Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Wpływ sposobu uprawy i chłodniczego przechowywania na zmiany zawartości witaminy C i chlorofili w papryce słodkiej i brokule
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Radosław Mostowski
nr katalogowy: 110181
10.15199/64.2017.10.2
witamina C
chlorofil
papryka słodka
brokuł
rolnictwo ekologiczne
przechowywanie
vitamin C
chlorophyll
sweet pepper
broccoli
organic farming
storage
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Kalejdoskop ze świata napojów - grudzień 2011 r.
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 65516
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 93617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Expo Sweet hojnie rozdaje nagrody!
nr katalogowy: 116358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Żychlińskie młode talenty
nr katalogowy: 146833
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-10
Wybrane właściwości chemiczne oleju z lnianki siewnej (Camelina sativa L.) suplementowanego naturalnymi dodatkami przeciwutleniającymi
Agnieszka Sagan
Marta Krajewska
Emilia Osmólska
Agnieszka Starek-Wójcicka
nr katalogowy: 134204
10.15199/62.2021.10.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-10
Wybrane właściwości chemiczne oleju z lnianki siewnej (Camelina sativa L.) suplementowanego naturalnymi dodatkami przeciwutleniającymi
Agnieszka Sagan
Marta Krajewska
Emilia Osmólska
Agnieszka Starek-Wójcicka
nr katalogowy: 134204
10.15199/62.2021.10.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-10
Wybrane właściwości chemiczne oleju z lnianki siewnej (Camelina sativa L.) suplementowanego naturalnymi dodatkami przeciwutleniającymi
Agnieszka Sagan
Marta Krajewska
Emilia Osmólska
Agnieszka Starek-Wójcicka
nr katalogowy: 134204
10.15199/62.2021.10.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Sweet Team Poland na podium!
nr katalogowy: 102534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Expo Sweet – powrót do normalności
nr katalogowy: 134239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Expo Sweet – powrót do normalności
nr katalogowy: 134239
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Expo Sweet 2014 Sama słodycz
nr katalogowy: 83442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Expo Sweet po raz piąty!
nr katalogowy: 71841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Spotkajmy się na Expo Sweet
nr katalogowy: 56940
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
O Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych rozmowa z Jarosławem Zbaliszynem, członkiem zarządu EZIG Expo Sweet
nr katalogowy: 63538
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Expo Sweet 2012 - konkursy i wystawy
nr katalogowy: 64133
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Expo Sweet - znowu sukces!
nr katalogowy: 66758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Expo Sweet 2014 - nowe możliwości, z których warto skorzystać
nr katalogowy: 79479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Zmiany na Expo Sweet. Rozmowa z Januszem Profusem, członkiem Zarzadu EZIG Expo Sweet
nr katalogowy: 127888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Zmiany na Expo Sweet. Rozmowa z Januszem Profusem, członkiem Zarzadu EZIG Expo Sweet
nr katalogowy: 127888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Expo Sweet zaprasza!
nr katalogowy: 82207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Spotkajmy się na Expo Sweet!
nr katalogowy: 65772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Sweet expectations po Expo Sweet - czego się spodziewać po nowych trendach?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 113435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Pięć hitów na 5-lecie - Expo Sweet
nr katalogowy: 75354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Ponad 120 tys. zł dla cukierników i lodziarzy od EXPO SWEET!
nr katalogowy: 139364
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Historia jednej szklanej butelki
nr katalogowy: 116706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Expo Sweet - 5. edycja
nr katalogowy: 71390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Expo Sweet 2012 (Warszawa, 21-23 lutego)
nr katalogowy: 62021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
EXPO SWEET 2011 - Warszawa, 23-25 lutego
nr katalogowy: 55899
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Kto zostanie mistrzem europy w dekoracji tortów?
nr katalogowy: 109768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Expo Sweet - targi z przyszłością
nr katalogowy: 43758
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Expo Sweet 2015 Coś na deser
nr katalogowy: 91209
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Liczy się pomysł!
nr katalogowy: 137868
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
SWEET CUP
nr katalogowy: 62011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
14 lutego Światowy Dzień Słodyczy Day of Sweet Temptations
nr katalogowy: 95791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Expo Sweet – znowu sukces!
nr katalogowy: 142519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Expo Sweet. Tam trzeba być!
nr katalogowy: 56352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Nurkowski. Zapraszamy na targi Expo Sweet
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 147183
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Spotkajmy się na Expo Sweet!
nr katalogowy: 73959
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Nurkowski. Zapraszamy na targi Expo Sweet
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 147183
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Kawa na Expo Sweet
nr katalogowy: 110840
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Mistrzostwa Polski w Dekoracji Tortów 2021
nr katalogowy: 129972
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Expo Sweet - znowu sukces!
nr katalogowy: 104870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Ograniczeniem będzie tylko wyobraźnia
nr katalogowy: 110306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Nowe wyzwanie dla zdolnych i ambitnych
nr katalogowy: 94504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Mistrzostwa Polski w Dekoracji Tortów 2021
nr katalogowy: 129972
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Konkursy na EXPO SWEET
nr katalogowy: 134814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Liczy się pomysł!
nr katalogowy: 137868
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Expo Sweet - kolejny sukces
nr katalogowy: 90366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Expo Sweet – znowu sukces!
nr katalogowy: 142519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Rekordowe nagrody dla lodziarzy na Expo Sweet 2015
nr katalogowy: 87986
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Cukiernicy łapią się za głowę i wyjeżdżają do Mediolanu!
nr katalogowy: 116916
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Arcydzieła rękodzieła
nr katalogowy: 103082
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Expo Sweet 2016. Najważniejsze targi cukiernicze w Polsce
nr katalogowy: 93322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Spotkajmy się na EXPO SWEET!
nr katalogowy: 135323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kalendarz Targów w 2022 r.
nr katalogowy: 136204
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Kolejny sukces Expo Sweet!
nr katalogowy: 125818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Szansa dla cukierników
nr katalogowy: 110839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Wielkie zmiany, wielkie atrakcje
nr katalogowy: 109064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Młodzi cukiernicy na Mistrzostwach Świata
nr katalogowy: 87985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Krótka instrukcja skuteczności biznesowej
nr katalogowy: 103596
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Poznajmy prawdę o polskim cukiernictwie!
nr katalogowy: 129444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Poznajmy prawdę o polskim cukiernictwie!
nr katalogowy: 129444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Spotkajmy się na EXPO SWEET!
nr katalogowy: 135323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
EXPO SWEET - tam trzeba być!
nr katalogowy: 41656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Kongres Sweet Business Forum o najważniejszych dla branży cukierniczej sprawach
nr katalogowy: 51667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Targi Sweet & Snack Expo 2010 w Chicago
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 54831
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Ponad 120 tys. zł dla cukierników i lodziarzy od EXPO SWEET!
nr katalogowy: 139364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Expo Sweet już po raz 15
nr katalogowy: 148033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Expo Sweet - najlepsze targi w branży
nr katalogowy: 119433
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Coś konkretnego dla cukierników
nr katalogowy: 110307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Targi inne niż wszystkie
nr katalogowy: 51057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Konkursy na EXPO SWEET
nr katalogowy: 134814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Expo Sweet - pod znakiem Unii Europejskiej
nr katalogowy: 58716
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Expo Sweet po raz ósmy
nr katalogowy: 97328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Aaaaby interes dobry zrobić...
nr katalogowy: 111927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Targi pod znakiem sukcesu
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 50862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Sweet Brazil International - czyli jak prezentuje się współczesny brazylijski rynek słodyczy
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 47784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Już wkrótce największe wydarzenia branży cukierniczej i lodziarskiej
nr katalogowy: 88784
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kalendarz Targów w 2022 r.
nr katalogowy: 136204
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Mistrzowskie możliwości
nr katalogowy: 140159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Expo Sweet już po raz 10.
nr katalogowy: 113044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Udane targi EXPO SWEET!
nr katalogowy: 136990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Expo Sweet 2022 – wyjątkowe atrakcje po rocznej przerwie
nr katalogowy: 136052
OPAKOWANIE 2023-10
Schubert Pickerline w amerykańskiej stolicy słodyczy
nr katalogowy: 145611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Pokazy w stoisku "PPiC"
nr katalogowy: 111929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 130223
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 75899
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Napoje butelkowane odchodzą od chemii
Ludwik M. Bednarz
nr katalogowy: 144098
10.15199/62.2023.7.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 130223
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Torty na czasie
nr katalogowy: 51056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Expo Sweet 2022 – wyjątkowe atrakcje po rocznej przerwie
nr katalogowy: 136052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Jowita Woszczyńska - Branżową Osobowością Roku 2019
nr katalogowy: 125817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Expo Sweet 2017 Coś dla lodziarzy
nr katalogowy: 99737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
14 lutego Światowy Dzień Słodyczy
nr katalogowy: 103595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Laury PPiC
nr katalogowy: 148034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Został już tylko miesiąc...
nr katalogowy: 124334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Udane targi EXPO SWEET!
nr katalogowy: 136990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Kalendarz Targów w 2023 r
nr katalogowy: 141813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Rośnie sprzedaż sezonowych wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 53115
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-9
Ekstrakty z papryki źródłem substancji bioaktywnych
Barbara Chilczuk
Małgorzata Materska*
Monika Staszowska-Karkut
Marzena Pabich
nr katalogowy: 116172
10.15199/62.2018.9.41
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Sweet & Bake rośnie jak na drożdżach
nr katalogowy: 33756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Rok pod znakiem nowości
nr katalogowy: 114043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Fabbri - nie można przeoczyć!
nr katalogowy: 33763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 38771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Targi EuroGastro - bogata oferta podana na tacy
nr katalogowy: 23784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Międzynarodowa Wystawa-Konkurs tortów okolicznościowych
nr katalogowy: 80102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Sukces z czekoladą w tle
nr katalogowy: 88783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Zapraszamy na EXPO SWEET 2022
nr katalogowy: 133287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trafiona ekspozycja firmy Hert - udane targi Bakepol
Krzysztof Skrzeczkowski
nr katalogowy: 27786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Sweet Heart
nr katalogowy: 23349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Mistrzostwa Świata Dekoratorów Tortów w Mediolanie zapraszają Polaków
nr katalogowy: 100592
OPAKOWANIE 2007-I
Thin Layer of Aluminium Foil for Colourful Design
Guido Winsel
nr katalogowy: 25086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Expo Sweet 2012
nr katalogowy: 64995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Najważniejszy konkurs dla uczniów szkół cukierniczych
nr katalogowy: 101149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Słodka pasja
nr katalogowy: 84682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Małgorzata Weber - Cukierniczą Osobowością Roku 2012
nr katalogowy: 75355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Paweł Małecki Cukierniczą Osobowością Roku 2010
nr katalogowy: 58717
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Zmiany... zmiany...
nr katalogowy: 130238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Zapraszamy na EXPO SWEET 2022
nr katalogowy: 133287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Bogdan Tomczyk - Cukierniczą Osobowością Roku 2011 Janusz Profus - Polską Osobowością Cukierniczą
nr katalogowy: 66759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Michał Doroszkiewicz - Branżową Osobowością Roku 2015
nr katalogowy: 97329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Polowanie czas zacząć!
nr katalogowy: 96426
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Miałam iść do szkoły plastycznej
nr katalogowy: 99735
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Charakterystyka olejów tłoczonych na zimno z wybranych nasion ziół i pestek owoców
Patrycja Goździk
Małgorzata Wroniak
Anna Florowska
nr katalogowy: 129751
10.15199/65.2020.12.4
oleje tłoczone na zimno
nasiona
zioła
skład kwasów tłuszczowych
tokoferole
sterole
cold-pressed oils
seeds
herbs
fatty acid composition
tocopherols
sterols
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Charakterystyka olejów tłoczonych na zimno z wybranych nasion ziół i pestek owoców
Patrycja Goździk
Małgorzata Wroniak
Anna Florowska
nr katalogowy: 129751
10.15199/65.2020.12.4
oleje tłoczone na zimno
nasiona
zioła
skład kwasów tłuszczowych
tokoferole
sterole
cold-pressed oils
seeds
herbs
fatty acid composition
tocopherols
sterols
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Charakterystyka olejów tłoczonych na zimno z wybranych nasion ziół i pestek owoców
Patrycja Goździk
Małgorzata Wroniak
Anna Florowska
nr katalogowy: 129751
10.15199/65.2020.12.4
oleje tłoczone na zimno
nasiona
zioła
skład kwasów tłuszczowych
tokoferole
sterole
cold-pressed oils
seeds
herbs
fatty acid composition
tocopherols
sterols
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Iga Sarzyńska Branżową Osobowością Roku 2016
nr katalogowy: 104871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Mączka chleba świętojańskiego (E 410) - coraz częściej stosowany dodatek do środków spożywczych
Katarzyna Mitka
Krystyna Nowak
nr katalogowy: 29448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Okiem przewodniczącego jury
Paweł Mieszała
nr katalogowy: 84379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Akademia Mistrza - Branżową Osobowością Roku 2013
nr katalogowy: 83176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Słodka kasa dla kucharzy i restauratorów
nr katalogowy: 87338
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Co warto wiedzieć o kawie?
nr katalogowy: 58742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
"Henryk Sienkiewicz i jego twórczość" tematem Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych 2016
nr katalogowy: 93909
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Zmiany... zmiany...
nr katalogowy: 130238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 142520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 148035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
VII Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 104872
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-2
XCAM i okrężne trajektorie lotów fotogrametrycznych
Krzysztof BAKUŁA
nr katalogowy: 112010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Kazimierz Rak Branżową Osobowością Roku 2017
nr katalogowy: 113045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Konkurs "Zaprojektuj swoją bluzę" rozstrzygnięty!
nr katalogowy: 83751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
"Woda - źródło życia" - mistrzowskie interpretacje
nr katalogowy: 72861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Dzielarki i linie do chleba Artezen
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 125805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Expo Sweet 2015 - poradnik praktyczny
nr katalogowy: 89112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Szpitala nie będzie!
nr katalogowy: 129445
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Mąka sorgo – jej właściwości i skład
Magdalena Sobolewska
Marek Bury
nr katalogowy: 129583
sorgo
skład chemiczny
składniki odżywcze
popiół
sorghum
chemical composition
nutrients
ash
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Mąka sorgo – jej właściwości i skład
Magdalena Sobolewska
Marek Bury
nr katalogowy: 129583
sorgo
skład chemiczny
składniki odżywcze
popiół
sorghum
chemical composition
nutrients
ash
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Jestem za prostotą i elegancją
nr katalogowy: 105347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
VIII Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 113046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Kalendarz targów w 2014 r.
nr katalogowy: 82355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Ponad 80 tys. zł do wzięcia
nr katalogowy: 86256
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Włosi preferują wyroby z wyższych półek
A.Ł.
nr katalogowy: 56391
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-2
Indyjskie plany reform nuklearnych nie powiodły się
nr katalogowy: 74274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Wyzwania cukiernicze czekają na odważnych
nr katalogowy: 122774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Renata Martyna, Ewa Drzewicka i Angelika Chwyć - Branżowymi Osobowościami Roku 2018
nr katalogowy: 118877
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 94510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
VI Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 97330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Katarzyna Mojzykiewicz - Branżową Osobowością Roku 2014
nr katalogowy: 90367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Szpitala nie będzie!
nr katalogowy: 129445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Najsłodsza impreza branżowa tego roku już za nami, przyszedł zatem czas na podsumowanie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Po targach o targach w strukturze działań marketingowych
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 142516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Mistrzowskie możliwości
nr katalogowy: 140159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
To były bardzo owocne targi
nr katalogowy: 118035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Mariusz Buritta mistrzem czekolady!
nr katalogowy: 58720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Już czas pomyśleć o przyszłym roku
nr katalogowy: 122170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Zmywarka Multi Washer MWS - nowoczesna i oszczędna
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 125804
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Mistrzostwa Polski w Dekoracji Tortów 2017
Małgorzata Weber
nr katalogowy: 103594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Go Sport - doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia.
Marcin Szczepaniak
nr katalogowy: 100560
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 142520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
O kształceniu cukierników i udziale w konkursach
nr katalogowy: 142521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Mikołaj Kopernik a sprawy edukacji cukierniczej
nr katalogowy: 139683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Szukajmy inspiracji wokół siebie
nr katalogowy: 111498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
To były bardzo owocne targi
nr katalogowy: 83175
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Snacki świata
nr katalogowy: 42477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 41638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Francuzi potentatami w produkcji i handlu ciasteczkami
nr katalogowy: 57905
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Lutowe święto cukierników, lodziarzy i piekarzy
nr katalogowy: 124738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Do zobaczenia... będzie bardzo dużo!
nr katalogowy: 123760
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Do sukcesu dochodzi się pracą
nr katalogowy: 126102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
X Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
nr katalogowy: 125819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
3... 2... 1... Start – zawodowcy i amatorzy, przygotowania czas zacząć!
nr katalogowy: 144845
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Kto w Polsce robi najlepsze mazurki?
nr katalogowy: 146310
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Sweet Brasil International
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 71834
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-9
Sweet quaternary derivatives of vitamin PP. Słodkie czwartorzędowe pochodne witaminy PP
Monika Stasiewicz
nr katalogowy: 79429
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Biesiada przy grillu
nr katalogowy: 113660
grillowanie
mięso
przyprawy
sosy
potrawy mięsne z grilla
grilling
meat
spices
herbs
sauces
grilled meat dishes
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Jak skutecznie bronić się przed kryzysem
nr katalogowy: 50247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 49891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Pierwszy krok w stronę mistrzostwa możesz zrobić już dziś
nr katalogowy: 85534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Marcepan na nowo odkrywany
A.Ł.
nr katalogowy: 45440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
E-Manager. Skuteczne zarządzanie sieciami sklepów.
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 47766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Naturalne pochodzenie produktów inspiruje Symrise
nr katalogowy: 46515
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-9
Czarnobyl 25 lat później
nr katalogowy: 62081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
III Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
Alicja Zabadała
nr katalogowy: 75357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Akademia Mistrza w szkole, szkoła w Akademii Mistrza
Halina Łankiewicz
Iwona Ogórkiewicz
nr katalogowy: 97335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Najsłodsza impreza branżowa tego roku już za nami, przyszedł zatem czas na podsumowanie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Polska broni mistrzowskiego tytułu!
nr katalogowy: 145347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Kto w Polsce robi najlepsze mazurki?
nr katalogowy: 146310
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-4
Production of bioethanol from sweet sorghum juices with varying content of mineral compounds Produkcja bioetanolu z soku sorga cukrowego o zróżnicowanej zawartości składników mineralnych
Joanna Chmielewska
Józef Sowiński
Barbara Foszczyńska
Ewelina Szydełko-Rabska
Joanna Kawa-Rygielska
Ewelina Dziuba
nr katalogowy: 83704
10.12916/przemchem.2014.565
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-9
Seeds of Lupinus mutabilis Sweet as a potential source of raw material for oil and fat industry. Nasiona łubinu andyjskiego (Lupinus mutabilis Sweet) jako potencjalne źródło surowca dla przemysłu tłuszczowego
Marta Gas
Marcin Kozak
Władysław Malarz
Andrzej Kotecki
nr katalogowy: 79454
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-10
The content of soluble sugars and lignocellulose in sorghum hybrids Zawartość cukrów rozpuszczalnych i związków ligninocelulozowych w odmianach sorga
Mirosław Anioł
Józef Sowiński
Magda Aniołowska
nr katalogowy: 94467
10.15199/62.2015.10.37
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH