Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-3
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 107604
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-12
Oznaczanie poziomów stężeń metali ciężkich w wybranych formach kosmetyków
KATARZYNA SIECZYŃSKA
JOANNA RUTOWICZ
nr katalogowy: 117657
10.15199/60.2018.12.3
metale ciężkie
płomieniowa absorpcja atomowa
techniki analityczne
matryca środowiskowa
szminki
preparaty upiększające usta
Keywords: heavy metals
flame atomic absorption spectroscopy
analytical techniques
matrix environment
lipsticks
lip softening preparations
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Preparaty dymu wędzarniczego w przemyśle mięsnym
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 16716
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Stosowanie rodentycydów - technika "pulsacyjna"
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 61127
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-18
PORADNIK Wino dla inżyniera (153) Australia na czerwono
winny maniak
nr katalogowy: 93208
CHŁODNICTWO 2016-5
Preparaty do dezynfekcji i czyszczenia klimatyzacji Rectorseal
nr katalogowy: 98553
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności Cz. 2. Zastosowanie enzymów
Lidia Stasiak-Różańska
Stanisław Błażejak
Agnieszka Dmowska
Iwona Gientka
nr katalogowy: 90146
10.15199/65.2015.3.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Głosy z Polski
nr katalogowy: 15792
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Bezpieczne użytkowanie urządzeń do składowania (regałów)
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 149927
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Enzymy Novozymes dla gorzelnictwa - nowoczesne preparaty scukrzające z grupy SAN oraz enzymy pomocnicze
T. Kapela
L. Solarek
nr katalogowy: 6799
AURA 2006-9
O CAFE W SYRAKUZACH I KRAKOWIE (4)
Andrzej Jagusiewicz
nr katalogowy: 15862
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-3
Sny Leonarda
jaz
nr katalogowy: 5235
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
Środki natłuszczające do skór bez akcyzy!
nr katalogowy: 123902
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Znowelizowana ustawa o warunkach zdrowotnych żywności już obowiązuje
Roman Jurga
nr katalogowy: 14183
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Informator Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego
nr katalogowy: 141217
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Rejestracja produktów biobójczych (2). Program przeglądu istniejących substancji czynnych
B. Jaworska-Łuczak
W. Wiśniewski
nr katalogowy: 6902
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-12
Preparaty dymu wędzarniczego - większe możliwości
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 55982
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Nowelizacja przepisów, czyli waloryzacja wynagrodzeń wykonawców w zamówieniach publicznych i inne
Joanna Klimczak
nr katalogowy: 141216
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-3
Jakich dokumentów może żądać zamawiający od wykonawców? cd.
Marcin Melon
nr katalogowy: 33930
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Jakość i moralność
Bogusław Lempkowski
nr katalogowy: 38066
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-8
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 37079
ELEKTROINSTALATOR 2024-4
KRAJOWY PLAN ODBUDOWY I ZWIĘKSZANIA ODPORNOŚCI
nr katalogowy: 148404
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-5
Wymagania przepisów dotyczące bezpieczeństwa na placu budowy
Bożena Hoła
nr katalogowy: 59701
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Dym wędzarniczy w płynie - jakość produkcji
nr katalogowy: 55869
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-19
Dużo nas
nr katalogowy: 30933
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Drodzy Czytelnicy!
Drodzy.Czytelnicy
nr katalogowy: 58501
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Łazienka 65 plus
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 127041
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-9
Preparaty dymu wędzarniczego
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133508
wędzenie
preparaty dymu wędzarniczego
WWA
bezpieczeństwo zdrowotne wędzenia
meat
processed meat products
packaging systems
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Lody z octem
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 34451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Gdy właściciel firmy pracuje na etacie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 146816
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-10
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 72001
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-8-9
Światowy Dzień Bawełny - 7 października 2020 r.
nr katalogowy: 128512
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-2-3
Nowe preparaty chemiczne firmy ISOCHEM
nr katalogowy: 13492
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2023-5
Zmiany wprowadzone w rozporządzeniu o efektywności energetycznej
Joanna Rucińska
nr katalogowy: 143243
AURA 2015-4
Pielęgnacja jamy ustnej
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 90312
10.15199/2.2015.4.10
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Preparaty gorsze od AIDS
nr katalogowy: 1
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
WSZYSTKO O DYMIE WĘDZARNICZYM
Paweł Sobczak
Konrad Żukiewicz
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Anna Domańska
nr katalogowy: 138460
dym wędzarniczy
preparaty dymu wędzarniczego
piroliza
wędzenie
smoke
smoke preparations
pyrolysis
smoking
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
WSZYSTKO O DYMIE WĘDZARNICZYM
Paweł Sobczak
Konrad Żukiewicz
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Anna Domańska
nr katalogowy: 138460
dym wędzarniczy
preparaty dymu wędzarniczego
piroliza
wędzenie
smoke
smoke preparations
pyrolysis
smoking
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-10
Preparat w aerozolu do odblokowywania części mechanicznych
Aleksander Bądkowski
nr katalogowy: 8249
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Preparat do smarowania pasków napędowych
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 7964
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-10
Od redakcji
Anna Bogdan
nr katalogowy: 139956
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-10
Preparat chroniący podwozia
A. Bądkowski
nr katalogowy: 339
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Medyczny odczynnik analityczny
A. Bądkowski
nr katalogowy: 15776
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowa generacja środków chemicznych Znakowanie przewodów elektrycznych
nr katalogowy: 10246
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowa generacja środków chemicznych Znakowanie przewodów elektrycznych
nr katalogowy: 10246
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-6
Kompleksowa modyfikacja siluminu EN AC-AlSi7Mg dodatkami złożonymi
Piątkowski J.
nr katalogowy: 20919
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-11
Ochrona obiektów przed oblodzeniem
B. Cichy
J. Kwiecień
L. Kwiatkowski
nr katalogowy: 21864
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Jakość komponentów owocowych
R. Zadernowski
nr katalogowy: 7079
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Kultury starterowe w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
M. Ziarno
nr katalogowy: 14805
AURA 2005-5
ZABÓJCZE, CHOĆ MAJĄ CHRONIĆ
Jolanta Zientek-Varga
nr katalogowy: 8432
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
AB Enzymes u progu nowego sezonu sokowniczego
nr katalogowy: 20622
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Zakaźne choroby zawodowe w Polsce
Barbara Otto
nr katalogowy: 143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Sojowe preparaty białkowe - otrzymywanie i zastosowanie
E. Dłużewska
K. Krygier
nr katalogowy: 14806
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-1
Zatrzymać działanie czasu. Preparaty i farby silikonowe do ochrony materiałów budowlanych
M. Zielecka
A. Miazga
nr katalogowy: 10804
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-5
Zastosowanie lecytyny rzepakowej w ciekłych kompozycjach detergentowych
Sebastian Pastewski
Krystyna Mędrzycka
Jolanta Zimoch
nr katalogowy: 14303
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-1
Zatrzymać działanie czasu. Preparaty i farby silikonowe do ochrony materiałów budowlanych
M. Zielecka
A. Miazga
nr katalogowy: 10804
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-6
Oswajanie wirusa
Robert Kozela
nr katalogowy: 126580
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-7
GENERACJA WYKRESU BODEGO PRZY UŻYCIU SPICE’A
nr katalogowy: 138491
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Postęp w produkcji i stosowaniu preparatów dymu wędzarniczego. Część II. Właściwości, zakres i aspekty zdrowotne stosowania
A. Borys
nr katalogowy: 14808
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-5
Metody i preparaty stosowane do czyszczenia, dezynfekcji i sterylizacji urządzeń stosowanych w przetwórstwie
T. Kozłowski
nr katalogowy: 20625
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Zmiana w przepisach prawa pracy i ubezpieczeń społecznych oraz bhp
Piotr Wąż
nr katalogowy: 66398
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-10
Na bieżąco...
nr katalogowy: 63015
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-9
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 93494
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-5
PORADNIK Wino dla inżyniera (144)
winny maniak
nr katalogowy: 89862
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-5
Upiór w operetce
nr katalogowy: 143092
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 85542
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-1
PERSONALIA
nr katalogowy: 57054
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności Cz. 1. Otrzymywanie enzymów
Lidia Stasiak-Różańska
Stanisław Błażejak
Agnieszka Dmowska
Iwona Gientka
nr katalogowy: 89571
10.15199/65.2015.2.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-6
Od redakcji
nr katalogowy: 27183
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-10-11
Sterowanie chlebem
nr katalogowy: 91283
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-2
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego, nr 23 i 24 z 2014 r.)
nr katalogowy: 89488
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-3
Odtwarzanie izolacji poziomych w istniejących budynkach metodą parafinowej iniekcji termohermetycznej
Robert Wójcik
nr katalogowy: 33893
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-10
NOTATKI
nr katalogowy: 43187
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Stosowanie preparatów białkowych w przetwórstwie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 29127
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
SKUTECZNA, BEZPIECZNA I DŁUGOTRWAŁA DEZYNFEKCJA W SEKTORZE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 123064
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-10
System kontroli zakłóceń akustycznych w urządzeniach głośnomówiących
KRZYSZTOF BIELAWSKI
nr katalogowy: 47312
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-4
Technika na co dzień
nr katalogowy: 119447
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Kolejne spotkanie w ramach projektu COST Action
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 148941
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 30674
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-7
Skarb z owcy i maku
Irena Fober
nr katalogowy: 25055
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
Oznaczanie zawartości pestycydów chloroorganicznych brojlerów kurzych o różnych genotypach i sposobach żywienia
Ewelina Węsierska
Agnieszka Raj
nr katalogowy: 23522
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-6
Naturalne pestycydy i ich zastosowanie w ochronie roślin
TADEUSZ WOLSKI
AGNIESZKA LUDWICZUK
nr katalogowy: 28394
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
SKUTECZNA, BEZPIECZNA I DŁUGOTRWAŁA DEZYNFEKCJA W SEKTORZE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 121982
OPAKOWANIE 2017-1
Lepsza efektywność i wykorzystanie zasobów dla branży spożywczej
nr katalogowy: 103735
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Technologia wytwarzania i skład chemiczny preparatów wapniowych ze skorup jaj i dolomitu
Barbara Dolińska
Agnieszka Mikulska
Szymon Dragan
Zbigniew Dobrzański
Tadeusz Trziszka
Florian Ryszka
nr katalogowy: 59851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Tendencje w stosowaniu nowych dodatków
nr katalogowy: 100589
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-3
SILTEN RENO certyfikowany system renowacji murów
nr katalogowy: 90220
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Albarino, Garnacha Blanca i inne Biel po hiszpańsku
winny maniak
nr katalogowy: 109190
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Obliczanie ilości składników według receptury przy wytwarzaniu ciasta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129960
AURA 2022-10
Zapowiada się trudna zima
Beata Jaworowska
nr katalogowy: 139906
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-10
Huta Stalowa Wola
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 140114
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-11
Chromatograficzne badanie skuteczności regeneracji gruboziarnistych preparatów węgla aktywnego przeprowadzonej za pomocą CO2 w stanie nadkrytycznym
HENRYK GRAJEK
ZYGFRYD WITKIEWICZ
HELENA JANKOWSKA
ANDRZEJ ŚWIĄTKOWSKI
nr katalogowy: 43487
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-10
Zastosowanie modyfikowanego węgla aktywnego jako materiału elektrodowego do badań układu redoks Cu(II)/Cu(O)
WITOLD DARLEWSKI
ANDRZEJ ŚWIĄTKOWSKI
nr katalogowy: 43345
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-5
Badanie właściwości enzymów unieruchomionych metodą szybkiej immobilizacji na złożach do chromatografii powinowactwa
ANDRZEJ K.M. KABZIŃSKI
TADEUSZ PARYJCZAK
nr katalogowy: 42602
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Nadtlenki organiczne Czy ich stosowanie jest bezpieczne? część I
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 80542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Zastosowanie preparatów pektynowych
Andrzej Gasik
Marta Mitek
nr katalogowy: 74635
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-10
Polska i Świat Wydarzenia
nr katalogowy: 113610
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-4
Adsorpcja z roztworów metanol + benzen, aceton + benzen i metanol + aceton na chemicznie modyfikowanym węglu aktywnym
JACEK GOWOREK
ANDRZEJ SWIĄTKOWSKI
STANISŁAW BINIAK
nr katalogowy: 43261
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Postęp techniczny w konstrukcji maszyn i urządzeń do obróbki cieplnej w przemyśle mięsnym
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Edward Lesiak
nr katalogowy: 38218
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Bordoskie blendy spoza Bordeaux
winny maniak
nr katalogowy: 121434
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-6
Bühler AG – Milling Solutions - Energia stała się czynnikiem kosztowym
nr katalogowy: 146327
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-8
Zarządzanie odpadami
Przemysław Ostrzyżek
nr katalogowy: 149986
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-11
Badania nad otrzymywaniem nowej generacji uniwersalnego i ekologicznego płynu do chłodnic samochodowych
JANUSZ ZIELIŃSKI
PAWEŁ KRZYSZTOFIK
MACIEJ GARDZIŃSKI
WOJCIECH KOKOSIŃSKI
BARBARA LISZYŃSKA
TADEUSZ KARPIŃSKI
BARBARA MARKIEWICZ
nr katalogowy: 43489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Pakiet higieny
nr katalogowy: 51051
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Współczesne osiągnięcia w syntezie i produkcji herbicydów do zwalczania chwastów jednoliściennych
JAN LEGOCKI
nr katalogowy: 107258
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 81085
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Dermatolog - wenerolog - cd.
Iwona Romanowska-Słomka
nr katalogowy: 74511
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Innowacje produktowe fi rmy Nutrimix
nr katalogowy: 56939
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
FERMA 2020 - zboża podstawą polskiej produkcji rolniczej
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 125846
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-7
Ochrona środowiska w Zakładach Scheringa
T. Brzozowski
nr katalogowy: 107100
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-6
Produkcja skrobi z ziarna sorgo, ryżu, żyta i jęczmienia Część II. Produkcja skrobi z ziarna żyta i jęczmienia
Wiktor Berski
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 60160
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Wpływ dodatków środków przeciwzbryleniowych na skłonność do zbrylania technicznych soli magnezu
Andrzej Biskupskia
Przemysław Malinowski
Piotr Biskupski
Piotr Rusek
nr katalogowy: 59844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Pozostałości pestycydów w żywności
Marek Roszko
Krystyna Szymczyk
nr katalogowy: 52489
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Znaczenie preparatów dymu wędzarniczego
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 121375
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-10
Departament Prawno-Organizacyjny GUNB informuje
nr katalogowy: 71748
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-3
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 75209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Wpływ mikronizacji błonnika na jego właściwości fizykochemiczne
Jacek Anioła
nr katalogowy: 120371
10.15199/65.2019.5.8
błonnik pokarmowy
preparaty wysokobłonnikowe
mikronizacja
właściwości funkcjonalne
dietary fiber
high-fiber preparations
micronization
functional properties
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-9
Klasyfikacja niebezpiecznych chemikaliów
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 46767
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-12
Przygotowanie powierzchni
nr katalogowy: 73042
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Zagrożenia pozostałościami pestycydów dla przemysłu przetwórczego wynikające z zastosowania środków ochrony roślin w uprawach
Artur Miszczak
nr katalogowy: 59099
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Produkty chemii gospodarczej jako źródło zagrożenia środowiskowego i zdrowotnego
Jarosław Chmielewski
Monika Szpringer
Arkadiusz Rutkowski
Tomasz Wójcik
Igor Kondzielski
Agnieszka Gonczaryk
Jarogniew J. Łuszczki
Barbara Gworek
Grażyna Nowak-Starz
nr katalogowy: 125287
10.15199/62.2020.3.18
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Ludzie i anioły
Ewa Górska
nr katalogowy: 51043
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Nowe przepisy dotyczące sektora owoców i warzyw oraz przetworów owocowych i warzywnych
nr katalogowy: 146894
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 44559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 47384
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Nowa jakość dozowania
nr katalogowy: 46077
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Markery peptydowe na tropie mięsa i składników niemięsnych w produktach mięsnych Peptydy na tropie...
Magdalena Montowska
nr katalogowy: 104683
10.15199/65.2017.3.6
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-4
Metoksuron o kontrolowanym działaniu chwastobójczym osadzony na nośniku z odpadowego węgla drzewnego
ANTONI NIEKRASZEWICZ
HENRYK STRUSZCZYK
nr katalogowy: 107623
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-12
A comparison of methods for assessment of textile garment whiteness. Visual and instrumental measurements Porównanie metod oceny białości wyrobów włókienniczych. Pomiar wzrokowy i instrumentalny
nr katalogowy: 81316
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 87345
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 64414
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Przez żołądek do serca, czyli zakochani w jakości
nr katalogowy: 74709
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Organizacja imprez w czasie epidemii
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 132088
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
Najnowsze zmiany w przepisach budowlanych
Piotr Paszkowski
nr katalogowy: 136779
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Portugalski przemysł obuwniczy zainwestuje 600 milionów euro w ciągu najbliższych 8 lat
nr katalogowy: 141986
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-2
Mikołaj Kopernik to nie tylko wielki astronom, ale i wielka zagadka?
Ryszard Rus
nr katalogowy: 141763
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-2
Włókniarki łódzkie – czas przeszły dokonany
Bogdan Jankowski
nr katalogowy: 142772
AURA 2022-12
Zmiana reżimu prawnego parku krajobrazowego
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 140894
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-3
Zastosowanie modyfikowanych glin w usuwaniu związków odorowych z powietrza
Zenon Sarbak
nr katalogowy: 50720
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-7
Otrzymywanie i właściwości liposomów
JÓZEF SĄGAŁA
ALINA BAZAN
nr katalogowy: 45407
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-16
Biotechnologia lecznicza
Tomasz Krawczyk
nr katalogowy: 46630
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 57384
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Dodawanie płynnych składników do pasz
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 99953
AURA 2020-9
Pigułka…
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 127937
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-1
Skuteczność biocydów do zastosowań zewnętrznych w budownictwie
MARLENA PIONTEK
KATARZYNA ŁUSZCZYŃSKA
HANNA LECHÓW
ANNA SZUSZKIEWICZ
WANDA CZYŻEWSKA
nr katalogowy: 65274
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Chromatograficzna analiza produktów fermentacji opornych dekstryn
Katarzyna Śliżewska
Renata Barczyńska
Kamila Jochym
Janusz Kapuśniak
nr katalogowy: 59919
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-10
The introduction of biostimulants on the Polish market. The present situation and legal requirements Wprowadzanie biostymulatorów do obrotu handlowego w Polsce. Sytuacja bieżąca i uwarunkowania prawne
Ewa Matyjaszczyk
nr katalogowy: 94470
10.15199/62.2015.10.40
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-2
Use of functional protein-mineral preparations in the food and feed industry Zastosowanie funkcjonalnych preparatów białkowo-mineralnych w przemyśle żywnościowym i paszowym
Marek Szołtysik
Robert Kupczyński
Anna Dąbrowska
Józefa Chrzanowska
Danuta Figurska-Ciura
Aleksandra Zambrowicz
Barbara Buda
nr katalogowy: 96633
10.15199/62.2016.2.16
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Buzz marketing
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 113037
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-22
Demokracja medialna
Marek Jachlewski
nr katalogowy: 55292
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Otwieramy i co dalej?
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Ocena zmian w podatku VAT i zatrudnienie uchodźców
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136706
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
WYDARZENIA
nr katalogowy: 142130
GOSPODARKA WODNA 2023-3
Aktualizacja dyrektyw dotyczących jakości wód
Patrycja Brzozowska
nr katalogowy: 142190
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Główny Geodeta Kraju
Alicja KULKA
Marek MICHALEC
nr katalogowy: 150799
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Główny Geodeta Kraju
Alicja KULKA
Marek MICHALEC
nr katalogowy: 150799
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
BECOPAD - duży postęp w filtracji
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 45291
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
AMCOsystem E "0" oparty na naturalnych składnikach nieoznaczonych symbolem E
nr katalogowy: 66664
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-9
Technologie chemicznej obróbki powierzchni metali oparte na rozpuszczalnikach organicznych
Antonina Kozłowska
nr katalogowy: 115918
technologie bezściekowe
odtłuszczanie
fosforanowanie
usuwanie powłok lakierowych.
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-6
Nowe substancje aktywne insektycydów stosowane w Polsce
Ewa Matyjaszczyk
Joanna Sobczak
nr katalogowy: 107076
10.15199/62.2017.6.30
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-8
Wpływ rodzaju i stężenia rozpuszczalnika organicznego na właściwości użytkowe mleczek czyszczących zawierających mikrosferę
Marian W. Sułek
Tomasz Wasilewski
Emilia Klimaszewska
nr katalogowy: 53324
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-3
Przedsiębiorco sprawdź, czy nie musisz mieć wpisu w Rejestrze BDO
Monika FLISEK
Leszek FLISEK
nr katalogowy: 125653
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-10
Study on effectiveness of chemical and biological preparations used for disinfection against pathogenic fungi Badanie skuteczności preparatów chemicznych i biologicznych wykorzystywanych do celów dezynfekcyjnych przeciwko patogenicznym grzybom
Barbara Breza-Boruta
Zbigniew Paluszak
Beata Szala
nr katalogowy: 94457
10.15199/62.2015.10.27
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Wpływ obróbki enzymatycznej miazgi na zawartość związków polifenolowych, aktywność przeciwutleniającą i jakość mętnego soku jabłkowego
Paweł Rubiński
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 50732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Transglutaminaza. Jak wykorzystać zalety enzymu w piekarstwie?
Beata Marchand
nr katalogowy: 95777
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Unia Europejska reaguje na COVID-19
nr katalogowy: 130294
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-7
Opracowanie receptury i technologii wytwarzania mikroemulsyjnego, wielofunkcyjnego ekopreparatu przeznaczonego do mycia twardych powierzchni
Anita Bocho-Janiszewska
Katarzyna Sarna
Tomasz Wasilewski
Artur Seweryn
Jolanta Jasińska
Monika Pęksa
nr katalogowy: 114932
10.15199/62.2018.7.14
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Buzz marketing
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 117570
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-5
PMP Open House 2013
P. Wandelt
nr katalogowy: 76951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Wino i potrawy (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 51674
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
IFA w czasach zarazy
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 128191
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Młyny w Limburgii. Licencja na szczęście (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 137888
OPAKOWANIE 2012-10
PrawdziwyLEK walczy z fałszerzami
nr katalogowy: 71918
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Seminarium Grupy Merkur dla specjalistów i technologów przemysłu sokowniczego
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 92023
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 113454
AURA 2014-7
Pisaliśmy o tym... 1980
nr katalogowy: 85244
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Seminarium dla specjalistów i technologów przemysłu sokowniczego Grupy Merkur
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 99250
AURA 2015-5
Woda
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 90854
10.15199/2.2015.5.9
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Widmo innowacji krąży nad rynkiem napojów. Cz. 2
nr katalogowy: 93612
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Unia Europejska reaguje na COVID-19
nr katalogowy: 130294
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
DIETA - Czy musimy suplementować dietę? (Część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 148026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Wino - jak opisać smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 61404
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-10
Ochrona przeciwporażeniowa
Andrzej Kowerski
nr katalogowy: 54739
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Wspomnienia inspektora pracy z lat 1991–2011 (cz. 16)
Jacek Koszteyn
nr katalogowy: 139070
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-5
Upiór w operetce
nr katalogowy: 143092
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-6
Pozyskanie adresów działek i budynków poprzez usługę WFS EMUiA, czyli Pałucki ADRES
Jarosław Kaszewski
nr katalogowy: 148882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Wpływ surowca na właściwości preparatów wysokobłonnikowych
Jacek Anioła
nr katalogowy: 119828
10.15199/65.2019.4.2
błonnik pokarmowy
preparaty wysokobłonnikowe
źródła błonnika
właściwości fizjologiczne
dietary fiber
high-fiber preparations
sources of fiber
physiological properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111185
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-3
Produkty uboczne przemysłu spożywczego jako źródło biologicznie aktywnych peptydów
Agnieszka Ryznar-Luty
nr katalogowy: 136786
10.15199/62.2022.3.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-3
Produkty uboczne przemysłu spożywczego jako źródło biologicznie aktywnych peptydów
Agnieszka Ryznar-Luty
nr katalogowy: 136786
10.15199/62.2022.3.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-3
Produkty uboczne przemysłu spożywczego jako źródło biologicznie aktywnych peptydów
Agnieszka Ryznar-Luty
nr katalogowy: 136786
10.15199/62.2022.3.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-3
Produkty uboczne przemysłu spożywczego jako źródło biologicznie aktywnych peptydów
Agnieszka Ryznar-Luty
nr katalogowy: 136786
10.15199/62.2022.3.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-3
Produkty uboczne przemysłu spożywczego jako źródło biologicznie aktywnych peptydów
Agnieszka Ryznar-Luty
nr katalogowy: 136786
10.15199/62.2022.3.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Czy musimy suplementować dietę? (Część 2)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 148553
OPAKOWANIE 2011-3
Analiza nacisków pomiędzy wałkami w arkuszowej offsetowej maszynie drukującej
AGNIESZKA JURKIEWICZ
YURIY PYRYEV
nr katalogowy: 58456
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2024-7-8
Analiza możliwości zastosowania powietrznej pompy ciepła w budynku użyteczności publicznej z konwencjonalnym źródłem ciepła. Część 3
JAROSŁAW KACZOR
BARTŁOMIEJ POLNIAK
nr katalogowy: 149947
10.15199/9.2024.7-8.2
instalacja fotowoltaiczna
pompa ciepła
współpraca
koszty inwestycyjne
koszty eksploatacyjne
photovoltaic installation
heat pump
cooperation
investment costs
operating costs
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
IFA w czasach zarazy
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 128191
ELEKTROINSTALATOR 2021-1-2
TYPY MASECZEK I ICH SKUTECZNOŚĆ W OCHRONIE PRZED KORONAWIRUSEM
nr katalogowy: 130400
GOSPODARKA WODNA 2023-7
FAKTY
nr katalogowy: 143977
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH