Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Meatologia – sztuka prawdziwego mięsa
nr katalogowy: 140907
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Czy sklep mięsny może mieć System Identyfikacji Wizualnej?
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 89079
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-1
Niezbędne wyposażenie sklepów mięsnych
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 130131
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-1
Modernistyczne podejście do wyposażenia sklepu mięsnego
Agnieszka Starek-Wójcicka
Emilia Osmólska
nr katalogowy: 130132
wizerunek
modernistyczne wyposażenie
sklep mięsny
image
modern equipment
butcher shop
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Dobre praktyki w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 130543
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Mięso z automatu vendingowego
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 127698
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-5
LPP otwiera największy w Rosji sklep Reserved
nr katalogowy: 98372
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Tatuum w Krasnojarsku
nr katalogowy: 6024
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Polski Koncern Mięsny DUDA wchodzi do Małopolski
nr katalogowy: 9548
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Kongres Mięsny & Roślinne Alternatywy
nr katalogowy: 148326
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Zakład Mięsny Henryk KOWALCZYK "Orłem Agrobiznesu Grand Prix"
nr katalogowy: 68854
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Wyposażenie chłodnicze sklepu mięsnego
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 125177
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Higiena w sklepach mięsnych okiem klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 102862
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Temperatura w sklepie mięsnym i wyzwania z tym związane
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 132237
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Kronika
nr katalogowy: 40319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Decyzja o rewitalizacji sklepu firmowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 82614
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Europejski przemysł mięsny w obliczu rynkowych uwarunkowań
Jerzy Denaburski
nr katalogowy: 36081
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Sektor mięsny beneficjentem integracji z Unią Europejską
ROBERT MROCZEK
ROMAN URBAN
nr katalogowy: 24736
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Rynek Mięsny w Polsce – podstawowe informacje
nr katalogowy: 131853
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 8- Nasza strona sprzedaje
nr katalogowy: 99730
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Sklep online... oknem na świat!
Maciej Komorowski
nr katalogowy: 131661
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Wiadomości ● wydarzenia
nr katalogowy: 133021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Sprzedaż wypieków przez internet - jak zacząć?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 113038
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Sklep online... oknem na świat!
Maciej Komorowski
nr katalogowy: 131661
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
"Nie ma procesów bez IT"
nr katalogowy: 73869
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
ZM LENARCIK podbija Polskę!
Kinga Borek
nr katalogowy: 80014
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-4
Sklep (bliskiej) przyszłości
boj
nr katalogowy: 5250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Mocna strona
nr katalogowy: 4210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Cadbury Wedel. Nowy Staroświecki
nr katalogowy: 5162
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-1
Wybór właściwej suwnicy kilkoma kliknięciami - narzędzie Crane Advisor
nr katalogowy: 118251
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-11
Rynek Mięsny w Polsce – podstawowe informacje
nr katalogowy: 129220
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
P.AN. Najnowsze wieści www.pan-centrum.pl
nr katalogowy: 19302
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
KRZYŻANOWSCY polscy pionierzy dań gotowych
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 65239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Architekt radzi. Twój sklep
Dominik Bartelak
nr katalogowy: 4745
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 128313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 128313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Jak odnieść sukces online? Dowiedz się, jak działać na swoją korzyść!
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 114702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Bez SelfCooking Center dawno byśmy już poszli z torbami
nr katalogowy: 18532
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Sklep internetowy Thermoplastu
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 10533
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 7073
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Zakład Mięsny "Smak-Eko"w Górnie
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 44261
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 46318
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w I połowie 2018 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 117812
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Co piszą inni
nr katalogowy: 1624
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Co piszą inni
nr katalogowy: 1744
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 1545
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
IFFA 2022 PRZEKROCZYŁA OCZEKIWANIA
nr katalogowy: 138125
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-6
IFFA 2022 PRZEKROCZYŁA OCZEKIWANIA
nr katalogowy: 138125
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Praca w "szósty" dzień tygodnia, wynagrodzenie za dyżur
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 23020
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zareklamuj skutecznie piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148918
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Przemysł mięsny migawki z przeszłości, teraźniejszości i ...
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 9553
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Dokąd zmierza przemysł mięsny?
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 42884
OPAKOWANIE 2012-9
MAPET II: nowy standard wśród tacek na żywność?
nr katalogowy: 71152
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Elektryczny TIR już w Berlinie
Erwin Halentz
nr katalogowy: 118210
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Masarnia nad Dunajcem
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 1742
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Drodzy czytelnicy
nr katalogowy: 60515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Gastronomia, handel i megabajty
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 58080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Jak zoptymalizować piekarnię?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131191
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Dodatki stosowane w przemyśle mięsnym w świetle ustawodawstwa
Dariusz nowak
nr katalogowy: 1709
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Sektor mięsny w Polsce i w Niemczech
M. Szczególska
nr katalogowy: 23148
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Przemysł mięsny bazą surowcową przemysłu farmaceutycznego
Adam Olszewski
nr katalogowy: 123021
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
CHŁODNICTWO 2023-3
Przyjazne dla środowiska rozwiązania chłodnicze
nr katalogowy: 143894
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Rynek mięsa i jego przetworów
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7039
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-2
Sklep z publikacjami technicznymi
nr katalogowy: 23737
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Nowa restauracja w Gdańsku
nr katalogowy: 131723
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
DUDA firma z przyszłością
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 16728
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 61906
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Nowa restauracja w Gdańsku
nr katalogowy: 131723
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Zmiany w Sempre
nr katalogowy: 109066
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-11
"Rewon" laureatem
nr katalogowy: 31142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Cukiernia ASPROD
nr katalogowy: 29581
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
System ERP usprawnia logistykę w firmach handlowych
nr katalogowy: 35499
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
ABC informatyki w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 25204
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Data science w piekarni - Jak zatrzymać klientów sklepu e-commerce za pomocą survival test i modelu regresji Coxa?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 147650
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-10
Nowe sklepy marki Calvin Klein
nr katalogowy: 110206
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Felieton Jakość i Ergonomia
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 28052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Jak powinien wyglądać sklep, by przyciągał klientów?
nr katalogowy: 35911
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 70131
CHŁODNICTWO 2017-4-5
Mobilna energia chłodnicza od Aggreko - zastosowania
nr katalogowy: 106010
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
PHU ADAM od sklepu do koncernu mięsnego
Magdalena Borek-Daruk
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 84418
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
KRONIKA
nr katalogowy: 80015
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Praca w godzinach nadliczbowych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 32333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Przez żołądek do serca
nr katalogowy: 37341
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Bez SelfCooking Center
174
dawno byśmy już poszli z torbami#
nr katalogowy: 23281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz. IV)
Łukasz Tabakowski
nr katalogowy: 80099
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-1
Pułapki gratisowej wizualizacji
Monika Gibes
nr katalogowy: 90173
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsa
nr katalogowy: 36008
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-3
Max-Fliz w Krakowie
EWA ZYCHOWICZ
nr katalogowy: 29339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
PROW 2007-2013, Działanie 133 "Działanie informacyjne i promocyjne"
nr katalogowy: 60012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz. III)
Łukasz Tabakowski
nr katalogowy: 79474
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Firma KONARCZAK produku...
nr katalogowy: 29130
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Znaczenie analizy ekonomicznej zdolności produkcyjnych zakładu mięsnego
Marian Winiarski
nr katalogowy: 34307
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-2
Udział Polski w międzynarodowym handlu wieprzowiną
Stanisław Urban
nr katalogowy: 33107
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 32576
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Rzeźnik z tytułem doktora
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 36091
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Międzynarodowe seminarium z wizytą w nowoczesnym zakładzie mięsnym i centrum logistycznym EDEKA Rheinstetten 24-25 października 2012 r. w Karlsruhe
nr katalogowy: 71044
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego1 w I półroczu 2013 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 80788
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 77435
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 117530
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trudni klienci - kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
nr katalogowy: 27797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Nowoczesny sklep - krok po kroku (uzupełnienie i uwagi)
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 81741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Czekolada u Napoleona
nr katalogowy: 53366
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Dodatkowe otwarcie butiku w Nowym Jorku, renowacja flagowego sklepu w Wiedniu
Julia Nussbaum
nr katalogowy: 142798
CHŁODNICTWO 2023-3
Przyjazne dla środowiska rozwiązania chłodnicze
nr katalogowy: 143894
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Międzynarodowy handel mięsem
nr katalogowy: 34317
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-2
Właściwości i funkcje opakowań w przemyśle mięsnym
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 33106
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Bardzo dobra jakość u GROTA
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 40316
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Laminaty - lepsza ochrona produktu
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39129
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Co piszą inni?
nr katalogowy: 24124
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Pork Quality System - wieprzowina ze znakiem jakości
nr katalogowy: 63770
AURA 2021-5
Proekologiczne działania na rzecz ograniczenia odpadów
Aleksandra SIWEK
nr katalogowy: 131812
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Gospodarka mięsna w Polsce po wejściu do UE - rozwój, stan i zagrożenia*)
Roman Urban
nr katalogowy: 39091
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-7
co piszą inni - z kraju i ze świata
nr katalogowy: 36770
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Technologia zagospodarowania odpadów organicznych pochodzenia zwierzęcego firmy EYS
Adam Olszewski
nr katalogowy: 55871
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-7
Główne zadania systemu próżniowego usuwania odpadów
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Klaudia Wołyńczuk
nr katalogowy: 115076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Nowe przestrzenie, świeże pomysły na biznes
nr katalogowy: 69595
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Duży potencjał opakowań wysyłkowych w budowaniu marki firmy
nr katalogowy: 129802
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Duży potencjał opakowań wysyłkowych w budowaniu marki firmy
nr katalogowy: 129802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132757
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132885
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Z wizytą w łódzkim zakładzie PIEMONTES
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 38221
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Klient nasz Pan
nr katalogowy: 110290
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Sposób na życie
nr katalogowy: 66306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Winna kotłownia
nr katalogowy: 61432
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-10-11
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 76697
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Inwestycja w obcym środku trwałym
nr katalogowy: 55270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Sklep w modułach i co jeszcze?
nr katalogowy: 88787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Klient agresywny lub niecierpliwy
nr katalogowy: 126613
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-2-3
PORADNIK Wino dla inżyniera (195) FAQ
winny maniak
nr katalogowy: 112171
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Dobra lokalizacja to połowa sukcesu
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 82194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Małe jest piękne
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 70519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sklep przy piekarni - wymagane procedury
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 70272
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-8
POLAGRA-TEC H dla piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 69717
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
KOWALCZYK - Naszą pasją jest wołowina!
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 69412
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-9
Ekologicznie, znaczy innowacyjnie i oszczędnie
nr katalogowy: 79050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz. II)
Łukasz Tabakowski
nr katalogowy: 78882
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-1
PORADNIK Wino dla inżyniera (141) Wino w szpitalu
winny maniak
nr katalogowy: 88985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Piekarnia z ofertą kawiarni staje się konkurencją dla restauracji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142955
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-10
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
nr katalogowy: 110174
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
PORADNIK Wino dla inżyniera (188) Wino i urlop
winny maniak
nr katalogowy: 109249
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Nowe trendy. Sklep piekarski z ofertą Bistro Coffee
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Nowoczesny sklep - krok po kroku
Łukasz Tabakowski
Jan Bielak
Ewa Buchowicz
nr katalogowy: 78293
CHŁODNICTWO 2013-6
Płynne przejście na dwutlenek węgla
nr katalogowy: 77422
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Magiczna historia
nr katalogowy: 75777
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Czy sklep firmowy piekarni może być konkurencją dla restauracji?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143450
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego w 2009 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 52221
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Rynek mięsny w Polsce - podstawowe informacje
nr katalogowy: 39098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Wołowina w roli głównej
nr katalogowy: 102069
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Specjały na co dzień
nr katalogowy: 83250
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
Szeroki asortyment
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 76597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Madame Czekolada
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 58744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Zakup owoców do produkcji
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 121169
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Na "ciepłe" kłopoty Panek
Henryk Piekut
nr katalogowy: 91766
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-1
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
nr katalogowy: 111906
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-2
Wspólny problem przemysłu mięsnego i skórzanego
Kazimierz Klepaczewski
nr katalogowy: 74784
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Zarabiam na pasje
nr katalogowy: 55866
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
nr katalogowy: 120396
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zrównoważona produkcja mięsa rozpoczyna się poprzez akceptację odpowiedzialności
nr katalogowy: 127261
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Aktualności
nr katalogowy: 49789
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
INFORMACJE
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 41036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Sprzedawców jest wielu...
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44981
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-3
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 41562
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Ocena jakości oferty handlowej z perspektywy klienta indywidualnego
Paweł Dobski
nr katalogowy: 47492
CHŁODNICTWO 2009-9
Zarządzanie energią oraz znaczenie jakości powietrza wewnątrz pomieszczeń dla sprzedawców detalicznych, ich pracowników i klientów
nr katalogowy: 46823
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Bardzo dobre wyniki sprzedaży Grupy CCC
nr katalogowy: 121783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Konsument korporacyjny
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 95044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Piekarnia z kawiarnią w jednym miejscu
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 98575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132757
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Młyn w środku miasta
nr katalogowy: 132885
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
Sprzedaż wędlin paczkowanych w sklepach małoformatowych
Elżbieta Szarejko
nr katalogowy: 147302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Jak zoptymalizować piekarnię?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131191
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Logistyczny łańcuch drobiarstwa mięsnego
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 49792
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 68037
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
KONARCZAK i wszystko jasne!
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 74707
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Rynek mięsny w Polsce - podstawowe informacje
nr katalogowy: 122023
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Audyt usługodawcy - firma zwalczająca szkodniki
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 107971
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Klasycznie i nowocześnie
nr katalogowy: 50077
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-4
Od sklepu do fabryki
nr katalogowy: 84561
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
Jesteśmy firmą rodzinną
nr katalogowy: 84787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rola wystroju sklepu. Jak ułożyć ekspozycję
Credin Polska
nr katalogowy: 44982
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Mistrzowskie wyroby Tadeusza Wieczorkowskiego
Magdalena Borek-Daruk
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 46324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Sklep internetowy www.pan-centrum.pl
Dariusz Andrzejak
nr katalogowy: 53349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Kruchość mięsa wołowego i metody jej poprawy
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 42538
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Dwa pytania do...
nr katalogowy: 42098
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Nie tylko dla przemysłu mięsnego
Henryk Piekut
nr katalogowy: 78215
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jak nazwać produkt mięsny
nr katalogowy: 122544
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Sprzedaż parówek w sklepach małoformatowych
ELŻBIETA SZAREJKO
nr katalogowy: 148720
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-3
Proces peklowania i masowania mięsa
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Marlena J. Baryczka
nr katalogowy: 112886
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH