Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA WODNA 2020-12
Meteorologia w rolnictwie
KSAWERY SKĄPSKI
nr katalogowy: 129611
monitoring i wskaźniki suszy
wskaźniki regionalne
zarządzanie suszą
drought monitoring and indicators
regional indicators
drought manageme
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Bezpieczeństwo przewozów kolejowych
Sylwester Trzepizur
nr katalogowy: 113788
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Piwo regionalne na topie
Ł. Dubiel
nr katalogowy: 6760
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Polskie regionalne browary w zjednoczonej Europie
A. Olkowski
nr katalogowy: 6915
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Piwa regionalne - chwilowa moda czy trwały trend? Rozmowa z Hubertem Buksowiczem - prezesem Browaru Jabłonowo
nr katalogowy: 87595
AURA 2005-3
FRANCUSKIE PRZYRODNICZE PARKI REGIONALNE A POLSKIE PARKI KRAJOBRAZOWE
Danuta Ptaszycka-Jackowska
nr katalogowy: 8394
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kierunek bioróżnorodność. Odmiany regionalne i amatorskie
nr katalogowy: 141696
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kierunek bioróżnorodność. Odmiany regionalne i amatorskie
nr katalogowy: 141696
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-4
Poznajmy się Fredpoll - skórzane wyroby regionalne
nr katalogowy: 90932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakończona
Marta Stus
nr katalogowy: 30221
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-5
Regionalne Laboratorium Chemii Przemysłowej. Oferta badawcza
RENATA KULESZA
nr katalogowy: 25637
OPAKOWANIE 2014-3
Regionalne specjały w pojemnikach Silgan
nr katalogowy: 83296
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Seminarium Regionalne Sektorowej Rady ds. Kompetencji w Budownictwie na Politechnice Bydgoskiej
nr katalogowy: 136276
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Agnieszka Latoch
nr katalogowy: 39134
CHŁODNICTWO 2008-11
Konferencja "Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka"
Elżbieta Solska
nr katalogowy: 39383
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Festiwal Płytki Ceramicznej w Opocznie
nr katalogowy: 115898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Grupa Browary Regionalne Jakubiak wskrzesza polskie historyczne browary Otwarcie Browaru Tenczynek
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 93074
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-12
Nowości techniki
nr katalogowy: 32126
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
OSSKiC w Lublinie
nr katalogowy: 18510
CHŁODNICTWO 2006-9
Krótkie doniesienia
nr katalogowy: 16074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 99163
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Młodzi do dzieła
nr katalogowy: 4021
OPAKOWANIE 2011-5
Inteligentne opakowania - przykłady i zastosowanie
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 59471
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Produkty regionalne i tradycyjne
OB
nr katalogowy: 6792
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
W Radomiu liczne wyróżnienia
nr katalogowy: 42
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
Regionalne Oddziały Polskiego Zrzeszenia Plytkarzy
nr katalogowy: 7825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Pierwsi faworyci
nr katalogowy: 4064
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Produkty tradycyjne i regionalne
Halina Makała
nr katalogowy: 1739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Regionalne smaki i aromaty
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 11991
AURA 2006-11
Wiewiórka
nr katalogowy: 21404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Produkty regionalne na rynku Unii
K. Świetlik
nr katalogowy: 7075
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Seminarium Regionalne Sektorowej Rady ds. Kompetencji w Budownictwie na Politechnice Bydgoskiej
nr katalogowy: 136276
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Produkty regionalne i tradycyjne na rynku europejskim
W. Łuczka-Bakuła
nr katalogowy: 7064
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-11
Wpływ wybranych parametrów jakościowych materiałów wsadowych na wskaźniki procesu wielkopiecowego
Edyta KARDAS
nr katalogowy: 80633
AURA 2005-1
POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE - rozmowa prof. STEFANA KOZŁOWSKIEGO...
nr katalogowy: 8355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Sielawa Blues
nr katalogowy: 4144
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
FleiFa Specjalistyczne Targi
nr katalogowy: 1552
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-7-8
Usuwanie związków biogennych w reaktorach C-TECH
MAREK PIECZYKOLAN
PIOTR ROMAŃCZUK
nr katalogowy: 16487
AURA 2005-3
GŁOS W DYSKUSJI POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE
Ludwik Tomiałojć
nr katalogowy: 8383
AURA 2005-1
POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE - rozmowa prof. STEFANA KOZŁOWSKIEGO...
nr katalogowy: 8355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Półfinał Plejady Słodkich Pomysłów
nr katalogowy: 19150
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Muzeum z duszą
J. Palka
nr katalogowy: 13836
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-11
Krótka historia czasu pomiędzy CH97 a RRC-04
Krzysztof LEMIECH
nr katalogowy: 13558
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Szanse dla regionalnych i tradycyjnych przetworów mięsnych. Część l
Jacek Zin
nr katalogowy: 9626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-4
Odmiany regionalne w sektorze spożywczym
nr katalogowy: 144360
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Polskie produkty lokalne naszą narodową szansą
M. J. Przegalińska
J. Bortkun
nr katalogowy: 6848
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
XI Krajowy Konkurs Wędliniarski o Złoty Topór w Przysieku
nr katalogowy: 1549
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Ocena efektów działalności środowiskowej środowiskowej
Tadeusz GODULA
nr katalogowy: 41780
OPAKOWANIE 2005-6
Firma Unilever zmodernizowała linię produktów marki Hellmann dzięki nowym etykietom z firmy Prodesmag
LF.
nr katalogowy: 11194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-2
Regionalne procedury ochrony wynalazków
Józef Waldemar Matusiak
nr katalogowy: 73924
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-11
Wskaźniki projektowania dla GOZ – rozpocznij cykl z DS Smith
nr katalogowy: 134701
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-11
Wskaźniki projektowania dla GOZ – rozpocznij cykl z DS Smith
nr katalogowy: 134701
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Zróżnicowanie regionalne cen skupu i zbytu drobiu w Polsce
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 21558
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Zmniejszanie zagrożenia poprzez zmiany organizacyjne
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 28951
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 82910
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-1
Seminarium naukowe "Tendencje regionalne i światowe w rozwoju energetyki"
Marek Bielski
nr katalogowy: 96055
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
W stronę tradycji
Marcin Polus
nr katalogowy: 72888
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Pomocna analiza
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 34401
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-12
Wybrane wskaźniki jakości energii elektrycznej
Małgorzata Łatka
Wiesława Malska
nr katalogowy: 31984
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-3
Wybrane wskaźniki charakteryzujące wodociągi w dużych miastach polskich w latach 2005–2008
Halina Kłoss-Trębaczkiewicz
Elżbieta Osuch-Pajdzińska
nr katalogowy: 50300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Wskaźniki struktury
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 34432
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Wskaźniki tempa wzrostu
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 32756
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-9
Wskaźniki jakości przybliżenia planowania z reprezentacją STRIPS programowaniem liniowym
Adam GAŁUSZKA
nr katalogowy: 37868
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-23
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 31445
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Operacja: Innowacja
nr katalogowy: 27166
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-10
Platforma Innowacji Technologicznej Regionu Opolszczyzny
nr katalogowy: 30258
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Pieczywo tradycyjne i regionalne na małopolskim stole
nr katalogowy: 38741
OPAKOWANIE 2023-9
Europa: Spadek poziomu recyklingu papieru
nr katalogowy: 145046
OPAKOWANIE 2014-6
Wskaźniki ditlenku węgla przeznaczone do monitorowania świeżości żywności
NATALIA KRYSIŃSKA
MARIUSZ TICHONIUK
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 85064
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-1
Wpływ parametrów instalacji zasilania pieca łukowego na wskaźniki elektroenergetyczne procesu wytopu stali
Janusz RAK
Marek GAŁA
Kazimierz JAGIEŁA
Marian KĘPIŃSKI
nr katalogowy: 103174
10.15199/48.2017.01.02
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Regionalne zróżnicowanie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego
ROBERT MROCZEK
nr katalogowy: 31943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Święto Chleba w Białymstoku
Krystyna Czarnecka
nr katalogowy: 31383
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Pociągiem czy samochodem
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 30478
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-10
Regionalne Giełdy Biomasy Energetycznej (RGBE)
MACIEJ STRYJECKI
nr katalogowy: 30158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 40328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Chleby regionalne Francji
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38743
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Włoskie produkty regionalne i tradycyjne Cz. I. Parmigiano-Reggiano
nr katalogowy: 25850
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-2-3
Konferencja RRC-06 - Regionalny Plan Cyfrowy i Porozumienie Regionalne GE06
Krystyna ROSŁAN-KUHN
nr katalogowy: 24498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Dyskusja i problemy wokół projektu "Promocja pieczywa wysokiej jakości"
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 57887
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Renowacja i konserwacja tradycyjnych budynków z lokalnego kamienia wapiennego
Marcin Gorączko
Aleksandra Gorączko
nr katalogowy: 140583
10.15199/33.2022.11.20
kamień wapienny
budownictwo regionalne
renowacja.
limestone
regional construction
renovation.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Renowacja i konserwacja tradycyjnych budynków z lokalnego kamienia wapiennego
Marcin Gorączko
Aleksandra Gorączko
nr katalogowy: 140583
10.15199/33.2022.11.20
kamień wapienny
budownictwo regionalne
renowacja.
limestone
regional construction
renovation.
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-8
Hybrydowy elektryczny samolot Zunum Aero zrewolucjonizował podróże regionalne
nr katalogowy: 115324
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10a
Piwo regionalne 2015
nr katalogowy: 94537
OPAKOWANIE 2014-4
Wskaźnik recyklingu szkła przekracza próg 70%
nr katalogowy: 83636
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-8
Jakość połączeń kluczem do lepszej obsługi gości EURO 2012
nr katalogowy: 70188
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Sery regionalne potencjalne źródło bakterii Listeria monocytogenes
ANNA SIP
MICHAŁ WIĘCKOWICZ
WŁODZIMIERZ GRAJEK
nr katalogowy: 38794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Puchar Świata w Piekarstwie
nr katalogowy: 35901
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Piwa regionalne, rzemieślnicze, kontraktowe - pozytywy i negatywy
Hubert Buksowicz
nr katalogowy: 108396
AURA 2008-5
Piec chlebowy, dzieża, pieczywo regionalne
MARIA MIGDAŁ
WŁADYSŁAW MIGDAŁ
nr katalogowy: 35390
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-5
Po dotacje z większą odwagą
nr katalogowy: 66423
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Nowości browarów rzemieślniczych
Michał Kopik
nr katalogowy: 102289
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Urok podkarpackiej winorośli
nr katalogowy: 123636
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-5
Łączniki napowietrzne SN z telesterowaniem, automatyką i pomiarami a wskaźniki niezawodności zasilania
Stanisław Kiszło
nr katalogowy: 105529
10.15199/74.2017.5.13
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-5
Obniżanie współczynników SAIDI/SAIFI przy wykorzystaniu innowacyjnego systemu restytucyjnego Self Healing Grid
Bogdan Grabarczyk
nr katalogowy: 98411
10.15199/74.2016.5.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Regionalne produkty w przepisach młodych kucharzy.Gotuj lokalnie i z fantazją
nr katalogowy: 87677
GAZETA CUKROWNICZA 2009-4
Sterowanie procesami w cukrowniach XV. Wskaźniki jakości regulacji automatycznej.
Marek Ludwicki
nr katalogowy: 43820
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-9
Sygnały radarowe z kodowaniem fazowym
MARIUSZ ŁUSZCZYK
nr katalogowy: 62707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Konkursy Mistrzów
nr katalogowy: 89953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Mazurska Manufaktura po przejęciu Browaru Profesja reaktywuje regionalne marki piwa
nr katalogowy: 135241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Mazurska Manufaktura po przejęciu Browaru Profesja reaktywuje regionalne marki piwa
nr katalogowy: 135241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Stanowisko branży piwowarskiej w sprawie raportu Instytutu Jagiellońskiego pt. „Polska zalana piwem. Analiza ewolucji modelu spożycia alkoholu w Polsce – przyczyny i skutki”
nr katalogowy: 133171
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-2
Wskaźniki nieodnawialnej energii pierwotnej oraz emisji CO2 dla scentralizowanych i indywidualnych systemów zaopatrzenia w ciepło oraz ogrzewania budynków
ANDRZEJ WISZNIEWSKI
LILIANA BONDER
nr katalogowy: 41384
CHŁODNICTWO 2009-8
Wpływ zawartości tłuszczu na wybrane wskaźniki fizyko-chemiczne mleka zagęszczonego niesłodzonego podczas przechowywania Praca badawcza
IZABELA DMYTRÓW
MITUNIEWICZ-MAŁEK
ZBIGNIEW NOWAK
KRZYSZTOF DMYTRÓW
nr katalogowy: 46417
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-6
Czego oczekują pracodawcy?
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 60631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Regionalnie - kulinarnie
nr katalogowy: 104430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Wracajmy do korzeni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 59490
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Andrzej Stania - Świerklany
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1743
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-8
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 1684
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Jakość energii elektrycznej - stan obecny i perspektywy
Roman BARLIK
Mieczysław NOWAK
nr katalogowy: 11743
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Regionalne trunki
Izabela Sarnicka
nr katalogowy: 143659
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Wskaźniki kształtujące jakość usług pocztowych
Bożena Skotnicka
nr katalogowy: 11537
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Pamiętaj o swoich finansach
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 7899
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-6
Chemia na liscie 500 za 2003 rok
Zbigniew Krawczyk
nr katalogowy: 6576
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Pamiętaj o swoich finansach
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 250
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Pamiętaj o swoich finansach
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 68
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-3
Problemy hydrogeologiczne górnictwa rud miedzi. Wskaźniki zawodnienia kopalń
Downorowicz S.
nr katalogowy: 14992
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Pamiętaj o swoich finansach
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 8088
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Piwa Regionalne budują kulturę piwa w Polsce
Andrzej Olkowski
nr katalogowy: 81718
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
BHP W SIECI
nr katalogowy: 61489
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-6
PORADNIK Wino dla inżyniera (107)
nr katalogowy: 75651
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Innowacyjne technologie kriogeniczne
nr katalogowy: 54151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Spotkanie z suską sechlońską
nr katalogowy: 120192
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Smaki Mazur
nr katalogowy: 122297
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-3
XVIII Konferencja "Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji" (Zakopane, 1÷3 marca 2015 r.)
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 90263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
AURA 2012-2
Regionalne atrakcje kosmetyczne
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 65647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 65009
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-9
Wpływ izolacyjności cieplnej ścian na koszty ogrzewania budynków wielorodzinnych
Cezary A. Pieńkowski
nr katalogowy: 16156
AURA 2009-1
Wielofunkcyjność rolnictwa i obszarów wiejskich w jednoczącej się Europie
JÓZEF KANIA
nr katalogowy: 40584
CHŁODNICTWO 2006-12
Badania mebli chłodniczych (ciąg dalszy artykułu z numeru 11-2006)
MAREK STEINDEL
LESZEK BEDNARCZYK
nr katalogowy: 22634
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Wykorzystanie wskaźników do oceny efektów działalności środowiskowej - ISO 14031. cz. 2
Tomasz Sobczak
Agnieszka Terelak
nr katalogowy: 18207
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-1
Biuletyn Instytutu Metali Nieżelaznych
Woch M.
nr katalogowy: 7256
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-3
Skorygowane wskaźniki energetyczne w graficznej analizie zużycia ciepła do ogrzewania budynków edukacyjnych
Piotr Lis
nr katalogowy: 16231
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Wykorzystanie wskaźników do oceny efektów działalności środowiskowej - ISO 14031. cz. 1
Tomasz Sobczak
Agnieszka Terelak
nr katalogowy: 18222
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-2
Efekty budownictwa mieszkaniowego w 2003 roku
M. Kowalska
nr katalogowy: 2372
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-4
Wpływ niektórych parametrów procesu na wskaźniki produkcyjne elektrycznego pieca łukowego
KARBOWNICZEK M.
MICHALISZYN A.
nr katalogowy: 9911
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-1
Wpływ rodzaju papierów na jakość druków w drukowaniu offsetowym zwojowym
Marek Kryczka
Svitlana Khadzynova
Rafał Rybczyński
nr katalogowy: 12363
CHŁODNICTWO 2004-7
Analiza energochłonności systemu elektrycznego odszraniania oziębiaczy powietrza (ciąg dalszy)
Bogusław Zakrzewski
Karol Wawrzyniak
nr katalogowy: 733
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
Modelowanie procesu prostowania dźwigarów z wykorzystaniem Metody Elementów Skończonych
ŚWIĄTONIOWSKI A.
BOKSA W.
nr katalogowy: 16926
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-1
Wpływ rodzaju papierów na jakość druków w drukowaniu offsetowym zwojowym
Marek Kryczka
Svitlana Khadzynova
Rafał Rybczyński
nr katalogowy: 12363
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Nowoczesne narzędzia lokalizacji zwarć w sieciach średnich napięć - wskaźniki przepływu prądu zwarciowego
Marcin Wądołowski
nr katalogowy: 7651
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-6
Ocena oddziaływania budynków na środowisko w aspekcie ich wielokryterialnej optymalizacji. Cześć l
Hanna Jędrzejuk
Wojciech Marks
Aleksander Panek
nr katalogowy: 8815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Dni pełne wina
nr katalogowy: 109874
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Szlakiem smaku
nr katalogowy: 81049
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Golden Beer Poland 2014
Rafał Kowalczyk
nr katalogowy: 87590
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Innowacyjne sieci współpracy
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 45258
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
VARIA
nr katalogowy: 44347
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Zielona chemia
Jacek Drożdżal
nr katalogowy: 43833
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-11
"Monitoring Rynku Budowlanego 2009" Rola i znaczenie klastrów w budowaniu pozycji firmy na rynku
nr katalogowy: 47960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-10
Sieć pod specjalnym nadzorem
nr katalogowy: 59783
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Małopolska gościnność
nr katalogowy: 98905
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Musimy fedrować
Anna Bielska
nr katalogowy: 98654
CHŁODNICTWO 2016-5
Elektronika SA poleca Przemysłowe wymienniki ciepła Thermofin
nr katalogowy: 98555
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Wiadomości
nr katalogowy: 92606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Wpływ koloru pokrycia na funkcjonowanie dachu
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 140625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Kto kreuje rynek piwa?
Rafał Kowalczyk
nr katalogowy: 81719
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Produkty tradycyjne i regionalne w regulacjach prawnych UE i krajowych
nr katalogowy: 55959
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-1
Po co wskaźniki altmetryczne specjalistom z zakresu elektromagnetyzmu i bhp…?
Witold SYGOCKI
Ewa KORZENIEWSKA
nr katalogowy: 117963
10.15199/48.2019.01.26
wskaźniki altmetryczne
komunikacja naukowa
Scopus
Tweet
naukometria.
altmetric indicators
science communication
Scopus
Tweet
sciencemetrics.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
WIELKA MAJÓWKA 2004, czyli wstąpienie do Unii Europejskiej- szansę i wyzwania dla polskiego przemysłu napojowego
G. Frącek
nr katalogowy: 6729
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-9
Wskaźniki napięcia wg PN-EN 61243-1 oraz uzgadniacze faz wg PN-EN 61841
Stanisław Kiszło
Krzysztof Stasiewicz
nr katalogowy: 15335
CHŁODNICTWO 2005-5
Wskaźniki temperatury i indykatory czas-temperatura (trzecia nota informacyjna MICh na temat chłodnictwa i żywności)
Franciszek Kluza
nr katalogowy: 8652
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-1
Zabezpieczenia ogniochronne konstrukcji stalowych - najczęściej zadawane pytania
Paweł Sulik
Piotr Turkowski
nr katalogowy: 118132
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-7
Utlenianie metanolu do formaldehydu na katalizatorach srebrowych modyfikowanych glinem
MIECZYSŁAW SZUSTAKOWSKI
nr katalogowy: 107277
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Zastosowanie inteligentnych opakowań w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym
Małgorzata Nowacka
leksandra Fijałkowska
nr katalogowy: 85126
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Ocena rozwiązań technologicznych w gospodarce odpadami komunalnymi z wykorzystaniem wskaźników jakości technologicznej i analizy wielokryterialnej
Agnieszka Generowicz
Zygmunt Kowalski
Joanna Kulczycka
Marcin Banach
nr katalogowy: 59855
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-5
Wskaźniki ekonomiczne produkcji energii elektrycznej i ciepła z wykorzystaniem odnawialnych surowców energetycznych
STANISŁAW GUMUŁA
KATARZYNA STANISZ
nr katalogowy: 59733
OPAKOWANIE 2010-4
Wskaźniki obecności tlenu w opakowaniach
Ryszard Cierpiszewski
Wojciech Kozak
nr katalogowy: 52890
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-6
Wskaźniki napięcia systemu VDS - badania i zastosowanie
Jerzy Chudorliński
Radosław Przybysz
nr katalogowy: 99211
10.15199/13.2016.6.17
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-10
Innowacje w świetle wyników badań
nr katalogowy: 39199
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-4
Wpływ mocy cieplnej sprężarkowej pompy ciepła na wskaźniki techniczno-ekonomiczne pracy układu ogrzewania i przygotowania ciepłej wody użytkowej
Rafał Kruppa
Janusz Skórek
nr katalogowy: 819
CHŁODNICTWO 2019-5
Nowa seria przekaźników Zelio od Schneider Electric
nr katalogowy: 123147
GOSPODARKA WODNA 2022-1
Potencjał produkcyjny wód – metody określania stanu troficznego zbiorników zaporowych
ANNA DROŹDZIK
nr katalogowy: 135669
10.15199/22.2022.1.3
stan troficzny wód
zbiorniki zaporowe
czynniki i wskaźniki eutrofizacji
wskaźniki jednoparametrowe
wskaźniki zagregowane (indeksy)
trophic state of waters
dam reservoirs
eutrophication factors and indicators
single-parameter indicators
aggregate indicators (indexes)
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-3
Taksonomia jako narzędzie ocen struktur organizacyjnych przedsiębiorstw hutniczych
RADOSŁAW MIŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24649
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 78749
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-9
Instytut Energetyki - Zakład Doświadczalny w Białymstoku. Formy współpracy przy pracach badawczo-rozwojowych
Stanisław Kiszło
Andrzej Frącek
nr katalogowy: 62057
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-7
Produkcja materiałów budowlanych w maju 2016 roku
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 99815
10.15199/33.2016.07.33
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Projakościowe działania organizacji technicznych w Wielkopolsce
Bohdan CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 106574
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-3
Czy sieć wodociągowa to fraktal?
Dariusz Kowalski
nr katalogowy: 50305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-3
Jak pozyskać środki finansowe na wdrażanie innowacji i transfer technologii w Polsce?
Aneta Sugier
nr katalogowy: 50216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-1
IV Targi Wiedzy Technologicznej
Zofia Machowska
nr katalogowy: 40845
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 86473
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Żywność wysokiej jakości szansą dla Polski
P.K.
nr katalogowy: 44963
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-6
Obliczanie obciążenia cieplnego budynku według norm europejskich
MACIEJ Wesołowski
nr katalogowy: 44792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Dotacje unijne dla piekarstwa i cukiernictwa
Katarzyna Marcinkowska
nr katalogowy: 44366
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Wielkanoc dookoła Polski
Hanna Szymanderska
nr katalogowy: 43711
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Snacki świata
nr katalogowy: 42477
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Kronika
nr katalogowy: 42108
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH