Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Budowanie zaangażowania pracowników
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 96592
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Kompendium wdrożeniowe Zaangażowanie kierownictwa
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 68383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 10. Zaangażowany pracownik daje więcej
nr katalogowy: 121163
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Bezpieczeństwo pracowników to dogmat
nr katalogowy: 97723
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-7
Innowacje
nr katalogowy: 13743
OPAKOWANIE 2014-11
Smurfit Kappa zwiększa zaangażowanie w ochronę środowiska
nr katalogowy: 87888
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-20
Od geodezji do "geomatyki"
nr katalogowy: 22163
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Stan przemysłu lekkiego w Polsce. Cz. V
M. Polipowski
nr katalogowy: 19921
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-16-17
Zakładowe rozmowy
nr katalogowy: 70371
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-9
Zarządzanie zasobami ludzkimi w systemie zarządzania jakością
Elżbieta Żebrowska
nr katalogowy: 3586
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Wiedza w procesie kreowania strategii VI
JAN BAGIŃSKI
DOROTA NATOWSKA
nr katalogowy: 19386
OPAKOWANIE 2006-2
Nowoczesny producent tektury falistej i opakowań
nr katalogowy: 18057
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-11
Fraunhofer Gesellschaft na Targach Hanowerskich 2005 - katalog III okł.
nr katalogowy: 10970
CHŁODNICTWO 2014-9-10
Ingersoll Rand zobowiązuje się do 2020 r. zmniejszyć o połowę emisję gazów cieplarnianych i zainwestuje 500 mln USD w rozwiązania zwiększające efektywność energetyczną w celu przeciwdziałania zmianom klimatu
nr katalogowy: 87493
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Zaangażowanie pracowników - brakujący element wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w przedsiębiorstwach
Daniel Podgórski
nr katalogowy: 11525
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Jan Kuroń w nowej roli
nr katalogowy: 132669
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 114854
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Jak budować kapitał społeczny?
nr katalogowy: 150662
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-7
Krok w edukację przyszłości
nr katalogowy: 144073
OPAKOWANIE 2021-6
25 lat fabryki Progroup w Douvrin
nr katalogowy: 132213
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-9
Od redakcji
Anna Bogdan
nr katalogowy: 139587
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-7
Krok w edukację przyszłości
nr katalogowy: 144073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 113042
OPAKOWANIE 2015-9
Papier to przyszłość dla opakowań
nr katalogowy: 94362
OPAKOWANIE 2023-3
Zrównoważony rozwój – aktualizacja celów Metsä Board
nr katalogowy: 142553
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 32335
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-9
Rzeszów
Robert Kozela
nr katalogowy: 38287
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-3
Spotkanie przedwyborcze z Michałem Jarczyńskim
nr katalogowy: 34108
OPAKOWANIE 2007-10
UPS na Warsaw Fashion Street
nr katalogowy: 30692
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-26
SOLBET polska firma, europejska jakość
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 40110
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Deskowanie konstrukcji inżynierskich w energetyce na przykładzie budynku sorbentu
nr katalogowy: 38874
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Na ludzką miarę
Robert Kozela
nr katalogowy: 25535
OPAKOWANIE 2022-11
Polacy coraz bardziej proekologiczni
nr katalogowy: 140521
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Narzędzia doskonalenia jakości w firmie SEGU Polska
nr katalogowy: 51610
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Z życia Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Chemicznego
nr katalogowy: 125263
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Zadania najwyższego kierownictwa wynikające z funkcjonowania systemu zarządzania jakością a problem zaangażowania
Marek Bugdol
nr katalogowy: 141039
10.15199/46.2022.6.1
zaangażowanie
kierownictwo
system zarządzania
wartości
commitment
management
management system
values
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Zadania najwyższego kierownictwa wynikające z funkcjonowania systemu zarządzania jakością a problem zaangażowania
Marek Bugdol
nr katalogowy: 141039
10.15199/46.2022.6.1
zaangażowanie
kierownictwo
system zarządzania
wartości
commitment
management
management system
values
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Zadania najwyższego kierownictwa wynikające z funkcjonowania systemu zarządzania jakością a problem zaangażowania
Marek Bugdol
nr katalogowy: 141039
10.15199/46.2022.6.1
zaangażowanie
kierownictwo
system zarządzania
wartości
commitment
management
management system
values
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Multi Washer - wielofunkcyjne zmywarki wózkowe dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 116905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
ADM ogłasza nominacje w dywizji kakao
nr katalogowy: 37401
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Robienie czegoś pożytecznego daje napęd
Robert Kozela
nr katalogowy: 25995
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Zarządzanie ryzykiem w małych i średnich przedsiębiorstwach
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 97771
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-2
WŚRÓD KSIĄŻEK
nr katalogowy: 66520
OPAKOWANIE 2019-12
Metsä Board dołącza do porozumienia 4evergreen
nr katalogowy: 124291
OPAKOWANIE 2023-3
Zrównoważony rozwój – aktualizacja celów Metsä Board
nr katalogowy: 142553
OPAKOWANIE 2023-4
Analogowi. Cyfrowi. Ekologiczni
nr katalogowy: 143041
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-11
Złote Szelki 2014
Zofia Lejko
nr katalogowy: 87854
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
Do szczęścia potrzebne jest zaangażowanie
Barbara Makowska
nr katalogowy: 130315
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-4
Akomex dołącza do Natureef – kolejny krok w dążeniu do zrównoważonej przyszłości opakowań
nr katalogowy: 148511
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-13
Rzemieślnik czy kreator?
nr katalogowy: 120707
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-9
Od redakcji
Anna Bogdan
nr katalogowy: 139587
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-6
Św. Pamięci dr inż. Mieczysław Menżyński
nr katalogowy: 143641
AUTO MOTO SERWIS 2024-2
Opony Goodyear jako oryginalne wyposażenie nowego modelu Citroëna ë-C3
nr katalogowy: 148062
OPAKOWANIE 2024-2
Spada poziom recyklingu tworzyw sztucznych w Europie
nr katalogowy: 147496
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 14- Ułożenie puzzli w całość, czyli akcja z wykorzystaniem mediów społecznościowych
nr katalogowy: 103587
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 111455
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-1
Zaangażowanie wszystkich pracowników warunkiem skutecznego funkcjonowania programu ochrony obiektów zbożowo-młynarskich przed szkodnikami
nr katalogowy: 81777
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-25
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 88322
OPAKOWANIE 2019-8
AccurioLabel 230 - premiera na Labelexpo 2019
nr katalogowy: 122039
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
ZŁOTY INŻYNIER 2012 - Kandydaci
nr katalogowy: 73450
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
System informacji i optymalizacja tras Optymalizacja zasobów parku pojazdów
nr katalogowy: 62565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Chemicznego w Gdańsku Szkołą Mistrzów
Halina Łankiewicz
nr katalogowy: 78303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Kuchnia Polska na Mazowszu
Adam Michalski
nr katalogowy: 57397
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Na teraz. I na przyszłość – nowa strategia zrównoważonego rozwoju DS Smith
nr katalogowy: 128757
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Na teraz. I na przyszłość – nowa strategia zrównoważonego rozwoju DS Smith
nr katalogowy: 128757
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-7
Automaty na każdą okazję
nr katalogowy: 112947
OPAKOWANIE 2017-8
Sun Chemical z rozwiązaniami dla branży etykietowej
nr katalogowy: 108847
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Kolejni laureaci otrzymali ZŁOTE SZELKI
Zofia Lejko
nr katalogowy: 81196
OPAKOWANIE 2011-1
Zdrowie w opakowaniu
nr katalogowy: 57275
AURA 2010-7
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 53949
OPAKOWANIE 2019-12
Producent Coca-Coli rezygnuje z pakowania wielopaków w folię
nr katalogowy: 124294
OPAKOWANIE 2016-5
Comexi: rozwiązania dla branży opakowań giętkich
nr katalogowy: 98733
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Jan Kuroń w nowej roli
nr katalogowy: 132669
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Z życia SPP
nr katalogowy: 141083
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-11
Uroczyste otwarcie Małopolskiego Laboratorium Budownictwa Energooszczędnego
Małgorzata Fedorczak-Cisak
Marcin Furtak
nr katalogowy: 88066
OPAKOWANIE 2012-12
Nowoczesne opakowania bazujące na druku cyfrowym
nr katalogowy: 73618
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-4
Jubileuszowe spotkanie partnerów biznesowych firmy GAMRAT
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 51463
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-9
Janusz Pokorski
nr katalogowy: 54352
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Rola przywództwa w kształtowaniu zachowań pracowników
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 104157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
VI Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 97330
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 91252
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kompetencje zarządcze menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Kompetencje zarządcze menedżera (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Pokrój i zapakuj z Dovainą
nr katalogowy: 131196
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Rzemieślnicze pieczywo – samo zdrowie, jako żywo!
Marek Mioduszewski
nr katalogowy: 133660
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Neptun otwiera skarbiec
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 133351
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Szukamy nowych pomysłów i inspiracji
nr katalogowy: 136708
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Żyj Zdrowo Zgodnie z Naturą
Agnieszka Diedzic
nr katalogowy: 141832
OPAKOWANIE 2022-11
Polacy coraz bardziej proekologiczni
nr katalogowy: 140521
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-5
Nowa linia rozlewnicza dla Browaru Tarnobrzeg
Izabela Stubińska
nr katalogowy: 151218
OPAKOWANIE 2024-8
BW Papersystems: zaangażowanie we wspieranie naszych klientów
nr katalogowy: 150225
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Ewolucja systemów zarządzania jakością produktów w przedsiębiorstwach hutniczych
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 81989
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-7-8
Znaczenie integracji w koncepcji Total Quality Management
Robert Karaszewski
Kamila Skrzypczyńska
nr katalogowy: 77762
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Pracownicza świadomość jakościowa i jej pomiar
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 99402
10.15199/47.2016.6.3
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-7
Wacław Taciak (1936-2017)
Waldemar Sztukiewicz
nr katalogowy: 106715
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-14-15
XI Młody Innowator, czyli nie gubić talentów
nr katalogowy: 114767
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Wartość dodana auditu
Antoni Klen iewski
nr katalogowy: 50327
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-9
Jubileusz Wystawy w Częstochowie
Kinga Mieruszyńska
nr katalogowy: 44416
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-11
"Monitoring Rynku Budowlanego 2009" Rola i znaczenie klastrów w budowaniu pozycji firmy na rynku
nr katalogowy: 47960
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Kawa po wiedeńsku
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 69676
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-6
Złote Szelki przyznane po raz 14.
nr katalogowy: 52354
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-5
Konstruktorzy struktur organicznych
nr katalogowy: 125475
OPAKOWANIE 2015-6
Pankaboard Oy bliżej polskiego klienta
nr katalogowy: 92392
AURA 2022-6
Społeczne zaangażowanie w transformację energetyczną
Zbigniew BOHDANOWICZ
nr katalogowy: 137940
AUTO MOTO SERWIS 2023-3
Pirelli w drodze na podium z polskimi zawodnikami
nr katalogowy: 142716
OPAKOWANIE 2023-4
Analogowi. Cyfrowi. Ekologiczni
nr katalogowy: 143041
OPAKOWANIE 2023-11
Polacy segregują odpady opakowaniowe
nr katalogowy: 146026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Dawn Foods & Royal Steensma: to, co najlepsze z obu świató
nr katalogowy: 150309
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Przedsiębiorstwo, jako obiekt społecznej odpowiedzialności biznesu (CSR)
Janusz Kroik
Marek Bachorski - Rudnicki
nr katalogowy: 58053
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Wielkość przedsiębiorstwa jako kryterium różnicujące zaangażowanie pracowników w proces identyfikacji niezgodności
Milena DRZEWIECKA-DAHLKE
nr katalogowy: 100036
10.15199/47.2016.7-8.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-9
Jak zorganizować zespół badawczy, który promuje wybitne jednostki?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 133505
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-1
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 147011
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 151202
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-2
Moda damska na sezon jesień-zima 2018/2019 Praktyczna indywidualistka
MAGDA DRURI
nr katalogowy: 112408
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Tekstura - trend na 2018 rok
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Słodycze nie tylko słodkie (cz. I)
Marta Stus
nr katalogowy: 50254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Jakość mikrobiologiczna żywności w Polsce
Bożena Windyga
Halina Ścieżyńska
nr katalogowy: 50146
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-2
Kształcenie pracowników jako element zarządzania produkcją i innowacyjnością
Władysław Sabela
Katarzyna Szczepańska -Woszczyna
nr katalogowy: 49837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Protection You Can Trus ochrona, której można zaufać
nr katalogowy: 49521
OPAKOWANIE 2014-2
Być zawsze o krok do przodu
nr katalogowy: 82544
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-5
Spotkanie noworoczne Gliwicko-Opolskiego Oddziału PTETiS
Marian Pasko
nr katalogowy: 44040
GOSPODARKA WODNA 2009-4
Europejskie systemy zarządzania zasobami wodnymi - Francja
nr katalogowy: 42846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Kształcenie młodych cukierników w zakładzie
nr katalogowy: 41661
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-9
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 47866
CHŁODNICTWO 2012-9
Nagroda Eneregy Efficiency Leadre Award dla zakładu Ferrero Polska
nr katalogowy: 71017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Rzemieślnicze pieczywo – samo zdrowie, jako żywo!
Marek Mioduszewski
nr katalogowy: 133660
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-10
Nagrody przyznane podczas Kongresu Eurocorr 2022 (cz. 2)
nr katalogowy: 139916
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Trendy w przemyśle w 2024 r.
nr katalogowy: 146040
OPAKOWANIE 2023-8
Meech: premiera nowej listwy jonizującej
nr katalogowy: 144635
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-4
Spółka Mera nagrodzona na Cersaie 2023
Danuta Matynia
nr katalogowy: 146640
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-7
Budowanie marki jakości w procesie wdrażania TPM (Total Productive Maintenance) – krok pierwszy
Agnieszka FONFARA
nr katalogowy: 127330
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Wzrost wyników i mocne społeczne zaangażowanie grupy SOKOŁÓW SA
nr katalogowy: 129664
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Motywowanie pracownika a jego wartości i potrzeby
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 105287
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-7
80-lecie Antoniego Radlińskiego
nr katalogowy: 107099
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
INFORMACJE
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 41036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
Konferencja branży mrożonkowej w Cedzyni
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 82261
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-6
Obchody 15-lecia BE&K
nr katalogowy: 45342
AURA 2009-12
Zezwolenie na usuwanie drzew
WOJCIECH RADECKI
nr katalogowy: 48313
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Samoocena organizacji
Mirosław RECHA
nr katalogowy: 46185
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Expo Sweet po raz piąty!
nr katalogowy: 71841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
III Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
Alicja Zabadała
nr katalogowy: 75357
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-12
100-lecie AGH - kontekst społeczno-polityczny
nr katalogowy: 120581
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Arkana cyberbezpieczeństwa Przebieg cyberincydentów
Jakub SYTA
nr katalogowy: 104593
OPAKOWANIE 2015-12
Złota nagroda FEFCO za innowacyjność dla firmy Bobst
nr katalogowy: 95524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Pokrój i zapakuj z Dovainą
nr katalogowy: 131196
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-12
mgr inż. Tadeusz Kuryłowicz (11.12.1934 – 27.11.2021)
nr katalogowy: 134890
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Jubileusz 60-lecia działalności Łukasiewicz – IMPiB
Monika Kurpas
Ewa Zdziebłowska
nr katalogowy: 141521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Mistrzowie dziczyzny w poznańskiej szkole
nr katalogowy: 148439
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-10
Nagrody przyznane podczas Kongresu Eurocorr 2024
nr katalogowy: 150998
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-7
Posiedzenie Rady Krajowej
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 149607
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-6
Jak zbudować solidne fundamenty – czyli o roli jakości w procesie wdrażania TPM
Agniesza FONFARA
nr katalogowy: 126842
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-6
Jak zbudować solidne fundamenty – czyli o roli jakości w procesie wdrażania TPM
Agniesza FONFARA
nr katalogowy: 126842
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-6
In memoriam – mgr inż. Ryszard Mieczysław RUSZKOWSKI
nr katalogowy: 137780
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Analiza sensoryczna z udziałem dzieci – wyzwania w projektowaniu nowych produktów
Monika Kosowska
nr katalogowy: 106579
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
ZŁOTE SZELKI'2017
Zofia Lejko
nr katalogowy: 111000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Fresco Max - jeszcze dłużej świeże
nr katalogowy: 113036
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Zdrowe "małe co nieco" dla dzieci
nr katalogowy: 115018
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-9
Innowacje na pierwszym planie
nr katalogowy: 71810
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Szanse i bariery rozwoju polskiego innowacyjnego sektora żywnościowego w świetle priorytetów programu Europa 2020
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 57208
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-1
PGE przy wsparciu Europejskiego Banku Inwestycyjnego realizuje inwestycję w lądowe farmy wiatrowe
nr katalogowy: 124611
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-5
Międzynarodowe Sympozjum Cynkownicze
Jacek Sipa
nr katalogowy: 126375
AURA 2020-4
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 125837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Opakowania dla piekarni i cukierni
Patrycja Chojak
nr katalogowy: 88777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-10
Młody Innowator z Ikarem w tle
nr katalogowy: 133721
OPAKOWANIE 2022-1
Gospodarka poliolefinami – projektowanie w obiegu zamkniętym
nr katalogowy: 136023
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
30 TARGI ŚWIATŁO 2023 20 TARGI ELEKTROTECHNIKA 2023
nr katalogowy: 142981
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-6
Św. Pamięci dr inż. Mieczysław Menżyński
nr katalogowy: 143641
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2024-9
MSPO 2024 – najwiękSze w hiStorii
nr katalogowy: 150845
OPAKOWANIE 2017-11
Let's BOX together, czyli 8. konferencja Smurfit Kappa Polska
nr katalogowy: 110591
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Kobiety w branży mięsnej
nr katalogowy: 88575
OPAKOWANIE 2014-10
Zaangażowanie w rozwój gospodarki obiegowej pozwoli lepiej wykorzystywać zasoby
nr katalogowy: 87398
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-7
CENY METALI
nr katalogowy: 45718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
O Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych rozmowa z Jarosławem Zbaliszynem, członkiem zarządu EZIG Expo Sweet
nr katalogowy: 63538
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
KRONIKA
nr katalogowy: 76757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Pierwszy dzień w pracy
Jan Marek Mołoniewicz
nr katalogowy: 53154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Święto Chleba i Piernika w Jaworze
nr katalogowy: 122764
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Neptun otwiera skarbiec
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 133351
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
XIV Święto Chleba - Chleb i Wino w Krakowie In memoriam Kazimierza Czekaja
Anna Korfel
nr katalogowy: 108437
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Podnoszenie efektywności linii rozlewniczych
nr katalogowy: 86182
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Panie Profesorze – dziękujemy!
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 133178
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-3
Odpowiedzialny biznes wspiera lokalne społeczności
Lidia Sosnowska
nr katalogowy: 147912
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Wykorzystajmy tę szansę
nr katalogowy: 83758
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Uroczyste posiedzenie RGŻ podczas targów Polagra Food z okazji 10-lecia jej działalności
nr katalogowy: 73637
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Czym żyje francuskie piekarstwo
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 57902
OPAKOWANIE 2019-5
Linie konwertujące SAM: Najwyższe standardy wyposażenia
nr katalogowy: 120415
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Każdy element jest tak samo ważny
nr katalogowy: 102277
OPAKOWANIE 2015-7
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 92402
OPAKOWANIE 2022-2
Wykorzystanie technologii do zwiększenia wydajności produkcji opakowań
nr katalogowy: 136502
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-4
Z ŻYCIA STOWARZYSZENIA INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 148271
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-5
150 lat doświadczenia GEA Huppmann oraz 30-lecie współpracy z Euro-PAN
nr katalogowy: 151217
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH