Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-8
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 35229
AURA 2011-1
Rasy rodzime jako element ekorozwoju rolnictwa
Janusz Ryszard MROCZEK
nr katalogowy: 56878
AURA 2019-7
Wspólna polityka rolna wymaga zmian
Jolanta Zientek-Varga
nr katalogowy: 121447
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Kultura organizacyjna a etyczna kultura jakości
GRAŻYNA OŻAREK
nr katalogowy: 38069
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
"Dokąd zmierza Wspólna Polityka Rolna UE" - Konferencja ekspercko-medialna, Warszawa 9 stycznia 2012 r.
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 65495
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Przemysły kreatywne a zarządzanie wiedzą
Jan Fazlagić
nr katalogowy: 77144
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
BHP W SIECI
nr katalogowy: 62174
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-10
Działka rolna na ortofotomapie
Wojciech Zimnoch
nr katalogowy: 12314
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Sektor zbożowo-młynarski w Hiszpanii
nr katalogowy: 20115
ODZIEŻ 2006-3
Kultura organizacji czasu zmiany i odnowy
Józef Penc
nr katalogowy: 17860
GAZETA CUKROWNICZA 2011-5
130 lat Cukrowni Kruszwica
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 62141
GAZETA CUKROWNICZA 2012-5
Branża cukrownicza w obliczu nowych regulacji unijnego rynku cukru
Marcin Mucha
nr katalogowy: 72016
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-4
O kontroli powierzchni upraw wykazanych we wnioskach rolników o dopłaty
Wojciech Zimnoch
nr katalogowy: 12236
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Kultura organizacyjna firmy
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 95370
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-3
Deter minanty kształtujące zachowania konsumenckie na r ynku ser wetek papierowych w Polsce
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 83417
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-12
II Kongres Technologii Chemicznej
JERZY POLACZEK
nr katalogowy: 43365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kultura picia kawy
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 23299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kultura bezpieczeństwa pracy w przemyśle piekarskim i ciastkarskim
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 65754
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Początki informatyki w Polsce (13) Kultura informatyczna
nr katalogowy: 118931
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Wpływ zmian polityki unijnej na sektor mleczarski
ELŻBIETA NITECKA
nr katalogowy: 30666
AURA 2007-9
Produkcja rolna a ochrona środowiska
LIDIA LORANC
nr katalogowy: 29529
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Święto świni
nr katalogowy: 29838
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 27947
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 135019
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 135019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Program edukacji kulturalnej w warszawskiej szkole gastronomicznej Kultura ze smakiem
nr katalogowy: 85469
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Wartość dodana auditu
Antoni Klen iewski
nr katalogowy: 50327
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Kultura bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie
Zofia Lejko
nr katalogowy: 53574
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
wydarzenia
nr katalogowy: 92874
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-9
Rzecz o dobrej kulturze rolnej
Michał MACIĄG
Klaudia MACIĄG
Krzysztof KISZKA
Przemysław LEŃ
nr katalogowy: 150270
10.15199/50.2024.09.2
scalanie gruntów
dobra kultura rolna
maksymalny kwalifikowalny obszar
land consolidation
good agricultural practice
maximum qualified area
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Jak pogodzić ogień z wodą? O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym (cz. 2)
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 61399
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Wspólny język komunikowania zamierzeń strategicznych w dążeniu do wizji „Zero Wypadków”
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 147678
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-9
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 76142
GOSPODARKA WODNA 2006-1
Kultur Technik (3-2005)
nr katalogowy: 16913
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Kultura jakości i sposoby jej kształtowania
Rafał Haffer
nr katalogowy: 11588
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Kultura bezpieczeństwa to zysk
Guenther Kirschstein
Justyna Kostka
nr katalogowy: 75820
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-5
Kultura miejsca pracy w procesie humanizacji
Roman Przybyszewski
nr katalogowy: 11482
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Kultura jakości i czynniki ją kształtujące w szkołach wyższych
Piotr GRUDOWSKI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 125010
10.15199/46.2020.2.1
szkolnictwo wyższe
kultura organizacyjna
kultura jakości
higher education
organizational culture
quality culture
AURA 2006-12
GOTYCKI STYL
Wiktor Zin
nr katalogowy: 22610
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Kultura jakości jako warunek międzynarodowej konkurencyjności polskich przedsiębiorstw
Rafał Haffer
nr katalogowy: 11613
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Programy promocji żywności i jej jakości w Polsce
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 44338
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-19
Kultura innowacyjności
nr katalogowy: 54504
ODZIEŻ 2006-2
Kultura organizacji czasu zmiany i odnowy
Józef Penc
nr katalogowy: 17870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Wspólna Polityka Rolna po 2020 r. - trudne wyzwania i główne założenia
nr katalogowy: 113431
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Wspólna Polityka Rolna po 2020 r. - trudne wyzwania i główne założenia
nr katalogowy: 113056
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
Konferencja Europejskiego Stowarzyszenia Wydawców Naukowych "Kultura Wydawnictw Naukowych"
nr katalogowy: 20402
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Starsi pracownicy - mniejsza sprawność, większe doświadczenie
J. Knyziak
nr katalogowy: 21318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Kultura chleba w szkole
Marek Perzyński
nr katalogowy: 19266
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Arabia dla inżyniera
nr katalogowy: 109226
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-2
Rekonstrukcja cyfrowa starych nagrań audiowizualnych
nr katalogowy: 66164
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego - nowa regulacja prawna w rolnictwie ekologicznym
Urszula Sołtysiak
nr katalogowy: 41066
AURA 2020-11
Przyroda Europy nadal pod presją
Elżbieta Koniuszy
nr katalogowy: 128903
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Dystans wobec władzy w różnych krajach świata a zarządzanie jakością
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 18247
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-5
Kodeksy etyczne jako element kształtowania kultury organizacyjnej w przedsiębiorstwach przemysłu chemicznego
Tomasz J. Dąbrowski
Katarzyna Majchrzak
nr katalogowy: 91297
10.15199/62.2015.5.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Dlaczego w pracy ludzie stosują się do zasad bhp, a w domu – nie zawsze?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 139063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
„Rozmowy o polskim stole”
nr katalogowy: 142333
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
„Rozmowy o polskim stole”
nr katalogowy: 142333
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-4
GEOFELIETON - Lament urządzeniowca rolnego
nr katalogowy: 43731
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
GLEBOZNAWCZA KLASYFIKACJA GRUNTÓW W DUŻEJ MIERZE FIKCJĄ
nr katalogowy: 132863
GOSPODARKA WODNA 2014-7
Nowe wyzwania w ochronie i kształtowaniu zasobów wodnych na terenach wiejskich
WALDEMAR MIODUSZEWSKI
nr katalogowy: 85328
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-1
Białoruś przyciąga możliwościami i odpycha polityką
Robert Stawski
nr katalogowy: 66726
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-8
Działki gruntu ewidencyjna i rolna. Problemy pojęciowe i praktyczne
MONIKA BARTOSIK
nr katalogowy: 92838
10.15199/50.2015.8.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136051
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Pożegnanie - Sabina Antoniszczak
nr katalogowy: 147675
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Z wizytą w "Pasiece" Macieja Jarosa
Anna Karwowska
nr katalogowy: 30035
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Kultura bezpieczeństwa w praktyce
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36139
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
Kultura współpracy
nr katalogowy: 76574
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Nagrody za kulturę bezpieczeństwa
nr katalogowy: 81194
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Polska samowystarczalna żywnościowo
MW
nr katalogowy: 45708
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Kultura iPoda
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 39081
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Etos i kultura pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 135500
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Kultura chwalenia
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 97772
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Ceramika kultury Nasca
MAREK ŁASISZ
nr katalogowy: 78427
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-24
Ile kosztuje powietrze?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 56755
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Opowieść o kuchni żydowskiej
nr katalogowy: 137477
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-7-8
Wpływ czasu eksploatacji maszyn elektrycznych na stopień degradacji izolacji uzwojeń
Tadeusz Glinka
Artur Polak
Adam Decner
nr katalogowy: 15302
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Wołowina godna zaufania
nr katalogowy: 76514
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
System jakości wołowiny - QMP promuje PZPBM
nr katalogowy: 76490
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-4
Metoda oceny pozyskiwania i rozwijania wiedzy w małych i średnich przedsiębiorstwach
Joanna PALISZKIEWICZ
nr katalogowy: 25300
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-12
Laur y dla studentki łódzkiej ASP za ar tystyczne czerpanie papier u
P. Wandelt
nr katalogowy: 95824
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
OPAKOWANIE 2023-2
Dobre, bo polskie – powstanie marki Dolina Dobra
nr katalogowy: 142054
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
PODSTAWOWE SYSTEMY ZAPEWNIENIA HIGIENY W ZAKŁADACH MIĘSNYCH
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 145525
higiena
systemy kontroli
jakość żywności
hygiene
control systems
food quality
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
POLSKI PRZEMYSŁ ELEKTROTECHNICZNY I ELEKTRONICZNY W 2020 R. – cz.2
JANUSZ NOWASTOWSKI
nr katalogowy: 136495
AURA 2017-9
Finał centralny XXXII Olimpiady Wiedzy Ekologicznej na Mazowszu
Małgorzata FALENCKA-JABŁOŃSKA
nr katalogowy: 109084
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-6
Rola dla rolnika Las nie tylko dla leśnika
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 98846
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-12
Wzorzyste tkaniny Gliksmana
nr katalogowy: 56526
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
OPAKOWANIE 2023-2
Dobre, bo polskie – powstanie marki Dolina Dobra
nr katalogowy: 142054
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Mąka wpisuje się w trend slow food
nr katalogowy: 123778
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-4
Adaptacja starej księgarni
nr katalogowy: 146635
AURA 2016-10
Geodezja rolna i architektura krajobrazu w kształtowaniu przestrzeni rurystycznej
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 101270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Dobra jakość ziarna to dobra mąka dla piekarzy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 34428
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Kultura picia wina w Polsce
nr katalogowy: 83348
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Etos i kultura pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 135500
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-4
Pięć wskazówek, jak przyjąć modę neutralną płciowo
nr katalogowy: 144553
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Jakość kultury organizacyjnej przedsiębiorstw - refleksje z badań
Anna PIETRUSZKA-ORTYL
nr katalogowy: 112056
10.15199/48.2018.2.4
kultura organizacyjna
kultura jakości
kultura organizacji opartych na wiedzy
organizational culture
culture quality
culture of knowledge-based organizations
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-4
Badanie zabezpieczenia admitancyjnego od zwarć doziemnych w urządzeniu EAZ
Krzysztof Broda
Radosław Przybysz
Paweł Wlazło
nr katalogowy: 76193
DOZÓR TECHNICZNY 2008-5
V Międzynarodowa Konferencja "Laboratoria badawcze, systemy jakości w Unii Europejskiej" - Dobra praktyka w badaniach laboratoryjnych
nr katalogowy: 38105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Wsparcie produkcji żywności w wieloletnich ramach finansowych na lata 2021-2027
Eugeniusz K. Chyłek
Katarzyna Chyłek
nr katalogowy: 115587
10.15199/65.2018.8.3
wieloletnie ramy finansowe
Unia Europejska
wspólna polityka rolna
żywność
multiannual financial framework
the European Union
common agricultural policy
food
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Kreatywny zespół - innowacyjna organizacja
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 61864
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-6
Innowacja warunkiem sukcesu
Włodzimierz Janas
nr katalogowy: 121057
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-1
Gospodarka nieruchomościami w kalejdoskopie wydarzeń mijających stu lat
Tomasz Bu dzyński
nr katalogowy: 118088
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Międzynarodowa konferencja naukowa Wpływ akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 151414
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Międzynarodowa konferencja naukowa Wpływ akcesji Ukrainy do UE na polski sektor rolno-żywnościowy
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 151414
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-13
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 106485
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-22-23
Kanał
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 87825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Opowieść o kuchni żydowskiej
nr katalogowy: 137477
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
GLEBOZNAWCZA KLASYFIKACJA GRUNTÓW W DUŻEJ MIERZE FIKCJĄ
nr katalogowy: 132863
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
POLSKI PRZEMYSŁ ELEKTROTECHNICZNY I ELEKTRONICZNY W 2020 R. – cz.2
JANUSZ NOWASTOWSKI
nr katalogowy: 136495
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-5
Kultura automatyki
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 82884
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Piastowskie początki
Roman Adler
nr katalogowy: 140292
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Piastowskie początki
Roman Adler
nr katalogowy: 140292
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-3
Kultura techniczna gwarantem szacunku dla geodetów i owoców ich pracy
Jerzy GAJDEK
nr katalogowy: 118995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136051
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 138739
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Pozytywny klimat bezpieczeństwa pracy a kultura bezpieczeństwa
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 149915
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-9
Dobra współpraca rynkowych konkurentów
nr katalogowy: 109469
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
Porażka szkoleń bhp
nr katalogowy: 68477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dieta dobra dla planety
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 139360
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-8
Dobra komunikacja w Druskiennikach
nr katalogowy: 86220
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Strzał w dziesiątkę
nr katalogowy: 92441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Szczęśliwa trzynastka
Barbara Czajka
nr katalogowy: 116449
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
Otwarte Muzeum Techniki
Stanisław Januszewski
nr katalogowy: 81688
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
Maszynowi komandosi błot
nr katalogowy: 86825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 48595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Kultura a zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 48454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Kawa nie rośnie we Włoszech"
nr katalogowy: 71382
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-2
wydarzenia
nr katalogowy: 65716
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-12
W Mieście 4.0
nr katalogowy: 120604
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-11
Tajemnice łagiewników polskich
Marek Bielski
nr katalogowy: 126398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na pączki do Ludwina
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 97324
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Dzień zdrowia i bezpieczeństwa w RECARO Polska
Beata Waśko
nr katalogowy: 144930
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-2
Zielone światło dla strategii „zero wypadków”
nr katalogowy: 147220
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Obecne możliwości rozwoju etosu i kultury pracy.Część 4
Roman Adler
nr katalogowy: 63733
SZKŁO I CERAMIKA 2013-3
Ceramika peruwiańskiej kultury Moche
MAREK ŁASISZ
nr katalogowy: 77264
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
Kultura organizacyjna a strategia TQM w polskich przedsiębiorstwach budowlanych
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 58756
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-11
Technika i Medycyna
nr katalogowy: 120150
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Sprzedaż części w serwisie
Jerzy Matląg
nr katalogowy: 135824
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Polskie artykuły mleczne podaż - popyt
Piotr Szajner
nr katalogowy: 76481
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Promujmy polską żywność w UE
nr katalogowy: 53826
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-7
Przyjazne rozwalanie polskiej geodezji
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 45242
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-12
Nowoczesne hutnictwo stalowe w Polsce wobec globalnego kryzysu ekonomicznego
ROMUALD TALAREK
nr katalogowy: 48701
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
KRONIKA
nr katalogowy: 87490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Dobra tradycja
nr katalogowy: 4939
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Piwowarstwo rzemieślnicze mocny, światowy trend
nr katalogowy: 85101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Pomysł na wino
nr katalogowy: 41524
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Kultura i technika
nr katalogowy: 46613
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
ludzie i wydarzenia > kto jest kim - Andrzej Dziedzic
nr katalogowy: 58146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Słodki smak podróży, czyli pięć cukierni, które warto odwiedzić podróżując po Europie
nr katalogowy: 98581
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Kultura Piwa
Marek Suliga
nr katalogowy: 81723
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Piąty element...! "Kultura Bezpieczeństwa. Materiały pomocnicze dla szkół ponadgimnazjalnych" - uwagi życzliwego krytyka
Roman Adler
nr katalogowy: 70031
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
WYDARZENIA
nr katalogowy: 122106
AURA 2015-5
Kulturowe podstawy oraz motywy ochrony przyrody w kontekście współczesnych wyzwań cywilizacyjnych
Zbigniew Mirek
nr katalogowy: 90843
10.15199/2.2015.5.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Dobra promocja krajowych produktów spożywczych
nr katalogowy: 6954
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Dobra promocja krajowych produktów spożywczych
nr katalogowy: 6933
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Technika na co dzień
nr katalogowy: 105386
AURA 2010-1
Klub i publiczność
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 49121
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
IJHARS: jakość pieczywa dobra, niewłaściwe oznakowanie
nr katalogowy: 44364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Po pierwsze - dobra lokalizacja
nr katalogowy: 43766
AURA 2009-12
Dobro zwane publicznym
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 48310
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-5
Wybrane właściwości modyfikowanych powierzchni tytanu i stopu Ti6Al4V
MARTA JANUŚ
BARBARA STYPUŁA
nr katalogowy: 47830
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-3
Geodezja na Zielonej Wyspie
Mariusz Meus
nr katalogowy: 142300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dieta dobra dla planety
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 139360
CHŁODNICTWO 2013-9
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego
Joanna Królasik
Anna Szosland-Fałtyn
nr katalogowy: 79214
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-14
Odpady dla higieny
jaz
nr katalogowy: 5432
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Program Hausnera - dobra robota!
Maciej Sekunda
nr katalogowy: 124
CHŁODNICTWO 2006-5
York Polska prezentuje- Filtry koalescencyjne
nr katalogowy: 16108
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-5
Bogdan, trzymaj się!
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 4429
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-22
PARP płaci
jaz
nr katalogowy: 13360
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
"Dobra i polska firma" - inicjatywa Food Business Group
nr katalogowy: 22435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Wielkanoc. Wielkanocne mazurki
nr katalogowy: 4858
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Teksty-preteksty
nr katalogowy: 219
OPAKOWANIE 2005-8-1
Etykietowanie. Dobra jakość nie musi dużo kosztować
nr katalogowy: 11263
CHŁODNICTWO 2014-5
Informacje
nr katalogowy: 84395
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Sprzedaż części w serwisie
Jerzy Matląg
nr katalogowy: 135824
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-11-12
POLSKA I ŚWIAT
nr katalogowy: 45185
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
O kawie - ekspresowo
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 46091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Dlaczego The Italian Institute of Coffeeology?
Patrick Chabert
nr katalogowy: 73873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Maria Teresa za 7 euro
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66918
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH