Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Statystyczna karta wypadku - cd.
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 26003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Zielone porządki
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 85461
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Czy broń elektromagnetyczna zagraża zdrowiu człowieka?
Jaromir SOBIECH
Jarosław KIELISZEK
nr katalogowy: 48813
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Brak glutenu? To nie problem!
nr katalogowy: 125851
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-7
Co jeść, by dłużej cieszyć się młodością?
nr katalogowy: 108070
AURA 2023-8
Pływający szpital
Erwin HALENTZ
Józef TRZIONKA
nr katalogowy: 144505
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (5) Lekcja 159
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 143525
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-8
Akustyczna gehenna
Tomasz Hernik
nr katalogowy: 127587
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (6)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 144208
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Właściwości żywieniowe i zdrowotne szarłatu (amarantusa) dla ludzi i zwierząt
Ryszard RYWOTYCKI
nr katalogowy: 14148
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-11
Akryloamid w żywności dla dzieci jako realne zagrożenie dla zdrowia
Sylwia Zimny
Agnieszka Piekara
Monika Kaczmarczyk
Małgorzata Krzywonos
nr katalogowy: 117222
10.15199/62.2018.11.22
CHŁODNICTWO 2004-12
Wpływ środowiska na bezpieczeństwo zdrowotne surowców, przetworów i przechowalnictwo żywności oraz na organizmy ludzi
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 783
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-7-8
Występowanie grzybów mikroskopowych w systemach dystrybucji wody pitnej i związane z tym zagrożenia zdrowotne
ANNA GRABIŃSKA-ŁONIEWSKA
nr katalogowy: 16499
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-11
Konsekwencje wprowadzania termicznej dezynfekcji instalacji ciepłej wody zasilanych z miejskich systemów ciepłowniczych
Piotr Narowski
Andrzej Wiszniewski
nr katalogowy: 8883
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2022-5
Mikroplastiki – czy są dla nas szkodliwe?
Aleksandra Bogdanowicz
nr katalogowy: 137723
10.15199/17.2022.5.2
mikroplastiki
zanieczyszczenie mikroplastikiem
mikroplastiki w środowisku wodnym.
microplastics
microplastic pollution
microplastics in the aquatic environment.
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2022-5
Mikroplastiki – czy są dla nas szkodliwe?
Aleksandra Bogdanowicz
nr katalogowy: 137723
10.15199/17.2022.5.2
mikroplastiki
zanieczyszczenie mikroplastikiem
mikroplastiki w środowisku wodnym.
microplastics
microplastic pollution
microplastics in the aquatic environment.
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Gryka - Część 4. Aspekty zdrowotne i różne sposoby wykorzystania
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 39056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Drogowskazy zdrowia
nr katalogowy: 126738
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-3
Detektor upadków oparty na dyskretnej transformacie falkowej oraz niezależnych klasyfikatorach SVM
Bartłomiej Wójtowicz
Andrzej P. Dobrowolski
nr katalogowy: 83092
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-1
Przegląd aplikacji mobilnych wspierających zdrowy styl życia
Maria SZMIDT
Dominika GRANDA
Dominika Skolmowska
Ewa Sicińska
Joanna Kałuża
nr katalogowy: 118002
aplikacje mobilne
zdrowy styl życia
dieta
dietoterapia
mobile applications
healthy lifestyle
diet
diet therapy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-10
Gazy anestetyczne. Zastosowanie, narażenie środowiskowe i sposoby zmniejszenia ryzyka zagrożenia
Jarosław Chmielewski
Małgorzata Czarny-Działak
Edyta Laurman-Jarząbek
Joanna Ślusarczyk
Ilona Żeber-Dzikowska
Bożena Wójtowicz
Barbara Gworek
Małgorzata Dziechciaż
nr katalogowy: 116817
10.15199/62.2018.10.25
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-5
Badania modelowe nad utlenianiem substancji węglowej na katalizatorach Mo i Pt-Mo osadzonych na tlenku glinu
Zenon Sarbak
nr katalogowy: 51787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Nowy Ład dla restauratorów
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136201
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Znakowanie produktów żywnościowych Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 41837
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Romuald grochocki
hp
nr katalogowy: 5220
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
Książki nadesłane
nr katalogowy: 15520
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
IZABELA TAŃSKA
nr katalogowy: 20536
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Wartość mięsa jagnięcego
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 16703
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Przedszkole od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11883
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-12
Uświadamiać konsekwencje wypadków
W. Przenniak
nr katalogowy: 22796
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-11
Konsekwencje architektoniczne obiektów inkubatorowych wysokiej technologii
Emilia Drzewiecka
nr katalogowy: 10744
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Zdrowotne wyroby pończosznicze
E. Masłowski
nr katalogowy: 6029
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Opakowania szklane najlepiej zachowują wartości odżywcze i zdrowotne żywności dla dzieci - omówienie wyników badań
nr katalogowy: 48974
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 138285
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-3
Przyczyny i konsekwencje niesprawnej wentylacji grawitacyjnej
I. Ickiewicz
nr katalogowy: 17611
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przykre konsekwencje niedopełnienia badań lekarskich
nr katalogowy: 194
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Własne inspiracje, aktualne trendy, walory zdrowotne, realizm wykonawczy
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 6049
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Aspekty zdrowotne i jakościowe mięsa drobiowego
Adam Olszewski
nr katalogowy: 1704
AURA 2006-3
ASPEKTY ZDROWOTNE WODY DO PICIA
Anna Wawrzyk
nr katalogowy: 16001
GOSPODARKA WODNA 2006-4
Przewidywane konsekwencje nowego podziału hydrogeologicznego Polski
Wojciech Rejman
nr katalogowy: 16864
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - zmiany w prawie unijnym i polskim a praktyka marketingowa
nr katalogowy: 22404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne dotyczące środków spożywczych
Ł. Bobeł
nr katalogowy: 20751
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Korzyści zdrowotne ze spożywania produktów sojowych
A. Cichocka
nr katalogowy: 14908
AURA 2016-11
Analiza kosztów i korzyści w ochronie środowiska
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 102082
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Konsekwencje negocjacji WTO dla przemysłu mleczarskiego Unii Europejskiej
R. Gasek
nr katalogowy: 22595
AURA 2004-2
ROZWÓJ MIASTA W KONTEKŚCIE ROZWOJU OBSZARU METROPOLITALNEGO
Stanisław Juchnowicz
nr katalogowy: 440
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Starsi pracownicy - mniejsza sprawność, większe doświadczenie
J. Knyziak
nr katalogowy: 21318
GOSPODARKA WODNA 2005-10
Beton hydrotechniczny w świetle aktualnych wymagań normowych
Zbigniew Kledyński
nr katalogowy: 9814
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
Modelowanie awarii typu efekt domina
Janusz Rak
Barbara Tchórzewska-Cieślak
nr katalogowy: 9341
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Dobór zestawu rozrządu
nr katalogowy: 135718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Konsekwencje rozszerzenia UE w aspekcie produkcji zbożowej i przetwórstwa młynarskiego
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 4915
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Dobór zestawu rozrządu
nr katalogowy: 135718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Postęp w produkcji i stosowaniu preparatów dymu wędzarniczego. Część II. Właściwości, zakres i aspekty zdrowotne stosowania
A. Borys
nr katalogowy: 14808
GOSPODARKA WODNA 2004-11
Udział społeczeństwa we wdrażaniu Ramowej Dyrektywy Wodnej - fakty, interpretacje i ich konsekwencje
Janusz T. Topitko
nr katalogowy: 1931
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Bezpieczeństwo zdrowotne mąki poddanej rozdrabnianiu w młynie kulowym
nr katalogowy: 6446
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Mikrobiologiczne badania ziarna pszenicy i mąk pszennych
BARBARA WOJCIK-STOPCZYNSKA
BARBARA JAKUBOWSKA
nr katalogowy: 6423
CHŁODNICTWO 2005-7
Przedłużenie trwałości produktów spożywczych z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
Elżbieta Polak
Krzysztof Ćwiertniewski
Krzysztof Egierski
nr katalogowy: 8673
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 118340
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sposób na dziczyznę
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 102743
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Światowa podaż bioetanolu rośnie szybciej niż popyt - konsekwencje dla wewnętrznego rynku zbożowego
nr katalogowy: 20159
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Aspekty produkcji i konsekwencje ekologiczne uprawy włókien bawełny w Beninie. Cz. I
J. Rutkowski
nr katalogowy: 19799
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-9
Aspekty produkcji i konsekwencje ekologiczne uprawy włókien bawełny w Beninie. Cz. II
J. Rutkowski
nr katalogowy: 19748
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Konsekwencje Rozporządzenia UE nr 178-2002 dla rolnictwa, handlu zbożem i młynarstwa w opiniach ekspertów niemieckich
nr katalogowy: 6406
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Amerykańska żurawina - unikalne zbiory i właściwości zdrowotne. Dziennikarska wizyta w Ocean Spray (USA)
A. Górecka
nr katalogowy: 23159
AURA 2023-1
Znaczenie pszczół dla środowiska i człowieka
Grzegorz Borsuk
nr katalogowy: 141425
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Technologie
nr katalogowy: 143682
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne aktualny stan prawny
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 57025
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Procedura rejestracyjna w okresie przejściowym Nowa żywność
Grażyna Osęka
Jowita Prokop
nr katalogowy: 101005
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-9
Efekty ekonomiczne i zdrowotne odzyskiwania ciepła w mechanicznych instalacjach wentylacyjnych stosowanych w budownictwie wielorodzinnym
Marian Rosiński
Zenon Spik
nr katalogowy: 892
OPAKOWANIE 2012-3
Co z tym bezpieczeństwem?
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 66341
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-5
Ewolucja szkolnictwa wyższego w Europie i jej konsekwencje dla kształcenia w obszarze technik i technologii informacyjnych
A. KRAŚNIEWSKI
J. LUBACZ
nr katalogowy: 5736
GOSPODARKA WODNA 2004-4
Postanowienia Traktatu Akcesyjnego i zobowiązania wynikające z przystąpienia Polski do Unii Europejskiej w zakresie jakości zasobów wodnych
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 1830
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Magiczny owoc
nr katalogowy: 123646
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Technologie
nr katalogowy: 143682
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Znakowanie, etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 118825
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-3
Occupational health risks associated with the use of pesticides Zawodowe zagrożenia zdrowotne związane ze stosowaniem pestycydów
Jarosław Chmielewski
Damian Gorczyca
Urszula Dawid
Ewa Żyfka-Zagrodzińska
nr katalogowy: 97234
10.15199/62.2016.3.7
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 112050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Zdrowotne aspekty produktów "AKO"
Adam Melkowski
nr katalogowy: 32767
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Ochrona przed hałasem - dachy płaskie
Tomasz Kwiatkowski
nr katalogowy: 37521
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
AKU-Line - dźwiękoizolacyjne płyty gipsowo-kartonowe
nr katalogowy: 67281
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-5
Ochrona środowiska w centrum uwagi Polskiej Izby Przemysłu Chemicznego
Ryszard Ścigała
nr katalogowy: 43129
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-2
Bezpieczna fabryka
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 23740
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-24
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 56774
OPAKOWANIE 2019-9
Proste i skuteczne wykrywanie nieszczelności
Krzysztof Czerwiński
nr katalogowy: 122563
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Wibracja przysparza kłopotów
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 29795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Ostrożnie z ogniem
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33547
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-2
Siemens solidnym partnerem
Wojciech Grzelka
nr katalogowy: 25240
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w aspekcie prawnym
Janusz Salwa
Ewelina Pacyga
nr katalogowy: 34182
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ważna treść oświadczeń zdrowotnych
nr katalogowy: 30217
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Książki nadesłane
nr katalogowy: 29791
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
Czy mięso może być żywnością funkcjonalną?
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 27871
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 27221
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Azotyny w procesie peklowania mięsa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynowe
Marek Cierach
nr katalogowy: 25968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Przypadkiem... wspaniała
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 25621
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-4
Wykorzystanie wysokobłonnikowych frakcji jęczmienia do wzbogacania makaronu (część 3)
nr katalogowy: 25162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 53108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-11-12
Znów ufamy bankom
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 105998
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-3
Konwencja o zakazie broni chemicznej
ZYGFRYD WITKIEWICZ
KRZYSZTOF PATUREJ
nr katalogowy: 43096
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Automatyczny system układania izolacji mostowych
Michał Fila
nr katalogowy: 29293
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-4
Transformacja energetyczna w cieniu wody
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 137445
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
Znakowanie i etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
nr katalogowy: 116749
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
3 wskazówki, jak bezpiecznie mogą Państwo znakować artykuły spożywcze
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 120391
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - grudzień 2007 r.
nr katalogowy: 32849
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Atrybuty zdrowotne pieczywa pełnoziarnistego
Anna Diowksz
nr katalogowy: 38981
CHŁODNICTWO 2008-10
Jakość i bezpieczeństwo żywności mrożonej i chłodzonej w świetle przepisów unijnych
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI
nr katalogowy: 38820
OPAKOWANIE 2008-9
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 37931
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
System HACCP w szpitalnych blokach żywienia - wyniki badań
Mira LISIECKA-BIELANOWICZ
Katarzyna PIETROŃ
Adam LUSAWA
nr katalogowy: 37157
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Azotyny w procesie peklowania mięsa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynowe
Marek Cierach
nr katalogowy: 25370
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
AURA 2007-11
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 30953
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-10
Analiza sterowania przekształtnika wielokomórkowego ac/ac na podstawie modelu zrealizowanego w układzie FPGA
Robert STALA
nr katalogowy: 30310
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Ograniczenie emisji CO2 w przedsiębiorstwach hutniczych
Przemysław MUSIAŁ
Dorota BURCHART-KOROL
nr katalogowy: 38827
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Konsekwencje dla branży
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 24617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Nieterminowe płacenie podatków - nie tylko odsetki za zwłokę
nr katalogowy: 61407
AUTO MOTO SERWIS 2020-8
Napinacze paska rozrządu w Grupie VW
nr katalogowy: 135625
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
PRZEGLĄDY DOMOWEJ INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ
nr katalogowy: 140684
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Inwestycja w naturalne materiały włókniste – to się opłaca!
Izabela Siemińska
Anna Szulc
nr katalogowy: 141067
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Analiza związków fenolowych w owocach cytrusowych, jabłkach i sokach
Magdalena Surma-Zadora
Ewa Cieślik
nr katalogowy: 34163
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Wody butelkowane w Polsce i w Europie
Teresa Latour
nr katalogowy: 37609
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-18
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 62103
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
WYDARZENIA - Informacje biznesowe
nr katalogowy: 80062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 1)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 145850
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-1
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 111528
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Podatki i systemy podatkowe a rozwój biznesu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 33415
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-8
Metody poprawy jakości energii elektrycznej - kształtowanie prądu źródła
Marian Pasko
Marcin Maciążek
Dawid Buła
nr katalogowy: 29361
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-10
ETS - state of art i konsekwencje
KRZYSZTOF ŻMIJEWSKI
nr katalogowy: 38720
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-2
Aspekty produkcji i konsekwencje ekologiczne uprawy włókien bawełny w Beninie. Cz. III*)
JACEK RUTKOWSKI
nr katalogowy: 24390
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-4
Transformacja energetyczna w cieniu wody
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 137445
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Sztuczna inteligencja dużo może, także rozpowszechnić firmowe tajemnice
Monika Sewastianowicz
nr katalogowy: 142800
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Sytuacja niemieckiej branży poligraficznej
nr katalogowy: 139231
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-11
Konsekwencje wprowadzenia funkcji garażowej w podziemie budynku wielorodzinnego
Maria Wesołowska
Paula Szczepaniak
nr katalogowy: 95124
10.15199/33.2015.11.61
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-11
Najpierw po soki, potem do apteki - świeżo tłoczone soki owocowe z ogrodów natury...
nr katalogowy: 31550
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Jakość i innowacyjność oraz bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 27399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Substancje intensywnie słodzące Cz. II. Bezpieczeństwo zdrowotne
BOŻENA WASZKIEWICZ-ROBAK
KATARZYNA ŚWIĄDER
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 27214
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Embodi - nowy napój funkcjonalny korzystny dla serca pojawił się na rynku USA
nr katalogowy: 38255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 134245
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Na bieżąco...
nr katalogowy: 114851
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Promotowane katalizatory niklowe w reakcji reformingu parowego węglowodorów
TADEUSZ BOROWIECKI
MARIA CZUBRYT-IDZIK
ANDRZEJ DENIS
WOJCIECH GAC
ANDRZEJ GOŁĘBIOWSKI
CZESŁAWA SIKORSKA
KAZIMIERZ STOŁECKI
nr katalogowy: 28681
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Naturalny zamiennik cukru dla sektora napojów
Adriana Szymońska
nr katalogowy: 129635
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Naturalny zamiennik cukru dla sektora napojów
Adriana Szymońska
nr katalogowy: 129635
OPAKOWANIE 2024-3
Wzrost importu zrecyklowanych tworzyw zagraża UE
nr katalogowy: 147926
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Owoce i warzywa wspierane przez UE w walce z otyłością
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 34158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Kwoty wolne od potrąceń w roku 2013
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 73320
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Standard GMP+ w produkcji paszy i żywności - refleksje po konferencji
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 117555
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Redakcja Odpowiada
nr katalogowy: 66390
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-25
Ku wyżynom nauki
nr katalogowy: 95400
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część III - konsekwencje oszustw w podatku VAT
nr katalogowy: 97753
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 78101
AURA 2018-6
Stan środowiska a zdrowie środowiskowe
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 114096
zdrowie środowiskowe
ryzyko zdrowotne
medycyna środowiskowa
skażenie środowiska
polityka redukcji środowiskowych zagrożeń zdrowia
environmental health
health risk
environmental medicine
environmental pollution
policy of reducing environmental hazards to health
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Ach te obietnice
Henryk Piekut
nr katalogowy: 118196
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
VARIA
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 109371
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-5
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 74976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Menedżer w dialogu Feedback, czyli informacja zwrotna (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136596
AURA 2023-1
15 milionów osób w Polsce może doświadczyć niedoborów wody
nr katalogowy: 141417
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
W cieniu pandemii COVID-19 – psychospołeczne konsekwencje dla zarządzania bhp
Karolina Krakowiak
nr katalogowy: 138597
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
W cieniu pandemii COVID-19 – psychospołeczne konsekwencje dla zarządzania bhp
Karolina Krakowiak
nr katalogowy: 138597
AUTO MOTO SERWIS 2023-5
Co wymienić razem z paskiem rozrządu?
nr katalogowy: 143560
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-9
Wpływ zanieczyszczeń powietrza na zdrowie człowieka, środowisko i materiały
MARTA LISIAK-ZIELIŃSKA
ANNA BUDKA
KLAUDIA BOROWIAK
nr katalogowy: 145148
10.15199/9.2023.9.6
zanieczyszczenia powietrza
konsekwencje zdrowotne
rośliny
ekosystemy
materiały
air pollution
health consequences
plants
ecosystems
materials
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Dlaczego warto stosować przyprawy korzenne?
Bartosz Kulczyński
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 151736
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-26
CO PISZĄ INNI efekty-defekty
nr katalogowy: 123927
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-5
Pandemia Covid-19 Wyzwanie dla przemysłu papierów higienicznych
Krzysztof Głowacki
nr katalogowy: 126491
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-8
Czy leci z nami steward?
Marek Bielski
nr katalogowy: 51157
AURA 2012-7
Substancje toksyczne uwalniane z tworzyw sztucznych
Krystyna BONENBERG
nr katalogowy: 69565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Zdrowy posiłek dla zabieganych
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 136718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142161
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Myślisz o przyszłości, zadbaj o słuch
Robert Kozela
nr katalogowy: 142263
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Emisja amoniaku do atmosfery. Przyczyny, zagrożenia zdrowotne, procedury ratownicze
Arkadiusz Rutkowski
Dorota Karkowska
Małgorzata Czarny-Działak
Halina Król
Monika Szpringer
Karol Bielski
Igor Kondzielski
Barbara Gworek
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 122843
10.15199/62.2019.10.16
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Rozmowa z Agnieszką Szymecką-Wesołowską, trenerem Akademii Mistrza ds. prawa żywnościowego
nr katalogowy: 98580
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-1
Departament Prawno-Organizacyjny GUNB informuje
nr katalogowy: 89250
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Menedżer w dialogu Informacja zwrotna korekcyjna
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 136985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. II) Punkty szczególnej uwagi w wytwarzaniu wyrobów ciastkarskich
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 61999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
AAK Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
nr katalogowy: 79478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - warsztaty edukacyjne KUPS
nr katalogowy: 122485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
"Chleb i wino" w Credinie, czyli biznes i przyjemność towarzyska
Marek Perzyński
nr katalogowy: 101612
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Biotechnologie zdrowotne
nr katalogowy: 128662
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-10
WYDARZENIA
nr katalogowy: 151063
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-10
Zagrożenia biologiczne w zakładach pracy
Agata Knapik
nr katalogowy: 87052
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-10
Zagrożenia zdrowia i życia przy gospodarowaniu odpadami komunalnymi
Renata Przywarska
nr katalogowy: 79973
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Warzywa, owoce i ich przetwory - podstawy prawne komunikowania właściwości prozdrowotnych
Izabela Tańska
nr katalogowy: 122487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Napoje energetyzujące a bezpieczeństwo zdrowotne
Tomasz Czernecki
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 95678
10.15199/65.2015.12.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 146442
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Zmiany w składzie żywic i olejków chmielowych w odmianach chmielu i ich produktach w ostatnich latach i wynikające z nich konsekwencje
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 40136
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
ZUS ponosi konsekwencje...
nr katalogowy: 66406
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-2
Degradacja rynku
Monika Gibes
nr katalogowy: 77011
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Cukierek lub do kąta
Robert Kozela
nr katalogowy: 96542
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH