ
nr katalogowy: 25211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 35925
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Dlaczego warto zainwestować w piece HEUFT?
nr katalogowy: 34902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 118407
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 133658
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 134805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ibis. Piece elektryczne modułowe
nr katalogowy: 136044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Małe jest piękne - Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 27785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Piece obrotowe Revent oraz zmywarki wózkowe Somengil - kompletna oferta dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 110285
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-10
Rynek i centrum kulturalne, nowa sala Halifax imponuje dostosowanym do potrzeb oświetleniem architektonicznym
nr katalogowy: 122881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Revent – mocne piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Więcej pytań niż odpowiedzi
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 140765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Revent wypieka nawet serniki
nr katalogowy: 122159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Hybrydowe piece Revent z serii 700-H
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 139350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
VAPOR firmy TAGLIAVINI - nowoczesny piec do tradycyjnych wypieków
nr katalogowy: 71377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Piece Revent i zmywarki wózkowe nowej serii Multi Washer MWS dla piekarni i cukierni
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 124324
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-10a
Wpływ ilości partycji przybliżonego metodą siecznych modelu odcinkami afinicznego na jakość sterowania układu z nieliniowością zależną od stanu
Przemysław ORŁOWSKI
nr katalogowy: 71277
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Dni otwarte w DORAM
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 55339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Kompleksowe wyposażenie piekarni na drodze do sukcesu Piece termoolejowe i skuteczny odzysk energii MIWE
nr katalogowy: 82199
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Pałacowa kariera zwykłych kafli...
Anna Bielska
Marek Bielski
nr katalogowy: 129356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Piece obrotowe Revent i zmywarki wózkowe Multi Washer dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 115670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Revent – niezawodny i innowacyjny
nr katalogowy: 56330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Od rzemiosła po przemysł
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 130230
SZKŁO I CERAMIKA 2010-6
Efektywność odzysku entalpii spalin jako czynnik intensyfikacji procesu topienia w płomieniowych piecach szklarskich
Zbigniew Bulga
Roman Mączek
Łukasz Bulga
nr katalogowy: 56260
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Piece sklepowe MIWE... zdystansowały konkurencję
nr katalogowy: 97319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 62800
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Koniec poszukiwań!
nr katalogowy: 18491
SZKŁO I CERAMIKA 2006-6
TECHGLASS Sp. z o.o.
nr katalogowy: 23178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Silosy i piece
Paweł PAROBCZY
nr katalogowy: 5159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Nowoczesna piekarnia w starym opakowaniu
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 43749
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-6
KRONIKA
nr katalogowy: 52555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Piece ceramiczne RRK - zmniejszamy zużycie gazu
nr katalogowy: 19173
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
IBIS – nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 132751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Profesjonalna oferta ITP.
Wojciech Sowa
nr katalogowy: 12619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134803
SZKŁO I CERAMIKA 2009-1
Monety NBP związane z historią polskiego hutnictwa szklarskiego w USA
EUGENIUSZ GUBAŁA
nr katalogowy: 41768
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
PRZEGLĄD PUBLIKACJI
nr katalogowy: 21852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
O piecach raz jeszcze Piece konwekcyjno-parowe
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18531
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
CRISPAN. Małe jest piękne - piece konwekcyjne Eurofours
nr katalogowy: 12786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Wielowózkowe piece obrotowe szwedzkiej firmy SVEBA-DAHLEN
Marek JACKOWSKI
nr katalogowy: 19131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Piece Sveba- Dahlen źródłem sukcesu polskich piekarzy
Tadeusz Kijek
nr katalogowy: 4887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Italmarco. Technika termoolejowa - mity i rzeczywistość
Christoph Adams
nr katalogowy: 4774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Automatyczne termoolejowe piece HEUFT VATO
nr katalogowy: 64113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 103580
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
nr katalogowy: 126605
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-5
Wysokoczęstotliwościowy przekształtnik z obwodami rezonansowymi pracującymi z wielokrotnością częstotliwości przekształtnika na przykładzie zastosowania w nagrzewnicach indukcyjnych
Maciej SWADOWSKI
Krzysztof ZYGOŃ
Andrzej JĄDERKO
nr katalogowy: 113569
10.15199/48.2018.05.25
Przekształtnik wysokiej częstotliwości
przekszatałtnik rezonansowy
nagrzewnica indukcyjna
węglik krzemu.
High frequency converter
resonant converter
induction heater
silicon carbide.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Crispan. Małe jest piękne- Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 19211
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
GETH. Piece Miwe - 85 lat tradycji i najwyższej jakości
nr katalogowy: 5049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Winkler Wachtel Polska. Piece winklerowskie w ocenie polskich piekarzy
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4928
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Wypał naczyń w palenisku otwartym i archaicznych piecach
MARTA WASILCZYK
nr katalogowy: 79940
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
nr katalogowy: 89598
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-3
Możliwości wykorzystania energii spalin z pieców wysokotemperaturo- wych do produkcji energii elektrycznej
Jerzy TOMECZEK
Tadeusz WIŚNIEWSKI
Wojciech BIALIK
nr katalogowy: 66528
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 53123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Revent utrzymuje wysoki poziom sprzeda
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 90354
SZKŁO I CERAMIKA 2014-4
Piece kaflowe CZ. 1. Rys historyczny
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 85894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Liczy się głównie dobra jakość pieczywa
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 132744
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Komputery przemysłowe IPC
nr katalogowy: 10228
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Komputery przemysłowe IPC
nr katalogowy: 10228
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Co, z technologicznego punktu widzenia, powinniśmy brać pod uwagę przy doposażeniu piekarni
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 4735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 82625
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Produkcja firmy KILIA
nr katalogowy: 9656
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-11
Sieci przemysłowe
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 5370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z niejednego już pieca... Szeroka gama różnych typów pieców konwekcyjno-parowych pozwala na idealny dobór urządzenia odpowiedniego do potrzeb zakładu gastronomicznego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 134221
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 33770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 32336
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 31711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 30240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 28993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 27804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 25235
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-3
Modelowanie rozmyte rezystancyjnych pieców komorowych
Jacek KUCHARSKI
nr katalogowy: 24551
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 24470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Serce nowoczesnej kuchni
nr katalogowy: 23280
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-12
Wzory przemysłowe i znaki towarowe
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 22977
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Ceramiczne piece piekarskie dalej w modzie
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 112487
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Te same, ale nie takie same
nr katalogowy: 30213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 37361
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 36610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
O piecach ceramicznych - raz jeszcze
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 36578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Eko piece LF
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 149415
GAZETA CUKROWNICZA 2005-10
Produkcja i przemysłowe przetwórstwo buraków cukrowych a wzrost gospodarczy kraju
S. Miedziak
nr katalogowy: 9459
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 29600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Ryzykowna transakcja
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 37328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Piece opalane drewnem
nr katalogowy: 25201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Pracowita jesień w polskich piekarniach – piece MIWE niekwestionowanym liderem
nr katalogowy: 81744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Nowe piece rurkowe LEONARDO
nr katalogowy: 71368
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-8
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 70226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Nowe piece rurkowe LEONARDO
nr katalogowy: 64114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Piece termoolejowe HEUFT Vulkan Thermo-Roll wraz z półautomatycznym systemem załadunku Concord
nr katalogowy: 55886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 125807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Kombi chłodnio-garownie i piece Revent – kompletne rozwiązania szyte na miarę dla przemysłu i rzemiosła
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 150796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 52431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 51680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 55272
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-4
Wydawnictwa
nr katalogowy: 25323
AURA 2021-7-8
Analiza porównawcza pyłowego zanieczyszczenia powietrza dla dużego miasta i wsi
Monika LASIA
Wiktoria SOBCZYK
nr katalogowy: 132771
10.15199/2.2021.7–8.2
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-1
Filtr aktywny jako kompensator negatywnego oddziaływania na sieć zasilającą
Andrzej Baranecki
Jerzy Majecki
Tadeusz Płatek
Tomasz Biernacik
nr katalogowy: 32477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Sterowanie Navigo - jedno centralne sterowanie dla wszystkich pieców
nr katalogowy: 29576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 37771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 34919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Revent - nowa generacja pieców 2-wózkowych
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 100572
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 133279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 133656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ibis Atlas. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136981
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Polskie wersje norm dotyczących maszyn dla przemysłu spożywczego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 115718
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
Polskie wersje norm dotyczących maszyn dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 115717
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-2
Posadzki przemysłowe z betonów kompozytowcyh Bautech
nr katalogowy: 24228
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Spoiwa wapienne - historia, stan obecny i perspektywy
Lech Czarnecki
Paweł Łukowski
nr katalogowy: 38846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Targi w HERT
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 37743
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Kolejna udana impreza w Centrum Polska
Elżbieta i Ryszard Dominiakowie
nr katalogowy: 92625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Revent – nie tylko piece
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 145331
SZKŁO I CERAMIKA 2014-6
Piece kaflowe
HENRYK PIECZAROWSKI
nr katalogowy: 88595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 60049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 79492
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-10
Systemy odciągów miejscowych i okapów. Część 2
DEMIS PANDELIDIS
ANNA PACAK
nr katalogowy: 128622
10.15199/9.2020.10.4
strumień konwekcyjny
usuwanie ciepła
wytyczne do projektowania
convection flux
heat removal
design guidelines
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-6
Wydawnictwa - Przemysłowe sieci elektroenergetyczne, Tworzenie filmu z programem Movie Maker 2
nr katalogowy: 27320
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-4
Nowe książki
nr katalogowy: 105211
AURA 2018-2
Drewno jako biopaliwo
Agata PRUSEK
Ryszard TYTKO
nr katalogowy: 112092
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-2
Przemysłowe metody otrzymywania 9,10-antrachinonu
JAN PIELICHOWSKI
PAWEŁ GURTAT
JERZY POLACZEK
nr katalogowy: 43230
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-10
Pozwolenia na budowę obiektów przemysłowych i magazynowych w statystyce
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 145667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Małe i duże zakłady rzemieślnicze cenią piece Revent
nr katalogowy: 119898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Polskie termoolejowe piece piekarskie Termosystem - technologia przyszłości
nr katalogowy: 126604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 128978
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ibis. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 131195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców piekarskich
nr katalogowy: 136591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Ibis. Nowoczesny system załadunku i rozładunku pieców termoolejowych ATLAS
nr katalogowy: 140148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Piec Revent – wszechstronny tytan pracy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 148917
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2020-11-12
Historia Wielkich Pieców w Hucie „Katowice”
Włodzimierz BEDNARSKI
Zbigniew KALAMAT
nr katalogowy: 129864
10.15199/24.2020.11-12.7
wielki piec
technologia produkcji surówki żelaza
konstrukcja wielkiego pieca
blast furnace
pig iron production technology
blast furnace construction
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-6
Warsztaty nt. "Bezpieczeństwo przemysłowe"
Andrzej Milczarek
nr katalogowy: 41359
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-11
Nowoczesne przemysłowe procesy syntezy etylobenzenu i kumenu
WITOLD TĘCZA
ROBERT BRZOZOWSKI
nr katalogowy: 28616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Piece konwekcyjno-parowe w gastronomii. Wielofunkcyjne urządzenia grzejne
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 116444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Revent - mocne piece
nr katalogowy: 117384
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-11
Zastosowanie czujników gazowych typu Me/SnO2 do kontroli stężenia tlenku węgla
IRENEUSZ KOCEMBA
GRAŻYNA MIELNICZAK
TADEUSZ PARYJCZAK
nr katalogowy: 42196
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
W trosce o dobre wypieki
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31686
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-6
Zastosowanie klejowej masy regeneracyjnej do zużytych powierzchni części maszyn dla zwiększenia ich trwałości
SEREBRIAKOW WŁODZIMIERZ
TADEUSZ ZABOROWSKI
nr katalogowy: 40515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Jeden człowiek, jeden system Kronos i do 130 m 2 powierzchni wypiekowej pieców
nr katalogowy: 83164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem – technologia przyszłości
nr katalogowy: 128978
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH