Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Przetwory zbożowe - aspekty wzbogacania wartości odżywczej
ALICJA KAWKA
nr katalogowy: 47097
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
Aleksandra Kuchniewska
Rafał Wołosiak
nr katalogowy: 133100
10.15199/65.2021.8.9
probiotyki
żywność probiotyczna
zdrowie człowieka
wiedza żywieniowa
probiotics
probiotic food
human health
nutritional knowledge
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
Aleksandra Kuchniewska
Rafał Wołosiak
nr katalogowy: 133100
10.15199/65.2021.8.9
probiotyki
żywność probiotyczna
zdrowie człowieka
wiedza żywieniowa
probiotics
probiotic food
human health
nutritional knowledge
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
Aleksandra Kuchniewska
Rafał Wołosiak
nr katalogowy: 133100
10.15199/65.2021.8.9
probiotyki
żywność probiotyczna
zdrowie człowieka
wiedza żywieniowa
probiotics
probiotic food
human health
nutritional knowledge
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
Aleksandra Kuchniewska
Rafał Wołosiak
nr katalogowy: 133100
10.15199/65.2021.8.9
probiotyki
żywność probiotyczna
zdrowie człowieka
wiedza żywieniowa
probiotics
probiotic food
human health
nutritional knowledge
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Mąka z porośniętego ziarna żyta, pszenżyta i jęczmienia w żywieniu dzieci
nr katalogowy: 6253
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Jakość makaronu i jego charakterystyka żywieniowa
Roman Jurga
nr katalogowy: 6419
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6733
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
E. Polak
K. Ćwiertniewski
K. Egierski
nr katalogowy: 7186
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Żywieniowa i technologiczna wartość nieskrobiowej frakcji cukrów (NSP) jako jednego ze składników mąki
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Biopiekarnia w Grzybowskiej Arce
Edyta Kwiatkowska
nr katalogowy: 27780
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Edukacja żywieniowa dzieci w Polsce
nr katalogowy: 110321
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-8
GRYKA - Część 2. Charakterystyka chemiczno-żywieniowa
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 37057
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Przegląd metod, urządzeń i systemów do znakowania i etykietowania produktów
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
Karol Panasiewicz
nr katalogowy: 127695
znakowanie i etykietowanie żywności
metody i systemy znakowania
narking and labeling food
labeling methods and systems
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Za i przeciw
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 76499
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Uwarunkowania i konsekwencje jakości wiedzy organizacyjnej
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 79781
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa bizona
Iwona Chwastows a-Siwiecka
Marlena J. Baryczka
Rafał Winarski
nr katalogowy: 117813
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Zdrowe wsparcie
nr katalogowy: 77106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Czysta etykieta, czyli chwal się krótką listą składników
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 122166
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
"Bułka dla ucznia"
Grzegorz Nowakowski
nr katalogowy: 50236
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Rozwój wiedzy kolektywnej jako cel zarządzania wiedzą
Jan Fazlagić
nr katalogowy: 68380
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Wiedza w procesie kreowania strategii VI
JAN BAGIŃSKI
DOROTA NATOWSKA
nr katalogowy: 19386
AURA 2005-12
RECENZJE - WYDAWNICTWO ARKADY - WIEDZA I PIĘKNO
kb
nr katalogowy: 8600
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Interaktywna modułowa platforma oceny zagrożenia pożarowego budynków
Jerzy Gałaj
Marek Konecki
Waldemar Jaskółowski
Piotr Tofiło
nr katalogowy: 87528
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. I. Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy gryczanej
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 47099
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Zarządzanie wiedzą jako wymóg współczesności
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 82386
OPAKOWANIE 2019-4
Wiedza, kreatywność i pasja
nr katalogowy: 119870
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-7-8
Wiedza
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 144201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Żywieniowa charakterystyka węglowodanów łatwo przyswajalnych zawartych w wyrobach cukierniczych
Jadwiga Biernat
Monika Bronkowska
nr katalogowy: 50856
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Olej rzepakowy - jego wartość żywieniowa i użytkowa
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 45697
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-12
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. III. Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy jęczmiennej
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48613
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. II . Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy jaglanej
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48391
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Wiedza "praktyczna" i "teoretyczna"
Jan FAZLAGIĆ
nr katalogowy: 41776
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 137507
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 137507
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 136133
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 136133
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 136133
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 136133
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 136133
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 137507
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 137507
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 140295
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 139075
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK
nr katalogowy: 143189
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca - katalog oddk
nr katalogowy: 130328
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 139075
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 137507
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 140295
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 140295
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 140295
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Wiedza i narzędzia dla behapowca
nr katalogowy: 139075
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK
nr katalogowy: 143189
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-7
FireCORR 2021 Virtual Conference – inicjatywa PSK, międzynarodowa wirtualna konferencja
nr katalogowy: 132577
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-3
Wszystko zależy od wiedzy
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 147905
OPAKOWANIE 2023-2
Właściwa wiedza na dobry początek
nr katalogowy: 142067
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-11
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ - BASIC AND ADVANCED CALCULATIONS FOR THE SOLUTION OF PROBLEMS IN THE CHEMICAL INDUSTRY
nr katalogowy: 146056
OPAKOWANIE 2022-4
Infograf: fachowa wiedza, skuteczność realizacji
nr katalogowy: 137322
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Ekonomia wiedzy w warunkach nowej gospodarki
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 69432
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Istota i koncepcje zarządzania wiedzą w przedsiębiorstwie
Jan Macias
nr katalogowy: 60984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Streszczenie
nr katalogowy: 79782
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Wpływ zarządzania na jakość i konkurencyjność organizacji
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 41781
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-1
Elastyczne prognozowanie
Łukasz Świst
nr katalogowy: 57001
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
Prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn
Robert Kozela
nr katalogowy: 95586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Walne Zgromadzenie Członków KUPS
nr katalogowy: 93088
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Zdobyta wiedza nie jest aktualna przez całe życie
nr katalogowy: 136801
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-6
Praca za balustradą - na wysokości
Mikołaj Grubecki
nr katalogowy: 126594
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-6
Praca za balustradą - na wysokości
Mikołaj Grubecki
nr katalogowy: 126594
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-2
Nowe rozwiązania usprawniające kierowanie pracą sieci nN i SN
Jerzy Gryko
Krzysztof W. Woliński
nr katalogowy: 103907
10.15199/74.2017.2.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Wiedza jako podstawa paradygmatu nowej gospodarki
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 92669
10.15199/46.2015.7-8.2
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Zarządzanie i wiedza razem
ts
nr katalogowy: 12885
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Zarządzanie i wiedza razem
ts
nr katalogowy: 12885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Niezbędna wiedza
nr katalogowy: 12157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Nadchodzi era robotów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 47588
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Zdobyta wiedza nie jest aktualna przez całe życie
nr katalogowy: 136801
OPAKOWANIE 2006-10
Ulepszone opakowanie dla sektora medycznego
nr katalogowy: 21895
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
GĄSIOR robi to lepiej
E. Smoliński
nr katalogowy: 7244
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-5
Wiedza jak towar
nr katalogowy: 16210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Szkodniki, owady i roztocza
nr katalogowy: 108424
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Szkodniki, owady i roztocza
nr katalogowy: 106822
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Janusz Andziak 1939 - 2006
nr katalogowy: 22839
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-14-15
Wiedza pomaga żyć
nr katalogowy: 19400
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-11
WŚRÓD KSIĄŻEK
nr katalogowy: 2104
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Izomalt rośnie w siłę
nr katalogowy: 14860
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Izolacja-Matizol wiedza i doświadczenie gwarancją jakości
nr katalogowy: 17701
AURA 2004-2
OCENA EKOLOGICZNEGO STANU CIEKÓW (2)
Katarzyna Czoch
Krzysztof Kulesza
nr katalogowy: 450
AURA 2014-2
RECENZJE
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 82244
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-18
Podziemna wiedza tajemna
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 79092
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-10-11
Elektroniczne powonienie
nr katalogowy: 51752
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Zarządzanie wiedzą w wielkotonażowych procesach produkcji nawozów saletrzanych oparte na innowacyjnym narzędziu
Dawid Hajduga
nr katalogowy: 140026
10.15199/62.2022.10.18
zarządzanie wiedzą
wielkotonażowe procesy produkcji
nawozy saletrzane
proces wytwarzania nawozów saletrzanych
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-22
Inżynierowie życia
Irena Fober
nr katalogowy: 13367
AURA 2006-12
Piękna wiedza
JACEK BŁĘDOWSKI
nr katalogowy: 22625
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Żyto - możliwości większego wykorzystania w przetwórstwie
nr katalogowy: 20154
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-12
Gdy wiedza pada na mózg
hen
nr katalogowy: 5402
ODZIEŻ 2004-4
Warto sięgnąć po fundusze unijne
Dorota Wojdat
nr katalogowy: 3066
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Optymalna akustyka pomieszczeń ochroną przed hałasem
K. Szczepaniak
nr katalogowy: 2499
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Wędzenie wyrobów mięsnych
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 9609
OPAKOWANIE 2022-4
Infograf: fachowa wiedza, skuteczność realizacji
nr katalogowy: 137322
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK 2023
nr katalogowy: 144935
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Planowany rozwój polskiej gospodarki w najbliższych latach
Stanisław Tkaczyk
nr katalogowy: 11544
OPAKOWANIE 2005-6
Wytłaczane wieczko podkreśla styl marki Latta
E.M.
nr katalogowy: 11226
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK 2023
nr katalogowy: 146187
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-1
Normalizacja dotycząca klejów i zapraw do spoinowania
Jacek Michalak
nr katalogowy: 7756
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-6
Całość jest większa niż suma poszczególnych składników
nr katalogowy: 2936
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-1
Szkolenie komisji rewizyjnych PUB -M.R. II okł.
nr katalogowy: 790
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK 2023
nr katalogowy: 144935
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Nasze prace tworzą podstawy bezpiecznego górnictwa
nr katalogowy: 70017
OPAKOWANIE 2019-6
Niewiedza o segregacji odpadów opakowaniowych
nr katalogowy: 120833
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Badania membran wstępnego krycia w Marma Polskie Folie
nr katalogowy: 126773
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-9
Katedra humoru geodezyjnego
nr katalogowy: 139413
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Wiedza owocowo-warzywna
nr katalogowy: 112138
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-6
Folia z mikroreplikacją(OLF) - nowy materiał do transmisji energii świetlnej dużej mocy
M. Zajkowski
nr katalogowy: 1063
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-9
Kulturowe i instytucjonalne uwarunkowania zarządzania jakością funkcjonowania uczelni wyższych w Polsce
Amir Fazlagić
nr katalogowy: 3583
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Poglądy konsumentów Unii Europejskiej na jakość mięsa cielęcego i uwarunkowania jego produkcji
S. Tyszkiewicz
nr katalogowy: 14950
OPAKOWANIE 2005-2
Nowości wydawnicze firmy MT BIZNES Sp. z o.o.
E. M.
nr katalogowy: 11101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Marketing a emocje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 132508
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-6
Początki wiedzy o elektryczności
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 137990
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Spożycie mięsa czerwonego - porównanie zagrożeń i korzyści
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 55870
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jadalne osłonki w przemyśle spożywczym
Natalia Piaskowska
nr katalogowy: 92041
AURA 2006-11
Wiedza uczniów szkół średnich w Starachowicach o środowisku (2)
RENATA BOREK-WOJCIECHOWSKA
JANINA MALINOWSKA
nr katalogowy: 21407
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-1-2
Konferencja techniczna oraz warsztaty "Niezawodność i Utrzymanie Ruchu w produkcji"
nr katalogowy: 96648
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Zautomatyzowane szlifowanie – współpraca między SCHUNK i 3M
nr katalogowy: 132124
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-5
Stefan Kamiński
nr katalogowy: 35328
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-11
Wiedza pedagogiczna - zasady dydaktyczne
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 31235
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Jakość zarządzania STUDIUM PRZYPADKU
Bogusław GULSKI
nr katalogowy: 24948
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Wiedza, bogactwo smaków i stylów kulinarnych
nr katalogowy: 83246
OPAKOWANIE 2011-12
Recykling: wiedza przez zabawę
nr katalogowy: 65071
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Zautomatyzowane szlifowanie – współpraca między SCHUNK i 3M
nr katalogowy: 132124
DOZÓR TECHNICZNY 2018-1
Odkodowanie i instalowanie wyczucia inzynier skiego na przykładzie szkolenia inzynierów polska metoda ILM do budowy zbiorników na ciekły gaz ziemny LNG
Ryszard Jastrzebski
Grzegorz Padula
Dariusz Cyganek
Zbigniew Prusak
nr katalogowy: 112108
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Żywność, zdrowie i pieniądze
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 65289
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-5
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 43427
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-4
Aktualności
nr katalogowy: 39301
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Wiedza w procesach innowacyjnych
Jerzy Baruk
nr katalogowy: 38302
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Atrakcji moc
nr katalogowy: 37454
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Druga młodość kegów
nr katalogowy: 82812
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-7
Niezawodne higieniczne systemy transportu ziarna
nr katalogowy: 85267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Można - i warto! - produkować funkcjonalny chleb owsiany
Joanna Rozmierska
Katarzyna Piasecka-Jóźwiak
nr katalogowy: 72839
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-12
Płyty gipsowo-włóknowe fermacell w budownictwie szkieletowym - cz. II
nr katalogowy: 32047
ODZIEŻ 2007-3
Nowe kierowanie ludźmi
Józef Penc
nr katalogowy: 27363
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-20
Powrót
nr katalogowy: 38438
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-2
Wiedza - atrybut konkurencyjności
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 24377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Specjaliści od kegów i fittingów
nr katalogowy: 83428
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Niezawodnie higieniczne systemy transportujące firmy Bühler
nr katalogowy: 98712
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 34465
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Wiedza pedagogiczna - metody nauczania
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 32014
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
Szybsi niż rynek
nr katalogowy: 30921
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Budowanie przewagi konkurencyjnej firm spożywczych
nr katalogowy: 39226
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Chłodnictwo przemysłowe - historia i kierunki rozwoju
nr katalogowy: 38046
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Kosztorysowanie wymaga wiedzy i doświadczenia
nr katalogowy: 37540
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-6
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 35975
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-2
Podstawy kosztorysowania robót glazurniczych
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 35522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Z nową wiedzą w nowy sezon
nr katalogowy: 34913
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Centralizacja polskiej oświaty - szansa czy zagrożenie dla jakości nauczania?
Jan Amir FAZLAGIĆ
nr katalogowy: 34746
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-2
Sterowanie warzelnią w browarze
Andrzej Just
nr katalogowy: 25239
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Partycypacja pracowników a satysfakcja z pracy
Marta MOCZULSKA
Renata WINKLER
nr katalogowy: 24329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Wróżyć każdy może
Izabela Bohdan-Talmont
nr katalogowy: 71824
AURA 2016-2
"Rozmowy" w świecie roztoczy (Acari)
Piotr Skubała
nr katalogowy: 96498
10.15199/2.2016.2.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Marketing a emocje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 132508
OPAKOWANIE 2021-10
Polish Flexo User Day 2021 – dane, informacje, wiedza
nr katalogowy: 133819
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Wiedza o kliencie a jakość usług taksówkarskich w Łodzi
Magdalena Wróbel
Natalia Busse
nr katalogowy: 52994
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
Wiedza, umiejętności i praktyka
Marek Bielski
nr katalogowy: 33698
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
Pożegnanie renesansu
nr katalogowy: 32420
CHŁODNICTWO 2007-11
Właściwości przeciwutleniające mrożonych owoców dzikiej róży Rosa canina L.
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 31509
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Poprawa skuteczności wykrywania uszkodzeń katastroficznych w układach analogowych
ANDRZEJ KUCZYŃSKI
MAREK OSSOWSKI
nr katalogowy: 31102
DOZÓR TECHNICZNY 2007-6
Pozorne wskazania wad i niezwykłe własności impulsów ultradźwiękowych
JULIAN DEPUTAT
nr katalogowy: 31070
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
BOŻENA PAWŁOWSKA
ANNA STRYCHALSKA-RUDZEWICZ
nr katalogowy: 30679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Samodoskonalenie zawodowe
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 28942
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Żywność ekologiczna - ruszyła kampania informacyjna
Marta Stus
nr katalogowy: 23331
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-4
Fachowa wiedza i integracja branży
nr katalogowy: 76031
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-26
Olejowe pochłaniacze
nr katalogowy: 95956
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-6
Potrzeby kształcenia w zakresie bezpieczeństwa informacji i systemów teleinformatycznych
Marian Kowalewski
nr katalogowy: 114121
10.15199/59.2018.6.4
szkolenie z zakresu bezpieczeństwa informacji
information security training
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-16-17
Mapa wiedzy i jej znaczenie w cyklu życia obiektu budowlanego
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 127488
obiekty budowlane
cykl życia budynku
mapa wiedzy
construction objects
construction life cycle
knowledge map
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Fast food czy slow food? Jaki kierunek powinna obrać technologia piekarska w dobie kryzysu rynku konsumenta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 82191
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
BEZPIECZNIEJ na drogach dzięki IBOS
nr katalogowy: 117471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Wiedza mlekiem płynąca
nr katalogowy: 113669
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
Nie mędrca szkiełko i oko...
Robert Kozela
nr katalogowy: 108945
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Korporacje transnarodowe a zatrudnienie i płace w polskim przemyśle spożywczym
PIOTR CHECHELSKI
nr katalogowy: 27937
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2019-9
WARSZTATY PRACY PROJEKTANTA I RZECZOZNAWCY INSTALACJI I SIECI SANITARNYCH
nr katalogowy: 122618
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2019-8
WARSZTATY PRACY PROJEKTANTA I RZECZOZNAWCY INSTALACJI I SIECI SANITARNYCH
nr katalogowy: 121882
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-2
Co się święci? Edukacja - warunek rozwoju innowacyjnych przedsiębiorstw
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 89707
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Segregacja odpadów opakowaniowych
nr katalogowy: 134166
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Stuki podczas wyłączania silnika
nr katalogowy: 135418
AURA 2022-6
Chirurdzy drzew – wiedza i praktyka
Jolanta CZUDAK-TOMAKA
nr katalogowy: 137933
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-2
Wiedza i narzędzia dla behapowca - Katalog ODDK
nr katalogowy: 141739
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Ogólnopolski Kongres Jakościowy 2025 – Wiedza, relacje, biznes!
nr katalogowy: 151289
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-1
"Wpływ jakości i wiedzy na sukces organizacji w warunkach nowej gospodarki" 28-30 XI 2014 r. - Kazimierz Dolny
Magdalena Oronowicz
nr katalogowy: 89029
OPAKOWANIE 2023-2
Właściwa wiedza na dobry początek
nr katalogowy: 142067
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Czy doceniamy znaczenie przemysłu spirytusowego dla gospodarki?
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 105841
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH