Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Obsługa konsumenta
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 38485
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Sztuka ekspedycji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 82357
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Systemy obsługi gości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132655
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kantyna czy stołówka?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 89943
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Mikrokontrolery PIC w zastosowaniach badawczych. Część 1. Podstawy
PAWEŁ BORKOWSKI
nr katalogowy: 57451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Profesjonalna obsługa klienta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104275
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Obsługa reklamacji
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 31567
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-7
Obsługa montażu budynków w aspekcie procesu on-line uzgadniania i wytyczania obiektów budowlanych
JERZY GAJDEK
nr katalogowy: 36556
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-2
Nowości
nr katalogowy: 34853
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kelner czy samoobsługa?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 114527
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
Nowa generacja sterowników swobodnie programowalnych SIMATIC S7-1500
nr katalogowy: 74800
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-1
Aluminiowe konstrukcje specjalne dla branży kolejowej
nr katalogowy: 118250
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Przegląd norm
nr katalogowy: 15613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Znakowanie dozwolonych substancji dodatkowych nieprzeznaczonych bezpośrednio dla konsumenta
nr katalogowy: 12696
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Ile kosztuje obsługa behapowska firmy
nr katalogowy: 21345
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-3
Obsługa protokołu HART
nr katalogowy: 17268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-5
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 76403
OPAKOWANIE 2006-12
Konferencja Prasowa w Banku Ochrony Środowiska BOŚ S. A.
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 22850
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Wizjonerskie studium projektowe maszyny papierniczej
nr katalogowy: 134055
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-12
Produkcja makaronu też bywa niebezpieczna
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 401
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-7
Ciężki wypadek w mleczarni
Wojciech Dębski
nr katalogowy: 92311
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-7
Platforma sprzętowa dla systemów operacyjnych i aplikacji wbudowanych do zastosowań przemysłowych
LESZEK KSIĄŻEK
nr katalogowy: 61140
OPAKOWANIE 2010-2
Kupujemy emocje
nr katalogowy: 50111
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Pojęcie konsumenta w regulacjach organizacyjno - prawnych unijnych i krajowych
Krzysztof ZYMONIK
nr katalogowy: 46849
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Obsługa geodezyjna Metra Warszawskiego jako przykład kompleksowej obsługi geodezyjnej inwestycji w zmiennych warunkach ekonomicznych
Janusz Wernik
nr katalogowy: 12300
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
Lepsza obsługa klientów
nr katalogowy: 143344
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
(Nie)nowe prawa konsumenta
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 30878
OPAKOWANIE 2007-9
Wieczka i inne zamknięcia nowej generacji
nr katalogowy: 29748
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-10
INFORMACJE
nr katalogowy: 38598
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-11
Obsługa stacji redukcyjno-pomiarowych gazu ziemnego
Maciej Witek
nr katalogowy: 63660
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Zapobieganie awariom urządzeń rozdzielczych SN poprzez nieinwazyjne pomiary wyładowań niezupełnych
Grzegorz Zyśko
Sylwester Ludwig
Krzysztof Sitkiewicz
Marek Krupa
nr katalogowy: 53957
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena dostawców i obsługa klientów w MAN Star Trucks & Busses Sp. z o. o.
Magdalena Dąbrowska-Mitek
nr katalogowy: 3605
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 27157
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Nowa jakość dla świadomego Konsumenta
nr katalogowy: 123781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Ishida wspiera procesy ważenia i kontroli jakości
nr katalogowy: 126097
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-12
KOSZMAR TYCZENIOWY, czyli o tym jak wszyscy wykonali poprawnie swoją robotę, a geodeta został z gorącym kartoflem
Przemysław Zalewski
nr katalogowy: 140964
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 96673
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Z kraju z zagranicy
nr katalogowy: 53762
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 122551
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-5
Industrial Ethernet w STEP 7
Rafał Bień
nr katalogowy: 38708
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Edukacja
nr katalogowy: 64411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Obsługa sprzedaży i logistyki - potencjał i wyzwanie
Adam Steć
nr katalogowy: 32307
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Targi Eurotool 2007 Użytkowanie i obsługa urządzeń technicznych
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 32015
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-20
SYGNAŁY O TECHNICE - Nauka Innowacje
nr katalogowy: 38433
OPAKOWANIE 2016-1
Amerplast uruchomił nowoczesną maszynę flekso
nr katalogowy: 96369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Nauczyciele z praktyką
nr katalogowy: 76498
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Opakowanie jako element strategii produktu w marketingu
Anita Fajczak-Kowalska
Anna Sowińska
Piotr Wolankiewicz
nr katalogowy: 70495
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Informatyka w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 33733
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-10
Skutki czyszczenia maszyny w ruchu
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 30537
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
U Pana Cogito
Jerzy Magner
nr katalogowy: 37911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Wizjonerskie studium projektowe maszyny papierniczej
nr katalogowy: 134055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Ustawa o prawach konsumenta - nowe obowiązki przedsiębiorców
Ernest Makowski
nr katalogowy: 86328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Normalizacja świadczenia usług przez centra kontaktu z klientem
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 40400
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Na telefon
Joanna Sadlok-Lonc
nr katalogowy: 39499
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-7
Bezpieczne obrabiarki do drewna
nr katalogowy: 36826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Zapraszamy na EXPO SWEET 2022
nr katalogowy: 133287
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-10
Najnowocześniejszy Powiatowy Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w kraju
Katarzyna Wozińska-Gracz
nr katalogowy: 133770
CHŁODNICTWO 2023-2
Zastosowanie agregatów z naturalnym czynnikiem chłodniczym
nr katalogowy: 142840
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
PUSH-X: NOWE PODEJŚCIE DO BEZNARZĘDZIOWEGO ŁĄCZENIA PRZEWODÓW
nr katalogowy: 140676
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
PUSH-X: NOWE PODEJŚCIE DO BEZNARZĘDZIOWEGO ŁĄCZENIA PRZEWODÓW
nr katalogowy: 140676
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Sposób znakowania opakowanego pieczywa głęboko mrożonego, przeznaczonego bezpośrednio dla konsumenta
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 93887
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-9
Świeże i czyste powietrze w pomieszczeniach
Jacek Kidoń
nr katalogowy: 116028
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
Hanna Jodłowska
nr katalogowy: 24457
-
nr katalogowy:
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-12
Poczuj z nami globalną geodezję
Agnieszka Cienciała
Monika Balawejder
nr katalogowy: 134882
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
FINAŁ XXIII OLIMPIADY TECHNIKI SAMOCHODOWEJ
nr katalogowy: 137508
OPAKOWANIE 2024-8
Ishida czuwa nad bezpieczeństwem serów pleśniowych marki Turek
nr katalogowy: 150227
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Nieprawidłowa obsługa taśmociągu
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 61487
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-2
Mikrokontrolery PIC w zastosowaniach badawczych. Część 2. Obsługa portów wejścia-wyjścia
PAWEŁ BORKOWSKI
nr katalogowy: 58289
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Modernizacja ceramicznego pieca piekarskiego - obowiązujące przepisy i wymagania
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 25203
CHŁODNICTWO 2019-5
Profesjonalne rozwiązania dla twojej chłodni i zaplecza kuchennego – modułowy system SP-KL od AiFO Group
Dominik Budny
nr katalogowy: 123142
-
nr katalogowy:
-
nr katalogowy:
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Nowości
nr katalogowy: 135755
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Prawa konsumenta - obowiązki sprzedawcy
nr katalogowy: 88632
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Strategia zarządzania łańcuchem dostaw FMCG
Mateusz Boruta
nr katalogowy: 45694
AURA 2009-6
Konsumentem jest każdy z nas
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 45370
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Ocena konsumencka i rola nauki w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 68845
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Prawo konsumenta do informacji w usługach turystycznych
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 62219
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 34086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trudni klienci - kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
nr katalogowy: 27797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Europain - ciekawe maszyny i urządzenia
nr katalogowy: 67468
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
TIA Portal V12 - nowa wersja środowiska projektowego
nr katalogowy: 74801
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2016-2
SMART WIRING - UPROSZCZONE OKABLOWANIE W SZAFIE STERUJĄCEJ
nr katalogowy: 98601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Zapraszamy na EXPO SWEET 2022
nr katalogowy: 133287
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-12
Poczuj z nami globalną geodezję
Agnieszka Cienciała
Monika Balawejder
nr katalogowy: 134882
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wygoda za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44638
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Przy bufecie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 42268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Warsztaty sensoryczne ETOL 20-22.03.2011 r.
Radosław Błonka
nr katalogowy: 60281
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Bufety śniadaniowe
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 56171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Systemy obsługi gości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132655
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 141624
OPAKOWANIE 2024-4
WEI komentuje plany polskiego systemu kaucyjnego
nr katalogowy: 148312
OPAKOWANIE 2010-9
Opakowanie - ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 54386
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Z życia branży
nr katalogowy: 135404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-11
Zunifikowane zestawy odpowietrzająco-napowietrzające i spustowe z innowacyjnymi szybkozłączami
nr katalogowy: 94947
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-5
Problemy posadowienia żurawia budowlanego na skarpie
Elżbieta Kokocińska-Pakiet
Marian Byrski
nr katalogowy: 98335
10.15199/33.2016.05.64
-
nr katalogowy:
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
regulacje prawne Ue dotyczące mykotoksyn
nr katalogowy: 22326
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Informacje
nr katalogowy: 1602
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Promocja jakości
E. Smoliński
nr katalogowy: 7126
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Sztuka komunikowania... prawdy
nr katalogowy: 112300
CHŁODNICTWO 2010-3
Barwa opakowań jako element marketingu produktów spożywczych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Julita Zapadka
nr katalogowy: 50601
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
Użytkowanie i obsługa urządzeń technicznych (cz. 3)
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 76163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
BMS-G - Twój sprawdzony Partner
nr katalogowy: 124333
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Nowości
nr katalogowy: 135755
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-12
ROCZNY SPIS TREŚCI.TREŚĆ ROCZNIKA LXXXV Z 2011 ROKU
nr katalogowy: 64366
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-6
Inteligentny sterownik polowy do pracy w sieciach smart grid
Krzysztof Broda
Paweł Wlazło
nr katalogowy: 91825
10.15199/74.2015.6.5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Promocja przetworów zbożowych
Henryk Mruk
nr katalogowy: 70526
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Promocja przetworów zbożowych
Henryk Mruk
nr katalogowy: 62033
GAZETA CUKROWNICZA 2004-1
Bezpieczeństwo i zadowolenie konsumenta
nr katalogowy: 1408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
CRISPAN. Mariaż tradycji z nowoczesnością
nr katalogowy: 12785
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Łańcuch marketingowy na przykładzie sektora zbożowego
nr katalogowy: 6222
OPAKOWANIE 2004-2
Promocyjna funkcja butelki piwa
Magdalena Zegan
Maria Jeznach
nr katalogowy: 3125
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Nasz klient nasz pan - czyżby
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1713
OPAKOWANIE 2005-4
Bali Packaging Europe - Rozwój w Polsce
nr katalogowy: 11148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 22385
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Substancje balastowe w produktach zbożowych
nr katalogowy: 20007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych
E. Wojdat
K. Kwiatek
nr katalogowy: 7009
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
Jak to robią w zakładach pracy?
nr katalogowy: 76585
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 56136
OPAKOWANIE 2023-9
Oxypad: nowa klasa urządzeń do pomiaru zawartości gazów
nr katalogowy: 145041
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Roboty na wysokości
nr katalogowy: 149998
OPAKOWANIE 2009-11
Funkcja ekologiczna opakowania na przykładzie artykułów perfumeryjnych
Jolanta Wyród-Wróbel
nr katalogowy: 47749
OPAKOWANIE 2012-11
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 72377
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Przejrzyście i pewnie - kontrola pochodzenia przy wsparciu CSB-System
nr katalogowy: 92000
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Kijem, czy marchewką... czym polskie browary wabią klienta
Paweł Błażewicz
nr katalogowy: 134187
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Struktura jakości produktów żywnościowych współczesnego polskiego konsumenta
Izabela Ochocka
Władysław Pieczonka
nr katalogowy: 3568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Enzymy stosowane w produkcji żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 14883
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
XXIII Konferencja w Krynicy Morskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 14192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
OPAKOWANIE 2006-6
Tworzywa sztuczne stosowane do wytwarzania opakowań
Grażyna Rymarz
nr katalogowy: 17950
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Branża owocowo-warzywna-warunki funkcjonowania na jednolitym rynku europejskim
B. Nosecka
nr katalogowy: 6869
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Suplementy diety w ochronie zdrowia konsumenta
K. Stoś
L. Szponar
nr katalogowy: 20803
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Z czym do Unii
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Produkty zwrócone i wycofane
C. Bogusz
nr katalogowy: 14857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Zimno - ciepło
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 99747
ELEKTROINSTALATOR 2018-8
X-CONTACT Liczy się to, co jest w środku...
nr katalogowy: 117668
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Sukces w wielkim mieście
nr katalogowy: 65467
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
Smart Wiring uproszczone okablowanie w szafie sterującej
nr katalogowy: 98626
AUTO MOTO SERWIS 2019-1
PassThru krok po kroku (cz. 12) – Nissan
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134270
AUTO MOTO SERWIS 2019-7
Kasy fiskalne online – korzyści czy problemy?
nr katalogowy: 135916
ELEKTROINSTALATOR 2024-1
PRODUKTY
nr katalogowy: 147031
DOZÓR TECHNICZNY 2024-3
Nowa, cyfrowa technologia na pierwszej linii warszawskiego metra
nr katalogowy: 148956
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-9
Ex-MST2_D - podsystem rozproszonej telemechaniki dla dużych obiektów elektroenergetycznych
Tomasz Wojciechowski
nr katalogowy: 70432
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-4
Pracownik obory
Iwona Romanowska-Słomka
nr katalogowy: 59017
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Traceability - identyfikowalność - obowiązek i wyzwanie
M. R. Zadernowski
M. Obiedziński
nr katalogowy: 14718
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Nowe europejskie standardy GVO i ich wpływ na polską motoryzację
Sylwia Wiśniewska
nr katalogowy: 11450
OPAKOWANIE 2005-2
Opakowanie jednostkowe jako czynnik kształtujący decyzje nabywcze
Anna Krawczyk
nr katalogowy: 11086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
ABC marketingu. Dystrybucja pieczywa i wyrobów cukierniczych
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 22145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 20728
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Miazga słonecznikowa - nowy, całkowicie naturalny, uszlachetniający produkt do chleba
nr katalogowy: 4802
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Jakość żywności w XXI w. - czy mamy powody wyłącznie do zadowolenia
E. Mrówka
nr katalogowy: 23152
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Znakowanie żywności - narzędzie ochrony zdrowia konsumenta
R. Wierzejska
L. Szponar
nr katalogowy: 7231
OPAKOWANIE 2006-6
Najlepsze dwie innowacje- firma Mondi Packaging Flexibles prezentuje opakowanie typu NeoSteamTM MAP
Marian Feldman
nr katalogowy: 17951
OPAKOWANIE 2004-4
Opakowanie przyjazne dla konsumenta pomaga przywrócić pozycję rynkową firmy VIETTI FOODS
nr katalogowy: 3184
OPAKOWANIE 2015-9
Technologia MULTIPRINT jako efektywne narzędzie marketingowe
nr katalogowy: 94356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
"Ja" konsumenta - czyli o potrzebie autoekspresji
Alina Koppa
Natalia Weimann
nr katalogowy: 71838
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakości wędlin
Adam Olszewski
nr katalogowy: 61128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Organizacja bufetu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 125363
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 104416
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Niedozwolone klauzule w umowach - o czym powinien pamiętać przedsiębiorca przy konstruowaniu umowy?
Mateusz Groszyk
nr katalogowy: 150452
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH