Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Zarządzanie przez jakość
Adam Olszewski
nr katalogowy: 16759
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Ranga jakości w społeczeństwie wiedzy
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 18122
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
Oblicza jakości
Ewa Górska
nr katalogowy: 94811
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Kompetencje auditora
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 32712
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Pielęgniarstwo a jakość
Wojciech Kapała
nr katalogowy: 18224
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
OPAKOWANIE 2005-7
Analiza wpływu procesu produkcji opakowań z tektury falistej na ich jakość
Hieronim Kubera
Monika Janicka
nr katalogowy: 11233
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 84785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Żeby chleb był lepszy. Konferencja Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS Wpływ cech ziarna na jakość chleba
nr katalogowy: 4728
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Jakość wzorca a jakość wykonania odzieży w świetle certyfikacji wyrobu na znak bezpieczeństwa. Cz. I
A. Witaszczyk
M. Rybicki
nr katalogowy: 6191
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Ważna jest jakość
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 94697
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Problemy z wynagradzaniem za jakość
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 115372
10.15199/48.2018.8.1
wynagrodzenie
jakość
premia
sprawiedliwość
remuneration
quality
bonus
justice
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-11
Jakość pszenicy i mąki oraz produkcja i spożycie przetworów zbożowych w R osji
nr katalogowy: 63571
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jakość w kawiarni. Może z TQM?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 70292
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Liczba glutenowa (LG) a jakość mąki pszennej
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 55240
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Jakość zależy od was
nr katalogowy: 74474
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Znak "Jakość Tradycja" łatwy do uzyskania
Marta Stus
nr katalogowy: 61379
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-7-8
Jakość energii elektrycznej na rynku energii
Sławomir BIELECKI
nr katalogowy: 27745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Wszystko w normie
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Czy jakość opłaca się piekarzowi?
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 56323
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Pomiar jakości usług medycznych z wykorzystaniem metody SERVQUAL
Roman LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 38306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 66741
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 93534
10.15199/46.2015.9.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-3
Wpływ warunków granulacji rozpuszczalnej kawy zbożowej na wydajność procesu i jakość produktu
PIOTR WESOŁOWSKI
JOLANTA GAWAŁEK
nr katalogowy: 33542
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Różnorodność aspektów relacji wino a jakość życia
Zbigniew Kłos
Jacek Kłos
nr katalogowy: 31719
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-6
Parametry charakteryzujące jakość gazu ziemnego i ich znaczenie dla uczestników rynku gazu
Katarzyna Steczko
Jerzy Rachwalski
nr katalogowy: 26929
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Jakość dziecięcych wyrobów odzieżowych
RENATA KUJAWA
ANDRZEJ WŁOCHOWICZ
nr katalogowy: 35485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-1
Aktualności
nr katalogowy: 50758
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Odpowiedzialność za jakość produktu
Marek Bachorski - Rudnicki
nr katalogowy: 52988
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Jakość zarządzania uczelnią wyższą a determinanty jej rozwoju
Aleksander Gwiazda
nr katalogowy: 66281
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
TQM a jakość życia
Bolesław Goranczewski
Daniel Puciato
nr katalogowy: 52377
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Wysoka jakość ziarna zbóż podstawą produkcji żywności wysokiej jakości
Andrzej Markowski
nr katalogowy: 66841
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Konferencja JAKOŚĆ W BIZNESIE - XIII 26.05 - 31.05.2020 r.
nr katalogowy: 125018
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Nowa jakość w rzemiośle
nr katalogowy: 100596
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
Wpływ parametrów sieci na jakość sygnałów wideo
Sławomir KULA
Przemysław DYMARSKI
Grzegorz SZMYD
nr katalogowy: 46281
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Gawęda o marketingu Część III
nr katalogowy: 63182
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-6
Jakość danych przestrzennych na Dolnym Śląsku
Krzysztof Karsznia
nr katalogowy: 12258
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Jakość produktów papierowych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
nr katalogowy: 100460
10.15199/54.2016.8.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Jakość energii elektrycznej - stan obecny i perspektywy
Roman BARLIK
Mieczysław NOWAK
nr katalogowy: 11743
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość systemu przedsiębiorstwo
Krzysztof Szewczak
nr katalogowy: 11413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
OLVIT - zupełnie nowa oferta
nr katalogowy: 12792
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Wskaźniki kształtujące jakość usług pocztowych
Bożena Skotnicka
nr katalogowy: 11537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Jakość strategii personalnej
Anna Lipka
nr katalogowy: 11512
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość systemu przedsiębiorstwo
Krzysztof Szewczak
nr katalogowy: 11413
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Wpływ żywienia trzody chlewnej na jakość mięsav
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 74699
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Stosowane technologie wypieku pieczywa a jakość mąki
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 6381
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Jakość krytyki naukowej
Amir FazIagić
nr katalogowy: 11596
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Jakość obsługi klienta w banku
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 11497
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Jakość sprężonego powietrza w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 22594
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-6
Analizator parametrów sieci elektrycznych QUALI STAR typu C.A. 8332 i 8334
nr katalogowy: 7590
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wrażenia z pobytu Kontrola jakości w hotelarstwie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4108
GAZETA CUKROWNICZA 2004-10
Wpływ procesu ekstrakcji na jakość soków cukrowniczych
M. Zero
E. Waleriańczyk
nr katalogowy: 1500
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Jakość w warunkach globalizacji
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 11540
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-12
Jakości nie otrzymuje się w prezencie - trzeba ją wypracować i dbać o nią codziennie
nr katalogowy: 102795
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Korzenie jakości
Grażyna Ożarek
nr katalogowy: 3516
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-3
Jakość powietrza wewnętrznego w świetle polskich i międzynarodowych uregulowań prawnych
Monika Chociaj
nr katalogowy: 16237
OPAKOWANIE 2005-6
Seminarium Heidelberga Jakość o kolor
E.M.
nr katalogowy: 11205
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Służba bhp – jakość, profesjonalizm, wyzwania
nr katalogowy: 142274
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Służba bhp – jakość, profesjonalizm, wyzwania
nr katalogowy: 142274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.
nr katalogowy: 139670
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-9
Uwagi na temat jakości kształcenia
Krzysztof Chodnikiewicz
nr katalogowy: 133367
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Rola systemów zapewnienia jakości w budowaniu jakości oferty przedsiębiorstw handlu detalicznego
Paweł Dobski
nr katalogowy: 21941
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inspekcja Handlowa informuje - Jakość mleka i przetworów mlecznych
A.K
nr katalogowy: 14750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Hitek. Piece rurowe Leonardo, to wysoka jakość wypieków i oszczędności
nr katalogowy: 4930
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-6
VIII konferencja na temat zarządzania przez jakość
Zbigniew KŁOS
Karolina LATOWSKA
nr katalogowy: 3542
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-5
Nowe elementy w działalności audytorów energetycznych w 2004 roku (skrót referatu)
Maciej Robakiewicz
nr katalogowy: 834
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inspekcja Handlowa informuje - Jakość mleka i przetworów mlecznych
A.K
nr katalogowy: 14750
GAZETA CUKROWNICZA 2005-12
Z czasopism obcych IV okł.
nr katalogowy: 9478
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Konferencja Jakość Energii Elektrycznej – VI edycja
nr katalogowy: 135120
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-3
CoroTurn 300 - efektywność i wysoka jakość toczenia
nr katalogowy: 104575
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
Porost zbóż Metoda poprawy jakości wypiekowej mąki
nr katalogowy: 22328
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Związki fenolowe i ich wpływ na jakość piwa
J. Klepacka
Ł. Fornal
nr katalogowy: 6957
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 21951
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Interpretacja i pomiar wybranych parametrów jakości energii w sieciach rozdzielczych
Przemysław Janik
nr katalogowy: 21138
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Związki fenolowe i ich wpływ na jakość piwa (2)
JOANNA KLEPACKA
ŁUCJA FORNAL
nr katalogowy: 14495
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Firma Talleres Pupar - 40 lat doświadczenia mówi samo za siebie
nr katalogowy: 14555
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Związki fenolowe i ich wpływ na jakość piwa (2)
JOANNA KLEPACKA
ŁUCJA FORNAL
nr katalogowy: 14495
GOSPODARKA WODNA 2005-9
Jakość wód na terenach leśnych w rejonie Nadleśnictwa Wołów
Julian Paluch
Krzysztof Pulikowski
nr katalogowy: 9795
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Jakość nasion rozpuszczalnych w silosie metalowym
Tomasz KRIEGER
Magdalena RUDZIŃSKA
Antoni RYNIECKI
Marzena GAWRYSIAK-WITULSKA
nr katalogowy: 6430
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej
Mariusz GIEMZA
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 3610
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2005
A. Baryga
T. Sumińska
J. Strębska-Zając
nr katalogowy: 16591
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Jakość wzorca a jakość wykonania odzieży w świetle certyfikacji wyrobu na znak bezpieczeństwa. Cz. II
A. Witaszczyk
M. Rybicki
nr katalogowy: 13677
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-5
Jakość życia człowieka w organizacji w świetle filozofii TQM
Grażyna Broniewska
nr katalogowy: 11481
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-22-23
Teraz Polska znaczy jakość!
nr katalogowy: 110252
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Antoni Kiliński (1909-1989)
Witold Miecznikowski
nr katalogowy: 54399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Jakość pieczywa ma zachęcać do jego spożywania. Ale czy tak jest?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 72838
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-10
Nowa jakość
Robert Kozela
nr katalogowy: 63031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132755
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
POLSKA JAKOŚĆ w 100-lecie odzyskania niepodległości
Marek Roszak
Witold Poko
nr katalogowy: 116595
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-12
Jakość produktów z tworzyw sztucznych w kontekście procesu doboru i przygotowania surowców
Bożena Skotnicka-Zasadzień
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 111400
10.15199/62.2017.12.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Projakościowe aspekty doskonalenia zarządzania zasobami niematerialnymi
Zbigniew Kłos
nr katalogowy: 66280
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
Analiza wybranych właściwości fizycznych wpływających na fizjologiczny komfort użytkowania lekkich tkanin bawełnianych
M. Matusiak
nr katalogowy: 19956
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-2
Jakość i dystrybucja produktów - jako czynniki kształtowania konkurencyjności polskich przedsiębiorstw przemysłu mięsnego
Katarzyna Chrobocińska
Beata Cywińska
Danuta Rucińska
nr katalogowy: 3476
GOSPODARKA WODNA 2006-9
Zaopatrzenie w wodę, jakość i ochrona wód - konferencja międzynarodowa WODA 2006
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 16804
OPAKOWANIE 2005-7
2. seminarium Heidelberga Jakość i kolor XXI wiek w drukarni - spotkania praktyków
E.M.
nr katalogowy: 11247
OPAKOWANIE 2006-12
Drukarnia BAAD sp. z o.o. zdobywcą nagrody FlexoTech International Print & Innovations Award w kategorii jakość zadruku techniką fleksograficzną - wykonanie laminatu
nr katalogowy: 22857
AURA 2005-10
JAKĄ WODĘ PIJĄ MIESZKAŃCY KRAKOWA - rozmowa z Ryszardem Langerem, prezesem Zarządu Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji SA
nr katalogowy: 8552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jakość handlowa pieczywa w 2022 r.
nr katalogowy: 139670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
"Jakość Tradycja" - także dla piekarzy i cukierników
Marta Stus
nr katalogowy: 54415
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Wpływ zawartości pszenicy miękkiej w mieszance z pszenicą twardą na wyciąg i jakość mąki oraz makaronów
nr katalogowy: 65586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Wysoka jakość opakowań i zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 78971
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Grzyby chorobotwórcze występujące w pszenicy i ich wpływ na ilość i jakość ziarna
Marek KORBAS
nr katalogowy: 6407
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-11
Unikanie zakłóceń w części mokrej. Wielowymiarowe sterowanie może poprawić jakość wstęgi i jej płynność ruchową Mark Williamson
nr katalogowy: 4695
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Jakość mięsa i poziom kwasów tłuszczowych w słoninie
Stanisław Wajda
Tomasz Daszkiewicz
Zenon Tratwal
Karol Borzuta
Danuta Puchalska
nr katalogowy: 1607
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
JAKOŚĆ ZWYCIĘŻYŁA BYLE JAKOŚĆ
nr katalogowy: 73026
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Konferencja Jakość Energii Elektrycznej – VI edycja
nr katalogowy: 135120
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-12
Konferencja Jakość Energii Elektrycznej – VI edycja
nr katalogowy: 135120
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
Jakość ziarna pszenicy zebranego w 2012 roku w wybranych krajach członkowskich Unii Europejskiej - Jadwiga Rothkaehl - Stowarzyszenie Młynarzy RP
nr katalogowy: 72180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Warszawski Bizon łączy rzemieślniczą jakość z produkcją na skalę przemysłową
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128983
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Filtracja wody mineralnej
nr katalogowy: 30749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Jakość smaku
nr katalogowy: 51613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Z lodem Ci się upiecze
nr katalogowy: 50244
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Korzyści wynikające z inwestowania w jakość
nr katalogowy: 50243
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-6
Quality of coke produced from Carboniferous coking coal. Jakość koksu otrzymanego z karbońskich węgli ortokoksowych
Zygmunt Łukaszczyk
Andrzej Mianowski
nr katalogowy: 77328
GAZETA CUKROWNICZA 2011-1
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2009
Teresa Sumińska
Jadwiga Strębska-Zając
nr katalogowy: 57428
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-3
Formowanie ciśnieniem wewnętrznym
nr katalogowy: 27287
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-12
Jakość powietrza a efektywność energetyczna
nr katalogowy: 124084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Warszawski Bizon łączy rzemieślniczą jakość z produkcją na skalę przemysłową
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 128983
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Służba bhp – jakość, profesjonalizm, wyzwania
nr katalogowy: 142274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Czynniki wpływające na jakość ziarna pszenicy i uzyskanej z niego mąki
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 80908
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Europejska Jakość Opakowań
Renata Gasparska
nr katalogowy: 29585
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Jakość w procesie rozwoju innowacji produktowych
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 28045
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Nowoczesny system mycia zbiorników dla zakładów celulozowo-papierniczych
nr katalogowy: 39515
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
System czy jakość?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 39070
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-10
Jak ocenić poziom i jakość zarządzania zdrowiem pracowników w zakładzie pracy?
nr katalogowy: 145458
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Zarządzanie procesami
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 32721
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-12
Wybrane wskaźniki jakości energii elektrycznej
Małgorzata Łatka
Wiesława Malska
nr katalogowy: 31984
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Klient w banku
Justyna ZABAWA
nr katalogowy: 31723
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Jakość mąki z perspektywy piekarza
Maciej Włodarczyk
nr katalogowy: 31679
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Jakość mąki z perspektywy piekarza
MACIEJ WŁODARCZYK
nr katalogowy: 31055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nagroda za jakość
nr katalogowy: 27790
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Jakość i moralność
Bogusław Lempkowski
nr katalogowy: 38066
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Odkryj zapakowaną świeżość
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 37393
OPAKOWANIE 2008-7
Rodzaje i charakterystyka tektur falistych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 36885
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-2
Aktualności
nr katalogowy: 35509
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Poprawa gatunkowości - ekonomiczna konieczność
TIM AMOS
PETER JESSOP
nr katalogowy: 34792
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Wpływ Modelu Doskonalenia Zarządzania PNJ na jakość funkcjonowania organizacji.
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Tadeusz SIKORA
nr katalogowy: 34750
CHŁODNICTWO 2008-4
Swegon Air Academy
nr katalogowy: 34634
CHŁODNICTWO 2007-4
Wpływ warunków zamrażalniczego przechowywania i technologii rozmrażania na jakość mięsa
IWONA CHWASTOWSKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 25579
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Etyczne problemy zarządzania jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 24327
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Nowa jakość dla świadomego Konsumenta
nr katalogowy: 123781
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
XI Ogólnopolska Konferencja Naukowa Jakość życia w pracy i poza nią 10-11.06.2024 r., Opole
nr katalogowy: 148461
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-4
Jakość cyfrowej odbitki próbnej
SVITLANA KHADZHYNOVA
MAREK KRYCZKA
nr katalogowy: 44166
OPAKOWANIE 2009-4
Jakość bębnów metalowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 44151
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-2
Nowoczesna technologia a jakość piwa - refleksje na ten temat i rady Mistrza - prof. Ludwika Narzissa dla współczesnych technologów piwowarów
nr katalogowy: 41718
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Badanie jakości usług metodą SERVQUAL
Monika STOMA
nr katalogowy: 47633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Jakość kosztuje, ale nieprzemyślana oszczędność bywa znacznie droższa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 58699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze (7)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 132755
ELEKTROINSTALATOR 2022-5
POMIARY ELEKTRYCZNE W KONTEKŚCIE PARAMETRÓW JAKOŚCI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
ANDRZEJ KSIĄŻKIEWICZ
nr katalogowy: 137738
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Sprawozdanie z XI Krajowej i III Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Jakość przyszłości – przyszłość jakości” 9-10 czerwca 2022 r., Kraków
Urszula Balon
Magdalena Niewczas-Dobrowolska
nr katalogowy: 138184
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-12
Poprawa jakości zrębków i wydajności rębaka tarczowego - nowe rozwiązania dla rębalni
MARIUSZ RECZULSKI
nr katalogowy: 111276
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 85646
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-4
Jakość energii elektrycznej w wybranej elektrowni wiatrowej na podstawie wyników badań jej parametrów i standardów
Ryszard Skliński
nr katalogowy: 97779
10.15199/74.2016.4.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-3
Jakość usług medycznych
Adam RUDZEWICZ
nr katalogowy: 34138
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-3
Dwie globalne tendencje w druku opakowań: najwyższa jakość uszlachetniania i druk zabezpieczeń
nr katalogowy: 34100
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Wpływ procesu prostowania na jakość taśm przeznaczonych do tłoczenia automatycznego elementów pojazdów
Jan ŁUKOWSKI
Maciej BOLDYS
nr katalogowy: 32152
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Wysoka jakość produktu uzyskiwana w niskiej temperaturze
Laurent Guerindon
nr katalogowy: 31938
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
OPAKOWANIE 2007-7
Kryteria oceny jakości pudeł tekturowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 28043
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Dobry klimat w cukierni
Tomasz Trusewicz
nr katalogowy: 27791
OPAKOWANIE 2007-6
Ocena jakości opakowań transportowych z tworzyw sztucznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 27380
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 37160
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Jakość pieczywa nadal krytykowana
Marta Stus
nr katalogowy: 35893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Przez jakość do sukcesu
nr katalogowy: 35146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Podstawowe surowce piekarskie: Mąka (cz. II)
nr katalogowy: 34912
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-4
O pomiarach jakości sieci IP
Sławomir KUKLIŃSKI
Michał ŁOPACKI
nr katalogowy: 25486
AURA 2007-2
Czas na zielone myślenie
EDWARD GARŚCIA
nr katalogowy: 24010
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Światowa jakość
nr katalogowy: 86993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
"Czas to jakość, a jakość to pieniądz"
nr katalogowy: 69067
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-6
XII Krajowa i IV Międzynarodowa Konferencja „Jakość przyszłości – przyszłość jakości” 5-8.06.2024 r., Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
nr katalogowy: 146603
OPAKOWANIE 2010-3
Opakowaniowe giętkie folie z tworzyw sztucznych jako materiały do drukowania
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 50637
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Wpływ wybranych parametrów procesowych na jakość kryształów struwitu wytwarzanych podczas ciągłej krystalizacji z reakcją chemiczną strącania jonów fosforanowych w krystalizatorze typu DTM...
JOANNA KORALEWSKA
NINA HUTNIK
KRZYSZTOF PIOTROWSKI
BOGUSŁAWA WIERZBOWSKA
ANDRZEJ MATYNIA
nr katalogowy: 49054
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-2
Jakość wody w instalacjach wewnętrznych w odniesieniu do procesów kształtujących tę jakość na przykładzie wybranego Systemu Zaopatrzenia w Wodę
Agnieszka Szuster-Janiaczyk
Jędrzej Bylka
Tomasz Schiller
Marta Skrzypczak
nr katalogowy: 112230
10.15199/17.2018.2.2
Jakość wody
instalacje wewnętrzne
zarządzanie jakością wody
water quality
plumbing
tap water
water quality management
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Jakość hamburgerów dostępnych na polskim rynku
KRZYSZTOF KRYGIER
KATARZYNA MAKSIMOWICZ
nr katalogowy: 32544
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Wpływ dodatku kwasu askorbinowego na cechy ciasta i jakość pieczywa pszennego
Bożena Lewicka
Danuta Abramczyk
nr katalogowy: 31366
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH