Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-4
Podarunki jako narzędzie budowania wysokiej jakości relacji biznesowych
Dawid SZOSTEK
Paweł BRZUSTEWICZ
nr katalogowy: 105070
10.15199/48.2017.4.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
System jakości w laboratorium
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 24119
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Etyka w działalności gospodarczej. Cz. 1
J. Archutowska
nr katalogowy: 23130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Opowiedz nam o swoim biznesie, a my dopasujemy do niego zmywarkę
nr katalogowy: 150905
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Cena i jakość
Marek Bugdol
nr katalogowy: 59474
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-3
Szachownica zakupowa A.T. Kearney’a metodyczną podstawą projakościowego zarządzania zakupami
Krystyna LISIECKA
Anna CELIŃSKA
nr katalogowy: 119279
10.15199/46.2019.3.1
relacje z dostawcami
strategie zakupowe
szachownica zakupowa
odwrócona aukcja
supplier relationships
purchasing strategies
purchasing chessboard
reverse auction
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwój wysokiej jakości relacji w ramach sieci biznesowej na przykładzie przedsiębiorstw funkcjonujących w Polsce
Dawid SZOSTEK
nr katalogowy: 110200
10.15199/48.2017.10.5
networking
networking biznesowy
wysokiej jakości relacje w biznesie
networking
business networking
high-quality business relationships
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Kolacja biznesowa
Wojciec h S. Wocław
nr katalogowy: 105280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
XI Małopolskie Spotkanie Piekarzy i Cukierników Krynica 2017
Anna Korfel
nr katalogowy: 108440
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-1
Sposoby zapewnienia jakości w polskich przedsiębiorstwach
Sylwia Wiśniewska
nr katalogowy: 23474
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
Metalografia
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 143349
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Czysty, niezawodny i wszechstronny...
nr katalogowy: 51253
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-1
Kolejny rok w Pöyry Poland - z wizytą u prezesa Marka Wilmana
nr katalogowy: 74003
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Atrybuty jakościowe usług zapewnienia bezpieczeństwa pracy
Małgorzata LOTKO
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 94695
10.15199/46.2015.11.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Optymalizacja to kluczowe słowo w biznesie. Rozmowa z Mieczysławem Pankiewiczem, właścicielem i prezesem firmy Euro-PAN Sp. z o.o.
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 140075
OPAKOWANIE 2011-8
Trendy w sektorze przetwarzania i pakowania żywności
DANIELA THIELE
ANDREAS LEITZE
MARTIN TANNER
nr katalogowy: 61729
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Co nowego w klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 60274
OPAKOWANIE 2024-6
IPACK Strong Pro: doskonały wybór dla ekologicznych rozwiązań opakowaniowych
nr katalogowy: 149295
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Doskonalenie relacji z dostawcami (studium badań empirycznych)
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 31717
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Dyskusja i problemy wokół projektu "Promocja pieczywa wysokiej jakości"
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 57887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Promocja pieczywa wysokiej jakości - kontynuacja
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 66742
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-4
Eurobox Polska gwarantem wysokiej jakości opakowań
nr katalogowy: 98086
OPAKOWANIE 2016-4
Dunapack Eurobox gwarantem wysokiej jakości opakowań
nr katalogowy: 98070
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Jak problem etyki w biznesie widzi obcokrajowiec żyjący w Polsce?
nr katalogowy: 34445
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Konferencja JAKOŚĆ W BIZNESIE - XIII 26.05 - 31.05.2020 r.
nr katalogowy: 125018
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Triada: jakość, innowacje i etyka
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 69435
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
VI Międzynarodowa Konferencja Multimedia w Biznesie
nr katalogowy: 18142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Jakość i tradycja w "SCh"
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 55246
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-6
V Międzynarodowa Konferencja MULTIMEDIA W BIZNESIE I EDUKACJI
Paweł Kobls
nr katalogowy: 9076
OPAKOWANIE 2004-3
Wysokiej jakości opakowania do wyrafinowanych potraw
nr katalogowy: 3162
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kanadyjski rynek zbożowy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 141694
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Kwadrans przyjemności O trendach i możliwościach w kawowym biznesie mówi Marek Robacha - miłośnik kawy i znawca urządzeń do jej przyrządzania
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4243
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
XVI edycja Ogólnopolskiego Konkursu Promocyjnego AGRO POLSKA
nr katalogowy: 46193
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-8
Caryce swojej marki
nr katalogowy: 35220
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
C&A partnerem hiszpańskiego specjalisty w dziedzinie materiałoznawstwa
nr katalogowy: 137423
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Szef, kolega, podwładny
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 56396
OPAKOWANIE 2019-1
Coca-Cola na drodze do świata bez odpadów
nr katalogowy: 118299
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Wysoka jakość ziarna zbóż podstawą produkcji żywności wysokiej jakości
Andrzej Markowski
nr katalogowy: 66841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Głosy na temat etyki
nr katalogowy: 32754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Etyka w biznesie - czy to trudne?
nr katalogowy: 37326
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Identyfikacja i analiza zagrożeń psychospołecznych w czasie transformacji organizacyjnej oraz dobre praktyki komunikacji wewnętrznej w oparciu o ideę przywództwa włączającego
Dorota Szumańska
nr katalogowy: 144205
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Philip Crosby 1926-2001
nr katalogowy: 41920
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-10
Druga strona odzieżowego biznesu
nr katalogowy: 87262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ziarnko do ziarnka – czyli sprawdzone sposoby na oszczędzanie w Twojej firmie
nr katalogowy: 138266
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Varia
nr katalogowy: 136448
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-12
Jak bardzo można podwyższyć białość papieru?
Maciej Ciepliński
Anita Świętonowska
nr katalogowy: 40286
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
Rola badań subiektywnych w procesach oceny jakości usług w sieciach telefonii komórkowej
Łukasz ZALEWSKI
nr katalogowy: 46279
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
„Nowe zaplecze badawcze UWM w Olsztynie szansą rozwoju inteligentnej specjalizacji województwa warmińsko-mazurskiego – żywność wysokiej jakości”
nr katalogowy: 132238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Od wypieku do punktu sprzedaży, czyli wpływ zabiegów powypiekowych na jakość pieczywa
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 27779
OPAKOWANIE 2016-9
Cięcie ze szwajcarską precyzją
nr katalogowy: 101431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zarządzanie firmą – czy można przewidywać przyszłość?
Mirosław Kurek
nr katalogowy: 141610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zarządzanie firmą – czy można przewidywać przyszłość?
Mirosław Kurek
nr katalogowy: 141610
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Tekturnica Harmony Część mokra w pełnej harmonii – i pod pełną kontrolą
nr katalogowy: 142021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Czekolady premium z wysoką zawartością kakao
nr katalogowy: 115197
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Varia
nr katalogowy: 136448
OPAKOWANIE 2020-7
Opakowania bez błędów – mit czy rzeczywistość?
nr katalogowy: 127243
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
„Nowe zaplecze badawcze UWM w Olsztynie szansą rozwoju inteligentnej specjalizacji województwa warmińsko-mazurskiego – żywność wysokiej jakości”
nr katalogowy: 133023
OPAKOWANIE 2010-3
Opakowaniowe giętkie folie z tworzyw sztucznych jako materiały do drukowania
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 50637
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ziarnko do ziarnka – czyli sprawdzone sposoby na oszczędzanie w Twojej firmie
nr katalogowy: 138266
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 69450
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 60990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 61384
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Lepkość jako pośrednia cecha jakości surowca lub produktów zbożowych
MARIAWACHOWIAK
JAN KIRYLUK
nr katalogowy: 20062
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Na liście produktów tradycyjnych
nr katalogowy: 19287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Jak chronić produkty tradycyjne
nr katalogowy: 22140
OPAKOWANIE 2016-12
Opakowania UniAirless dla produktów kosmetycznych
nr katalogowy: 102912
OPAKOWANIE 2004-4
Marcowa promocja w firmie Cezex
nr katalogowy: 3190
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-12
Relacje w pracy
Barbara Makowska
nr katalogowy: 134903
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 85646
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Varia
nr katalogowy: 46187
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-7
Göpfer t Evolution HBL 16/28 w Pr uszczu Gdańskim - uruchomienie 7-kolorowej dr ukarki fleksograficznej
J.W
nr katalogowy: 78136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Bezpieczna żywność wysokiej jakości
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
nr katalogowy: 65780
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-10
Układy przygotowania odbarwionej masy makulaturowej firmy Metso Paper
Michael Kremsner
nr katalogowy: 12517
OPAKOWANIE 2005-2
Automatyczna kontrola jakości drukowania opakowań. Możliwości i korzyści zastosowań
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Systemy jakości żywności w Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 123526
10.15199/65.2019.11.1
żywność wysokiej jakości
polityka jakości
systemy jakości
rynek
kontrole
high quality food
quality policy
quality systems
market
controls
OPAKOWANIE 2019-3
25 lat firmy GRAW "Oszczędność przez jakość"
nr katalogowy: 119318
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
ANALIZA JAKOŚCI SZYFROWANEJ KOMUNIKACJI VOIP W GRANICZNYCH WARUNKACH CZUŁOŚCI ODBIORNIKA RADIOWEGO
Rafał Polak
Jarosław Wojtuń
Piotr Łubkowski
nr katalogowy: 138948
10.15199/59.2022.4.25
testowanie jakości VoIP
szyfrowanie SCIP
szerokopasmowa transmisja radiowa.
voice quality testing
SCIP encryption
wide-band radio communication.
OPAKOWANIE 2021-11
Jakość druku flekso w dobie optymalizacji
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 134611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Ogólnopolski Konkurs Promocyjny AGRO POLSKA
nr katalogowy: 49817
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Innowacje zmieniają reguły gry w biznesie
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 58666
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Samoocena
Krystyna Cholewicka-Goździk
nr katalogowy: 60266
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Dylematy etyczne w biznesie zrównoważonego rozwoju
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 56158
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-12
Wzajemne relacje wartości wybranych wyróżników jakościowych ziarna pszenicy
Sylwia Stępniewska
nr katalogowy: 48618
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
KRONIKA
nr katalogowy: 103671
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-8
Dlaczego warto zabezpieczać podziemne rurociągi stalowe powłokami izolacyjnymi wysokiej jakości
MAREK FIEDOROWICZ
MICHAŁ JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 46467
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Korzystne zmiany przepisów dla beneficjentów poddziałania "Wsparcie na przystępowanie do systemów jakości"
nr katalogowy: 108638
AURA 2017-7-8
Korzystne zmiany przepisów dla beneficjentów poddziałania "Wsparcie na przystępowanie do systemów jakości"
nr katalogowy: 108385
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Mimaki wprowadza pierwszą drukarkę atramentową do bezpośredniego druku na folii
nr katalogowy: 142788
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 101645
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Witanie się i podawanie ręki
Wojciech S. Wocław
nr katalogowy: 96230
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
Trendy i nowości w biznesie pralniczym
nr katalogowy: 84577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 44559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 47384
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-9
Nowe produkty firmy Tanatex Chemicals
nr katalogowy: 46991
OPAKOWANIE 2013-11
Outsourcing szansą rozwoju
MARIUSZ SZPOTAŃSKI
nr katalogowy: 80601
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 118928
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-12
Zespół redakcyjny "Przemysłu Chemicznego"
nr katalogowy: 31915
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Vitaris – modułowy system do najlepszego czyszczenia zboża
Sabrina Würsch
nr katalogowy: 128440
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Relacje z pracownikami
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 32713
OPAKOWANIE 2021-11
Wielkość i wartość, czyli jak dbać o jakość
nr katalogowy: 134619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Gość gospodarzowi świętym
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39720
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-5
Wyznaczanie strat propagacji w obszarach zurbanizowanych
MARIAN WNUK
nr katalogowy: 44589
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Godła Promocyjne AGRO POLSKA przyznane!
Red.
nr katalogowy: 45686
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Gala AGRO POLSKA
nr katalogowy: 45432
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-3
Kobiety w biznesie
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 142471
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Lamix - inwestycji ciąg dalszy - wypowiedź prezesa Mirosława Laszko
nr katalogowy: 50831
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Automatyczne liczenie pstrocin i otrąb w każdym rodzaju mąki
nr katalogowy: 120559
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-8
Obuwie "made in Spain" - stabilizacja w czasach recesji?
nr katalogowy: 71198
OPAKOWANIE 2021-5
Wysoce zautomatyzowana produkcja rigid-boxów
Anna Naruszko
nr katalogowy: 131758
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kanadyjski rynek zbożowy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 141694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Zdrowy wybór - zdrowe zyski
nr katalogowy: 44539
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-8
EKOLOGIA
nr katalogowy: 53670
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-4
Presja konkurencji w biznesie. Cz. I
J. Penc
nr katalogowy: 5906
OPAKOWANIE 2004-8-2
INTREX prezentuje nowości w znakowaniu
nr katalogowy: 3430
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
VARIA
nr katalogowy: 123582
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-1
Relacje między wielkością ziarna ferrytu i położeniem maksimów uzyskanych metodą ciągłej transformaty falkowej na profilach przełomów technicznie czystego żelaza
KRZYSZTOF J. KURZYDŁOWSKI
JERZY WAWSZCZAK
nr katalogowy: 41939
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Profesjonalny ELTEX
nr katalogowy: 22244
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Elewacja w technologii
nr katalogowy: 17688
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Innowacje w drożdżowym biznesie
Ł. Dubiel
nr katalogowy: 6856
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Kawowe Mistrzostwo
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 58082
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Piknik Poznaj Dobrą Żywność
łęk
nr katalogowy: 45687
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-3
Metody zarządzania wynikami pomiarów w laboratorium badawczym
Mieczysława Giercuszkiewicz-Bajtlik
nr katalogowy: 97278
10.15199/62.2016.3.51
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-1
Przedsiębiorstwo Fair Play 2005
nr katalogowy: 16792
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Sterownik PLC w procesie pomiaru reakcyjności koksu
RAFAŁ KIEŁCZEWSKI
nr katalogowy: 40373
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Rozwój technologii przerobu makulatury
AGNIESZKA WYSOCKA-ROBAK
KAZIMIERZ PRZYBYSZ
KONRAD OLEJNIK
nr katalogowy: 28834
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Relacje a jakość usług w magnetoterapii
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
Andrzej KRAWCZYK
Adam LUSAWA
Małgorzata FARNIK
nr katalogowy: 48801
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-9
Kappa Packaging
nr katalogowy: 4656
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-2
Stowarzyszenie PE100
nr katalogowy: 1299
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-4
Kamera przemysłowa
nr katalogowy: 53853
OPAKOWANIE 2012-5
Wyzwanie dla offsetu
nr katalogowy: 67907
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-9
SYGNAŁY O TECHNICE
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 150573
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-1
Strategia firmy "Borpelle"
Kazimierz Klepaczewski
nr katalogowy: 32886
OPAKOWANIE 2022-12
Podstawa to zaufanie i satysfakcja klienta
nr katalogowy: 141138
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-4
Zastosowania światłowodów kapilarnych
R. Romaniuk
nr katalogowy: 16426
DOZÓR TECHNICZNY 2006-2
Zastosowania światłowodów kapilarnych
R. Romaniuk
nr katalogowy: 16296
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rewolucja w piekarstwie – zawsze świeże pieczywo
nr katalogowy: 142508
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-7
Gwiazda biznesu odchodzi
ts
nr katalogowy: 13053
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Presja konkurencji w biznesie. Cz. II
J. Penc
nr katalogowy: 5933
OPAKOWANIE 2020-9
Tester szczelności opakowań
nr katalogowy: 128125
CHŁODNICTWO 2007-6
IFE Poland 2007 najbardziej apetyczne targi w Warszawie
nr katalogowy: 27355
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-4
Ultradźwięki wspomagają szlifowanie
nr katalogowy: 36976
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Białostockie przeboje
nr katalogowy: 4228
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Sztuka podejmowania gości
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 12080
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Dogarbowanie, tłuszczenie i wybarwianie!
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 13738
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Czy warto tworzyć system wysokiej jakości produktów sokowniczych?
Julian Pawlak
nr katalogowy: 98014
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Bravo - nowoczesnoťŠ i tradycja w jednym
nr katalogowy: 19061
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Miernik parametrów instalacji MPI-510
nr katalogowy: 7657
SZKŁO I CERAMIKA 2004-6
Ceramika Paradyż
nr katalogowy: 7484
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
Ściany działowe w technologii PAROC
nr katalogowy: 17380
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
C&A partnerem hiszpańskiego specjalisty w dziedzinie materiałoznawstwa
nr katalogowy: 137423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
PARP wspiera innowacyjne projekty młodych przedsiębiorców
Dariusz Budrowski
nr katalogowy: 143335
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Transport chłodniczy - osiągnięcia i wyzwania
A. Jarczyk
nr katalogowy: 20732
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-10
Uniwersyteckie badania z myślą o zdrowej żywności
nr katalogowy: 134008
OPAKOWANIE 2020-1
Opakowania na każdy zmysł
nr katalogowy: 124637
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-6
Metody poprawy jakości prognoz średnioterminowych miesięcznego zużycia energii elektrycznej w spółce dystrybucyjnej
Paweł PIOTROWSKI
nr katalogowy: 27043
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Wołowina na medal
nr katalogowy: 83920
CHŁODNICTWO 2014-5
Informacje
nr katalogowy: 84395
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
XIII Między narodowa Konfere ncja Naukowa 26-28 listopada 2010 roku Kazimierz Dolny
nr katalogowy: 55334
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Vitaris – modułowy system do najlepszego czyszczenia zboża
Sabrina Würsch
nr katalogowy: 128440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Mikrozarządzanie w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131985
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Ocena efektywności przemiału ziarna
Roman JURGA
nr katalogowy: 20101
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Fachowcy o aromatach i smakach
M. Witkowska
nr katalogowy: 7088
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Kwartet - BAKELS. Razem jesteśmy jeszcze lepsi
nr katalogowy: 5057
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Łuszczarka DC PEELER firmy Buhler
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14120
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-12
Maszyny wykończalnicze HAS GROUP MAKINA ENDUSTRI
nr katalogowy: 117649
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-2
Nowy rok, nowe postanowienia i budżet
Tomasz MALINOWSKI
nr katalogowy: 141797
ODZIEŻ 2004-3
Menedżer w nowoczesnym przedsiębiorstwie Część I
Józef Penc
nr katalogowy: 3051
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-1
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 65529
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Tylko dla pasjonatów
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64522
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przesłanki wdrażania systemów jakości
Agnieszka Tabor- Smardzewsk a
nr katalogowy: 51604
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Zdumiewająca różnorodność
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 11904
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Public relations w firmach przemysłu spożywczego
M. Świątkowska
nr katalogowy: 20762
OPAKOWANIE 2005-7
Rozwiązania do pakowania produktów proszkowych
nr katalogowy: 11234
OPAKOWANIE 2019-8
Realistyczne prototypy i produkcja niskonakładowa
nr katalogowy: 122030
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-9
Przekaźniki półprzewodnikowe firmy Relpol
nr katalogowy: 139386
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Badania metalograficzne półwyrobów ze stali 100Cr6
TADEUSZ SKOWRONEK
KURT WIENCEK
JAN KAZANECKI
nr katalogowy: 32151
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Zdobyć zaufanie
Ryszard Siewierski
nr katalogowy: 11603
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Winiarskie tradycje od pokoleń
nr katalogowy: 22027
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Poznaj Dobrą Żywność
nr katalogowy: 1752
SZKŁO I CERAMIKA 2005-5
Znak ISiC-Q - promocja wyrobów wysokiej jakości
Maria KUBICKA
Izabela MIKOŁAJCZYK
nr katalogowy: 15167
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-4-5
Garbarnie - powrót do pracy z bezpiecznymi zmianami
BOGUSŁAW WOŹNIAK
nr katalogowy: 126351
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
W Chinach rośnie popyt na żywność i napoje wysokiej jakości
nr katalogowy: 35502
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-9
Zarządzanie zasobami ludzkimi w systemie zarządzania jakością
Elżbieta Żebrowska
nr katalogowy: 3586
OPAKOWANIE 2004-10
Duoplex - czas na pakowanie
E. M.
nr katalogowy: 3372
OPAKOWANIE 2004-4
Papiery fotograficzne z firmy Cezex
nr katalogowy: 3191
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Ukierunkowany wzrost jakości produktów poprzez systemy chłodnicze
nr katalogowy: 115184
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Wykorzystanie promieniowania jonizującego w technologii żywności
M. Janowicz
nr katalogowy: 20818
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Luz luksusem podszyty
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13724
OPAKOWANIE 2006-10
Nowa marka papierów samoprzylepnych w ofercie Map Polska
nr katalogowy: 21894
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-2
Laborator ium wzorcująco -badawcze AgencjI Anticorr Gdańsk Badanie właściwości powłok proszkowych
nr katalogowy: 125004
CHŁODNICTWO 2006-11
Sprężarki hermetyczne produkcji Bristol (część 4)
BARTOSZ NOWACKI
nr katalogowy: 21427
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Cukiernia U Adama
nr katalogowy: 4787
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-9
Grupa JM Tronik - kompleksowy dostawca usług elektroenergetycznych
Adam Gawłowski
nr katalogowy: 15332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Najbardziej poszukiwane informacje na stronie Bonduelle Food Service!
nr katalogowy: 119014
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-10-11
Analiza technologii kucia swobodnego z wykorzystaniem makroskopowych efektów mikropasm ścinania
Piątkowski P.
Kukuryk B.
nr katalogowy: 15090
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-8
Ściany działowe w technologii PAROC
Adam Buszko
nr katalogowy: 10607
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH