Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-4
Badanie kompleksu charakterystyk strukturalnych i masowo zmiennych węglowo-włóknistych materiałów fi ltracyjnych (artykuł w języku rosyjskim)
Aleksandr FEDORENKO
Mihal STURI - REKOVSKI
Ivan OBORSKIY
nr katalogowy: 117634
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-2
Efektywność usuwania farmaceutyków i ich metabolitów w procesach uzdatniania wody
Aleksandra Bogdanowicz
Jacek Wąsowski
nr katalogowy: 112233
10.15199/17.2018.2.5
farmaceutyki w środowisku wodnym
ekotoksykologia farmaceutyków
podstawowe procesy uzdatniania wody
koagulacja
fi ltracja
infi ltracja
adsorpcja
utlenianie chemiczne
zaawansowane procesy uzdatniania wody
procesy membranowe
metody pogłębionego utleniania
pharmaceuticals in the aquatic environment
ecotoxicology of pharmaceuticals
conventional drinking water treatment processes
coagulation
fi ltration
infi ltration
adsorption
chemical oxidation
advanced water treatment processes
membrane processes
advanced oxidation processes
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-3
Wzrost efektywności systemu hydrodynamicznego warstwa wodonośna - studnia głębinowa - instalacja do pompowania wody
Anatoli Hurynovich
Aliaksei Tryputska
nr katalogowy: 112824
10.15199/17.2018.3.6
ujęcie wód podziemnych
warstwa wodonośna
studnia głębinowa
pompa głębinowa
straty hydrauliczne
głębinowy agregat pompowy
regeneracja studni
underground water intake
aquifer
borehole
submersible pump
hydraulic losses
deep driven pump
well regeneration
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-3
Wzrost efektywności systemu hydrodynamicznego warstwa wodonośna - studnia głębinowa - instalacja do pompowania wody
Anatoli Hurynovich
Aliaksei Tryputska
nr katalogowy: 112824
10.15199/17.2018.3.6
ujęcie wód podziemnych
warstwa wodonośna
studnia głębinowa
pompa głębinowa
straty hydrauliczne
głębinowy agregat pompowy
regeneracja studni
underground water intake
aquifer
borehole
submersible pump
hydraulic losses
deep driven pump
well regeneration
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-3
Preparation of porous Ni-Co sinters by subsequent oxidation/reduction method
ARTUR JAROŃ
nr katalogowy: 75533
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-9
From WI-FI to LI-FI: a comprehensive review of integration strategies
Afif Hakim HASANUDIN
Izzah Hazirah ZAINAL
Zaiton ABDUL MUTALIP
Faezah JASMAN
Wan Hafiza WAN HASSAN
nr katalogowy: 145254
10.15199/48.2023.09.32
light fidelity
wireless communication
hybrid
indoor
wierność światła
komunikacja bezprzewodowa
hybrydowy
wewnętrzny
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-3
Erupcja sieci i standardów Wi-Fi - szansa czy zagrożenie?
Krzysztof Wodecki
Jan M. Kelner
Zbigniew Piotrowski
nr katalogowy: 97504
10.15199/13.2016.3.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
XIII edycja śląskiej Firmy z jakością
nr katalogowy: 19032
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2017-11
Badania laboratoryjne nad rozkładem prędkości wokół głowicy szczelinowej stosowanej do ujmowania wody
Michał Zielina
Agata Pawłowska-Salach
Magdalena Herman
nr katalogowy: 110776
10.15199/17.2017.11.9
zaopatrzenie w wodę
ujęcia zatopione
rozkład prędkości wlotowych
pomiar Dopplerowski
water supply
submerged intakes
approach velocities distribution
Doppler measurement
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Targi HERT
nr katalogowy: 63530
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-7
AIRENGINE DLA WI-FI
nr katalogowy: 121495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Czekoladowo mi...
nr katalogowy: 32328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Znak firmowy - zdaniem Ślązaków
nr katalogowy: 63532
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Jak uczynić fi rmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 20. Doskonalenie firmy w kryzysie
nr katalogowy: 126092
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PARADOKS PODŁĄCZONY CHOCIAŻ ODŁĄCZONY: SKRYTY KANAŁ STANDARDU IEEE 802.11 ZAPOBIEGAJĄCY ATAKOM NA SIECI WI-FI
Geovani Teca
Marek Natkaniec
nr katalogowy: 139037
10.15199/59.2022.4.104
IEEE 802.11 sieci bezprzewodowe
Skryty kanał
Steganografia
Wi-Fi ataki.
Covert channel
IEEE 802.11 wireless networks
Steganography
Wi-Fi attacks.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PARADOKS PODŁĄCZONY CHOCIAŻ ODŁĄCZONY: SKRYTY KANAŁ STANDARDU IEEE 802.11 ZAPOBIEGAJĄCY ATAKOM NA SIECI WI-FI
Geovani Teca
Marek Natkaniec
nr katalogowy: 139037
10.15199/59.2022.4.104
IEEE 802.11 sieci bezprzewodowe
Skryty kanał
Steganografia
Wi-Fi ataki.
Covert channel
IEEE 802.11 wireless networks
Steganography
Wi-Fi attacks.
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-5
Przygotowanie podłoża
nr katalogowy: 17785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Skuteczne zarządzanie BHP i wynikające z tego korzyści ekonomiczne
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 64108
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-5
CO ZMIENIŁO SIĘ NA DRODZE OD WI-FI 5 DO WI-FI 7
nr katalogowy: 137752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
König Maschinen GmbH ma już 45 lat
nr katalogowy: 62006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Uruchamiamy firmę - wybór formy opodatkowania i rozliczenia z fiskusem
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 64106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Lody - nie tylko klasycznie
nr katalogowy: 90810
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-9
Procedury i badania określone przez Komisję Europejską i CEN wymagane przed wdrożeniem do obrotu i stosowania wyrobów ogniochronnych na konstrukcje stalowe
ŠTEFAN RÁSTOCKÝ
nr katalogowy: 62190
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
W Pyskowicach - wiosenny powiew
nr katalogowy: 67475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Targi w firmie Savpol
nr katalogowy: 123757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Smutny koniec 14-letniej współpracy z włoskim producentem pieców AGIV FORNI
nr katalogowy: 56374
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-4
Certyfi kat NEBOSH międzynarodowy standard i dobre zarobki
nr katalogowy: 83532
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Jak zabezpieczyć finansowo firmę i rodzinę w dalszej perspektywie?
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 65001
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Operational amplifi er for switched capacitor systems realized in various CMOS technologies
RAFAŁ DŁUGOSZ
PAWEŁ PAWŁOWSKI
ADAM DĄBROWSKI
nr katalogowy: 50806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Odsetki od lokat na rozliczeniowych rachunkach fi rmowych przychodem z działalności fi rmy
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 89614
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
ZRP przeciw kryzysowi
nr katalogowy: 43746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
My wiemy jak... Targi HERT
nr katalogowy: 47777
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-6
ANALIZA WPŁYWU WYBORU KANAŁÓW RADIOWYCH NA DZIAŁANIE SIECI Wi-Fi O ZACHODZĄCYCH NA SIEBIE ZASIĘGACH
Łukasz Michałek
Katarzyna Kosek-Szott
nr katalogowy: 101772
10.15199/59.2016.6.54
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Wspólnie można więcej
nr katalogowy: 71840
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Wspólna konferencja młynarsko-piekarska
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 58709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Dzielarki i linie do chleba Artezen
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 125805
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-6
Metody badań odporności na ogień powłok i konstrukcji w przemyśle okrętowym.Podstawy prawne i wymagania
GENOWEFA SZYDŁOWSKA-HERBUT
nr katalogowy: 44839
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Tytuły "Firma z Jakością" przyznane
nr katalogowy: 60705
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
RODZINNA firma czy rodzinna FIRMA, czyli jak z rodziną osiągać korzyści i unikać kłopotów...
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 64132
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
ZASIĘG WI-FI, OKREŚLANIE ODLEGŁOŚCI I LOKALIZACJI
nr katalogowy: 138189
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-7
Natryskowe powłoki hydroizolacyjne, trudnościeralne i elastomerowe fi rmy Savepol Poliuretany Sp. z o.o.
ANNA DROBNY
nr katalogowy: 27909
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 38729
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Targi HERT
nr katalogowy: 68237
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Sempre - pomaga tworzyć
nr katalogowy: 89113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Czy warto mieć rezerwową kasę
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 90374
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-12
The effect of rhodanine on the protective properties of aged silane fi lms on stainless steel
EDYTA OWCZAREK
nr katalogowy: 88244
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Otwarte głowy - uczenie się w firmie
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 78894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze firmy Merkur
nr katalogowy: 83169
ELEKTROINSTALATOR 2018-5
Ochrona danych osobowych przez elektroinstalatora
Przemysław Gogojewicz
nr katalogowy: 115644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Przekazanie osobowego samochodu firmowego na cele osobiste
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 37769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Zainwestuj, aby zaoszczędzić!
nr katalogowy: 35905
SZKŁO I CERAMIKA 2013-3
Forglass - ludzie z pasją
nr katalogowy: 77268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Zmieniamy wizerunek firm rodzinnych
nr katalogowy: 56936
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
"Mechanizacja sposobem na zmniejszenie kosztów produkcji"
nr katalogowy: 34438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
L'arte del gelato
nr katalogowy: 83780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Potrzeby żywieniowe dzieci
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 50235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Dotacje unijne dla piekarstwa i cukiernictwa
Katarzyna Marcinkowska
nr katalogowy: 44366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Kompetencje. Czy można nimi zarządzać?
nr katalogowy: 77298
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
MODYFIKACJE PROTOKOŁÓW STANDARDU 802.11 DLA UZYSKANIA NOWYCH FUNKCJONALNOŚCI W ŁĄCZU WI-FI
Krzysztof Bronk
Adam Lipka Kacper Wereszko
Krzysztof Żurek
nr katalogowy: 90476
10.15199/59.2015.4.79
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-7
Effect of magnetic field on the pitting corrosion of austenitic stainless steel Type AISI 304
KRZYSZTOF ROKOSZ
TADEUSZ HRYNIEWICZ
nr katalogowy: 60977
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
93 lata doświadczeń - oto dlaczego warto wybrać ubijaczki duńskiej firmy As.Wodschow
nr katalogowy: 38997
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-11
Local study of the effects of mechanical stresses on the growth of ultra-thin oxide fi lms on duplex stainless steels
nr katalogowy: 47972
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
20 Lat AKO
nr katalogowy: 64990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Związek Rzemiosła w obronie małych i średnich firm
Marta Stus
nr katalogowy: 55237
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-3
NOWOîCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 17811
OPAKOWANIE 2010-3
Opakowania górą
nr katalogowy: 50635
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
FiltaFry Ltd gwarancją dobrych pączków
nr katalogowy: 40780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Dzieje pewnego napisu
Maciej Grudziński
nr katalogowy: 40766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Finansowanie małych przedsiębiorstw - fundusze pożyczkowe w Polsce
Monika Czerwińska
nr katalogowy: 40758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Wieczór rzemieślników w Katowicach
L.K.
nr katalogowy: 44989
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Dobra współpraca tajemnicą sukcesu
nr katalogowy: 91567
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
W trosce o dobre wypieki
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31686
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-11
Sympozjum "Środki pomocnicze do farb i lakierów"
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 39173
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Małopolskie spotkanie piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 71832
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Rudin - innowacyjne rozwiązania dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 71379
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-5
CO ZMIENIŁO SIĘ NA DRODZE OD WI-FI 5 DO WI-FI 7
nr katalogowy: 137752
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
ZASIĘG WI-FI, OKREŚLANIE ODLEGŁOŚCI I LOKALIZACJI
nr katalogowy: 138189
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Czy odsetki na rachunku firmowym są przychodem z działalności gospodarczej?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 62030
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-9
The effect of isobutyltriethoxysilane concentration on the protective properties of aged silane fi lms on stainless steel
EDYTA OWCZAREK
nr katalogowy: 86610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Zarządzanie firmą ...czyli kilka słów o efektywnej strukturze firmy
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 69609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Polpiek 2006
nr katalogowy: 22128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
O cyklu naturalnym, czyli biznes rodzinny
nr katalogowy: 44541
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Bomilla - wspólne dzieło
nr katalogowy: 43759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Żywa legenda Agiv Forni w Polsce
nr katalogowy: 47593
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
42 ISM - Kolonia 2012 (cz. 2)
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 67486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
PRO-ICE przykładem polskiego sukcesu
nr katalogowy: 19033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Ochrona znaku na unijnym rynku
nr katalogowy: 18975
OPAKOWANIE 2010-12
Słoik z tworzywa sztucznego zapewnia fi rmie Global Green rozwiązanie problemów pakowania przypraw
nr katalogowy: 56154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
BMS-G - Twój sprawdzony Partner
nr katalogowy: 124333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Faktura VAT RR - nieodliczony podatek nie jest kosztem uzyskania przychodu
nr katalogowy: 87343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
IRPOL. Systemy krojenia i pakowania
nr katalogowy: 19019
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Czy i jak wspierana jest przedsiębiorczość rodzinna w UE?
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 63540
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Firmowa domena jako znak towarowy
nr katalogowy: 54820
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Employer Branding a Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) - część 1
Alicja Załoga
nr katalogowy: 125299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Co to jest ACTICOA TM
Renata Gasparska
nr katalogowy: 19030
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Targi dodatków do żywności Fi Europe
nr katalogowy: 9640
ELEKTROINSTALATOR 2018-3
WYDARZENIA
nr katalogowy: 113810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Od smażenia po gotowanie Vacuum - nowoczesne sposoby obróbki termicznej nie tylko dla piekarni i cukierni (część 1)
Piotr Kulik
nr katalogowy: 125301
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Credi Cookies Sensation
nr katalogowy: 64131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Jak zabezpieczyć interes firmy - umowa o zakazie konkurencji
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 65781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Samochód osobowy w firmie, a koszty uzyskania przychodu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Coff ee&tea. Kubki, czarki, fi liżanki
Renata Zawadzka- Ben Dor
nr katalogowy: 19108
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Discrete trigonometric transform (DTT) fi lters
PRZEMYSŁAW KOROHODA
ADAM DĄBROWSKI
nr katalogowy: 50801
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
40-lecie "Piekarni-Cukierni Szelców"
Marta i Czesław Matelowscy
nr katalogowy: 55256
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
13 kwietnia 2020 r. upływa termin zgłoszenia do Centralnego Rejestru Benefi cjentów Rzeczywistych
nr katalogowy: 125318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
ANUGA FOODTEC 2015, czyli słów kilka o małych przedsiębiorstwach piekarskich
Beata Marchand
nr katalogowy: 91491
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Gdy zleceniobiorca złoży nieprawdziwe oświadczenie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 85181
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Łączyć się w jedno, czy jednak nie?
nr katalogowy: 73315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Konstytucja firmy rodzinnej, czyli strategia zapobiegania konfliktom
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 62791
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-9
NOWA PAPIERNIA TISSUE DLA UNIVERSAL PAPER MANUFACTURERS -
nr katalogowy: 109593
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
O cyklu i punktach krytycznych w rozwoju firm rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 60040
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-6
NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 52338
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przedsiębiorstwo rodzinne niejedno ma imię...Cz. II. O istocie i typach firm rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 59337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Prewencyjne kontrole trzeźwości w firmie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 125294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
Polskie firmy spożywcze na rankingowej Liście 2000
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 73851
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-9
Effect of isobutyltriethoxysilane concentration on the protective properties of aged silane fi lms on iron
EDYTA OWCZAREK
nr katalogowy: 79350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Taśmy transportowe w przemyśle piekarskim i cukierniczym
nr katalogowy: 82198
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2020-6
ANALIZA PORÓWNAWCZA PROTOKOŁÓW IoT ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚCI KOMERCJALIZACJI NA RYNKU
Aron Witkowski
nr katalogowy: 126913
Internet Rzeczy
IoT
Smart Home
Zigbee
Z-Wave
Wi-Fi
Bluetooth Low Energy
Internet of Things
IoT
Smart Home
Zigbee
Z-Wave
Wi-Fi
Bluetooth Low Energy
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-10
Wi-Fi offloading on mobile data communication in the office, the measurement study
RULIYANTA
Mohd Riduan AHMAD
Azmi Awang Md ISA
nr katalogowy: 145797
10.15199/48.2023.10.32
Wi-Fi
Mobile Offloading
Wireless
Internet
Wi-Fi
mobilne odciążanie
sieć bezprzewodowa
Internet
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-12
Design and characteristics of dual-band antenna with parasitic elements for Wi-Fi applications
Marek GARBARUK
Marta MIECZYŃSKA
nr katalogowy: 111012
10.15199/48.2017.12.02
antenna
multiband antenna
Wi-Fi
parasitic elements
antena
antena wielopasmowa
Wi-Fi
elementy pasożytnicze.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
Zastosowanie uczenia maszynowego w lokalnych sieciach bezprzewodowych
SZYMON SZOTT
nr katalogowy: 144702
10.15199/59.2023.4.1
IEEE 802.11
lokalne sieci bezprzewodowe
uczenie maszynowe
Wi-Fi.
IEEE 802.11
machine learning
wireless local area networks
Wi-Fi
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
felieton - Dom na głowie postawiony
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 48750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Ambasador - od 20 lat kreuje rynek. ROZMOWA Z WICEPREZESEM KRZYSZTOFEM JAKUBOWSKIM
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 72852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Małym i średnim firmom trudniej
Marta Stus
nr katalogowy: 61377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Fi Europe 2017 Innovation Awards: The Winners
nr katalogowy: 111176
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-3
ZE ŚWIATA NAUKI
nr katalogowy: 50693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
70 lat firmy sottoriva. 70 lat doświadczenia, 70 lat na rynku.
nr katalogowy: 86242
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-10
KONFERENCJE
nr katalogowy: 47137
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Propozycje na sezon jesienno-zimowy
nr katalogowy: 64993
AURA 2013-8
Agrofizyka w badaniach biopaliw stałych
Jarosław FRĄCZEK
nr katalogowy: 80030
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
Pola elektromagnetyczne w otoczeniu routerów Wi-Fi
Paweł Mamrot
Magda Mariańska
nr katalogowy: 90428
10.15199/59.2015.4.25
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Efektywne wykorzystanie usług wirtualnych dla firmy
Natalia Niebielska
nr katalogowy: 56911
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-4-5
KOMUNIKATY
nr katalogowy: 34298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
3 x środowisko czyli Trzy kampanie integrujące przedsiębiorstwa sektora MŚP i ich otoczenie w działaniach na rzecz ochrony środowiska
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 86230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Technologia odroczonego wypieku
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 62777
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Został już tylko miesiąc...
nr katalogowy: 124334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Koronawirus - czy warto zwalniać pracowników?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 126087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Nie trać pieniędzy na gospodarkę odpadową
nr katalogowy: 55252
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-3
NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 50688
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
W bożonarodzeniowym klimacie
nr katalogowy: 40775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Darowizna chleba i ciastek bez daniny dla fiskusa
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 40760
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Targi HERT
nr katalogowy: 45430
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
EXPO SWEET - tam trzeba być!
nr katalogowy: 41656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-11
Promar zyskał solidnych, innowacyjnych partnerów
nr katalogowy: 72620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Relacja ze Szkolenia Przemysłowego Credin
Michał Rusek
nr katalogowy: 61392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
IV edycja wyjątkowego programu z aspektem CSR już za nami!
Alicja Załoga
nr katalogowy: 122149
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Sukces w sztafecie pokoleń, czyli udana sukcesja w firmach rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 62022
AURA 2013-9
Dwadzieścia lat działalności Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Poznaniu
nr katalogowy: 79191
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-9
Zabezpieczenie ogniochronne elementów konstrukcji stalowych i aparatów w przemyśle petrochemicznym i rafi neryjnym za pomocą natryskiwanych epoksydowych pęczniejących farb ogniochronnych
ANDRZEJ MIODEK
ANDRZEJ GŁĘBOWICZ
nr katalogowy: 54060
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-3
Skuteczność usuwania zanieczyszczeń wód powierzchniowych w złożu infi ltracyjnym
Wacław Adamczyk
Artur Jachimowski
nr katalogowy: 97449
10.15199/17.2016.3.2
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-8
Diagnostyka warunków pracy studni ujęciowej oraz systemu pompowo-tłocznego na podstawie próbnego pompowania
Krzysztof Polak
Kamil Górecki
nr katalogowy: 100159
10.15199/17.2016.8.3
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
PRAKTYCZNA IMPLEMENTACJA SCENTRALIZOWANEGO MECHANIZMU ZARZĄDZANIA OBSS
Janusz Gozdecki
Katarzyna Kosek-Szott
Krzysztof Łoziak
nr katalogowy: 106334
10.15199/59.2017.6.34
Wi-Fi
zarządzanie OBSS
optymalizacja
implementacja OBSS
Wi-Fi
OBSS management
optimization
OBSS implementation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
"u-Rodziny 2010"
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 56935
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Dobre "Przygotowanie do eksportu" - podsumowanie projektu
Marta Stus
nr katalogowy: 32784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
UNIFINE - otwiera oddział w Polsce
nr katalogowy: 37761
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-4
Pochodne indenochinoksaliny jako barwnikowe fotoinicjatory polimeryzacji rodnikowej triakrylanu trimetylolopropanu. Efekt podstawnika w parze fotoredoks
Ilona Pyszka
Zdzisław Kucybała
nr katalogowy: 113510
10.15199/62.2018.4.7
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Seminarium lodowe
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 31707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Cukiernia ASPROD
nr katalogowy: 29581
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nagroda za jakość
nr katalogowy: 27790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Lokalny produkt sposobem na dobry biznes
nr katalogowy: 40340
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Nowa marka "Najlepsze Smaki - Pomorskie"
Marta Stus
nr katalogowy: 35895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ekspedycja pieczywa bez zbędnej biurokracji
nr katalogowy: 25206
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
ABC informatyki w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 25204
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-5
Nie tylko auta
nr katalogowy: 24610
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-5
NOWE PRAWA DLA NAUKI
nr katalogowy: 24593
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
Pieczenie nocne - nowa jakość w SelfCooking Center
nr katalogowy: 24116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Sempre - pomagamy tworzyć...
nr katalogowy: 82209
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
World Chocolate Masters - Czekolada na podium
nr katalogowy: 79480
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Jak skutecznie bronić się przed kryzysem
nr katalogowy: 50247
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Termo Schiessl dla chłodnictwa i klimatyzacji
nr katalogowy: 50017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Gdy pracownik wyrządzi ci szkodę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 45457
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Zielona Budka w rytmach samby
nr katalogowy: 45456
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-6
Sympozjum "Potencjał innowacyjny województwa opolskiego platerowanej tytanem i jego stopami"
Małgorzata Śmieszek-Glanc
nr katalogowy: 44842
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Marketing z sercem
nr katalogowy: 44383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Rzeczowo i na temat
nr katalogowy: 44376
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Nowości lodziarskie 2009
nr katalogowy: 43767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Pritchitts – irlandzka firma z tradycjami
nr katalogowy: 48355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Dni Otwarte Guz – Drosol
nr katalogowy: 47776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Pytania do właścicieli piekarni i cukierni na temat zarządzania firmą.
nr katalogowy: 47767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Przewidywane przekształcenia przemysłu cukierniczego na świecie
nr katalogowy: 65771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
EuroGastro 2012, czyli doskonałe miejsce dla branży cukierniczej
nr katalogowy: 64996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Reklamacja lub zwrot towaru - czy konieczny paragon?
nr katalogowy: 77306
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-11
Innowacje
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 140691
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-11
Innowacje
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 140691
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Zasada jednego okienka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 71817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Indywidualne Konta Zabezpieczenia Emerytalnego
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 68258
AURA 2011-3
Nie należy liczyć na budżet
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 57928
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Samochód osobowy w leasingu operacyjnym
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 55269
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2017-2
PROJEKT STOŁU MONTAŻOWEGO DO ROZDZIELNI NAPIĘCIA
Robert CIEŚLAK
Ireneusz WYSOCKI
Albert PIGUŁA
nr katalogowy: 105787
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
Sieć smartfonów ieee 802.11ac w trybie ad-hoc z VoIP w sytuacjach kryzysowych
Jacek Jarmakiewicz
Krzysztof Maślanka
Krzysztof Parobczak
nr katalogowy: 90298
10.15199/59.2015.4.10
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-4
A method for identifi cation of static and dynamic characteristics of a non-zero chirp Mach-Zehnder optical intensity modulator for application in OOK fi ber optic communication line
ZBIGNIEW LACH
nr katalogowy: 83716
10.15199/ELE-2014-006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Rodzina, ach rodzina... Blaski i cienie firm rodzinnych
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 76973
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz Odc. 16. Przeciwdziałanie zjawiskom niechcianym - Mobbing (cz. 2)
nr katalogowy: 124328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ekspresy dla cukierni i kawiarni
nr katalogowy: 33753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ireks Prokopowicz - sukces nie tylko rynkowy
nr katalogowy: 33739
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Walne Zebranie Polbisco
Magdalena Mart
nr katalogowy: 32782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Konfl ikty zawsze wymagają rozwiązania
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 27775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Prodotti Stella
nr katalogowy: 27083
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH