Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-21
Rozmowy o węglu
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 122633
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Ubrani w miazgę drzewną, czyli ekotrendy w odzieży roboczej i ochronnej
nr katalogowy: 121774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Uważne jedzenie - co to jest i w czym może nam pomóc?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 137863
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-10
Klucz do dobrobytu
nr katalogowy: 67982
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
DOZÓR TECHNICZNY 2009-2
Niebezpieczeństwo rodzi ratunek
GRAŻYNA MLĄDLIKOWSKA
nr katalogowy: 42114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Uważne jedzenie - co to jest i w czym może nam pomóc?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 137863
AURA 2006-2
WZAJEMNA SYMBIOZA CZY DESTRUKCJA
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 16022
AURA 2009-10
Nieśmiertelna świadomość?
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 47625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Cewki przekaźników elektromagnetycznych - ochrona przeciwprzepięciowa
nr katalogowy: 7656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Wspólnotowy znak towarowy
nr katalogowy: 7207
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Knauf walczy z hałasem
R. Jedynak
nr katalogowy: 2493
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-19
Kultura innowacyjności
nr katalogowy: 54504
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-6
Zastosowanie wielołączowego systemu transmisji danych Link 11 w wyrobach PIT-RADWAR S.A.
Henryk Dróżdż
EDWARD SĘDEK
nr katalogowy: 106806
10.15199/13.2017.6.4
Link 11
SADL
Link 16
Link 22
TDMA
LOS
MLP
MLE
DTS
CLEW
SLEW
NCS
STANAG
Link 11
SADL
Link 16
Link 22
TDMA
LOS
MLP
MLE
DTS
CLEW
SLEW
NCS
STANA
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
Środek do impregnacji wodoodpornej
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8289
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Przemiał ziarna na mąki razowe
Wiesław KOWALEWSKI
nr katalogowy: 20131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych a żywności (cz.1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 18990
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Modelowanie procesów z wykorzystaniem zunifikowanego języka modelowania UML
Łukasz Babuśka
nr katalogowy: 11511
AURA 2005-2
NARODZINY KRAJOBRAZU KULTUROWEGO (2)
Wiktor Zin
nr katalogowy: 8359
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
AURA 2005-1
TAJEMNICE ZDROWIA ŚWIADOMOŚĆ SIEBIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8347
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Polfrost International Spedition Sp. z o.o. konkurencja rosnąca w siłe
nr katalogowy: 7177
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-3
Malowanie czy system ochrony przed korozją
A. Baraniak
nr katalogowy: 10839
AURA 2005-1
TAJEMNICE ZDROWIA ŚWIADOMOŚĆ SIEBIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8347
AURA 2006-10
Świadomość ekologiczna młodzieży szkół średnich w Starachowicach
RENATA BOREK-WOJCIECHOWSKA
JANINA MALINOWSKA
nr katalogowy: 21377
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Wkład starożytności do problematyki jakości i jej kosztów
Zofia Zymonik
nr katalogowy: 3572
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Podstawowe błędy w doborze i ustawianiu łożysk mostowych
Andrzej Niemirko
nr katalogowy: 10522
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Najczęstsze błędy w jadłospisie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 140151
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Współczesne trendy wyboru i akceptacji żywności
N. Baryłko-Pikielna
E. Kostyra
nr katalogowy: 7245
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-5
Badania porównawcze wybranych typów zintegrowanych świetlówek kompaktowych
Małgorzata GÓRCZEWSKA
Aleksander GANDECKI
Wacław KĘDZIORA
Małgorzata ZALESIŃSKA
nr katalogowy: 3758
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
OPAKOWANIE 2004-9
Dzięki technologii Direct Lidding wstępna obróbka chemiczna powierzchni opakowań szklanych może odejść do lamusa
M.F.
nr katalogowy: 3336
AURA 2004-2
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW ŚWIADOMOŚĆ EKOLOGICZNA MŁODZIEŻY AKADEMICKIEJ
Lucyna Górska-Kłęk
nr katalogowy: 443
AURA 2006-10
TRUDNA SZTUKA PATRZENIA I KOJARZENIA TEGO, NA CO PATRZYMY
Wiktor Zin
nr katalogowy: 21363
OPAKOWANIE 2015-9
Technologia MULTIPRINT jako efektywne narzędzie marketingowe
nr katalogowy: 94356
OPAKOWANIE 2023-6
Modelowa współpraca w zmieniającej się rzeczywistości
nr katalogowy: 143905
OPAKOWANIE 2013-6
Świadomość ekologiczna w zakresie opakowań korzystnych dla środowiska - konsumenckie badania ankietowe
KONRAD NOWAKOWSKI
GRZEGORZ GANCZEWSKI
MAŁGORZATA GROCHOCKA
nr katalogowy: 77412
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Pracownicza świadomość jakościowa i jej pomiar
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 99402
10.15199/47.2016.6.3
AURA 2014-1
Wspólnie o gazie łupkowym
nr katalogowy: 81792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Głos piekarza
nr katalogowy: 24438
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Skuteczna renowacja białych lakierów perłowych
Grzegorz Kotliński
nr katalogowy: 135691
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
Wyzwanie polskiego bhp
Paweł Strzelec
nr katalogowy: 107422
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-8
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 43015
OPAKOWANIE 2016-10
Materiały niebezpieczne przewożone w skali kraju w opakowaniach nieobjętych certyfikatami UN
LESZEK WAŁACHOWSKI
nr katalogowy: 101476
10.15199/42.2016.10.4
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
ToWorkFor rozszerza działalność na sektor odzieżowy
nr katalogowy: 137406
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Rozszyfrowano esencję czekolady
nr katalogowy: 139677
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część pierwsza – mąki bezglutenowe
nr katalogowy: 131208
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Optymalny termin przydatności do spożycia soków NFC
nr katalogowy: 93101
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-3
Hydroizolacje firmy EKOLMAS
nr katalogowy: 33904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Odroczona fermentacja
nr katalogowy: 87292
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wielki powrót samopszy i innych tradycyjnie polskich zbóż
nr katalogowy: 134163
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Jak zaparzyć idealne espresso?
nr katalogowy: 136214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Biopiekarnia w Grzybowskiej Arce
Edyta Kwiatkowska
nr katalogowy: 27780
AURA 2008-8
Pozytywy i negatywy energetycznego spalania biomasy
JAN SIUTA
nr katalogowy: 37211
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-14
Miejskie oazy zieleni
Halina Barbara Szczepanowska
nr katalogowy: 36718
OPAKOWANIE 2014-10
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 87377
OPAKOWANIE 2011-10
Rozdrabnianie kriogeniczne
nr katalogowy: 63217
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Aromaty konopne – wątpliwości prawne i perspektywa regulacyjna na przyszłość
Alicja Michałowska
nr katalogowy: 140079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Najczęstsze błędy w jadłospisie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 140151
AURA 2022-10
Lekcje szyte na miarę
Bartłomiej Kołakowski
nr katalogowy: 139897
AURA 2008-1
Działalność ekologiczna w Zespole Szkół Spożywczych w Bydgoszczy
KATARZYNA MAZALON
nr katalogowy: 32832
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-12
Efektywne procesy przemysłowe w zakładach celulozowo-papierniczych
nr katalogowy: 32130
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 31720
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-8
WYWIAD Z Prezesem Zarządu Izby Gospodarczej Metali Nieżelaznych Mgr. Rolandem Stasiakiem
nr katalogowy: 37033
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-7
ROCKWOOL - więcej niż niepalność.Nowa klasyfikacja ogniowa izolacji dachów płaskich
nr katalogowy: 36385
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Sprawdzanie i ocenianie w procesie kształcenia
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 34710
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Alergeny w przemyśle spożywczym
Renata Gasparska
nr katalogowy: 24440
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Technika na codzień
nr katalogowy: 23550
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-11
Bezpieczeństwo w fotowoltaice – MPI-540-PV
Tomasz Gorzelańczyk
nr katalogowy: 134448
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Skuteczna renowacja białych lakierów perłowych
Grzegorz Kotliński
nr katalogowy: 135691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Walka o awans do Wielkiego Finału
nr katalogowy: 136707
OPAKOWANIE 2022-5
PROVALIN® – rozwiązanie bezpieczne dla żywności i przyjazne dla środowiska
nr katalogowy: 137836
OPAKOWANIE 2022-5
PROVALIN® – rozwiązanie bezpieczne dla żywności i przyjazne dla środowiska
nr katalogowy: 137836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
OPAKOWANIE 2022-11
Polacy coraz bardziej proekologiczni
nr katalogowy: 140521
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-4
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 34549
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-2
Poznaj sieci neuronowe i siebie
Marek Bielski
nr katalogowy: 32928
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Co z odpadami?
nr katalogowy: 32308
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-11
Polskie wódki niedocenianą specjalnością eksportową
nr katalogowy: 31555
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Samodoskonalenie zawodowe
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 28942
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Atak z internetu
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 38073
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Inspekcja pracy w XX wieku
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 25536
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Dobra firma
Tatiana Brzęczek
nr katalogowy: 25213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Trudni klienci Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
Credin Polska
nr katalogowy: 31394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Defi niowanie i osiąganie celów
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 25600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Żywność bliska naturze
Marta Stus
nr katalogowy: 25196
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-8
Energooszczędność w pakiecie
nr katalogowy: 53538
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Dwadzieścia lat konkursu Modernizacja Roku
Andrzej Zieliński
nr katalogowy: 101596
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Komercjalizacja badań. Nie ma złotego środka
Lidia Sosnowska
nr katalogowy: 141242
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
MIKROINSTALACJE OZE
nr katalogowy: 142982
AURA 2024-5
Świadomość ekologiczna
Paweł BROCHOCKI
Olga KACZMAREK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 148572
AURA 2008-9
Samorządy rozumieją, że bez ekologii nie ma turystyki
TADEUSZ PETER
nr katalogowy: 37962
AURA 2014-12
Poprawia się świadomość ekologiczna
nr katalogowy: 88236
OPAKOWANIE 2011-4
Ekologiczne worki z myślą o przyszłych pokoleniach
nr katalogowy: 59293
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-10
Wzrost świadomości korozyjnej
nr katalogowy: 101562
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-6
BIOGOSPODARKA
nr katalogowy: 92162
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
MIKROINSTALACJE OZE
nr katalogowy: 142982
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Z najnowszej historii motoryzacji: Toyota Prius THS-II cz.1
nr katalogowy: 139810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
W zgodzie z naturą
nr katalogowy: 140155
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
20 lat IJHARS
nr katalogowy: 143820
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Dobre praktyki Lean Higher Education 24-25.06.2024 r., Gdańsk
Justyna Maciąg
Joanna Czerska
nr katalogowy: 148460
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-9
Model egoistycznych ataków na mechanizm odłożenia transmisji w warstwie MAC bezprzewodowych sieci lokalnych ad hoc
JERZY KONORSKI
nr katalogowy: 29627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Gastronomiczne wsparcie
nr katalogowy: 87678
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-13
Rzemieślnik czy kreator?
nr katalogowy: 120707
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Wielkoobszarowa inwentaryzacja stanu lasów
nr katalogowy: 103045
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-4
24 kwietnia Dzień Świadomości Korozyjnej
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 131286
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wielki powrót samopszy i innych tradycyjnie polskich zbóż
nr katalogowy: 134163
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-2
Edukacja i świadomość korozyjna
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 136312
AURA 2022-6
Społeczne zaangażowanie w transformację energetyczną
Zbigniew BOHDANOWICZ
nr katalogowy: 137940
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Nie bądź dziki!
nr katalogowy: 114861
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Środowisko akustyczne wnętrz to nie tylko pochłanianie dźwięków
nr katalogowy: 108716
OPAKOWANIE 2011-10
Karton tylko z certyfikowanych produktów
nr katalogowy: 63218
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Efekty kampanii informacyjnej Pork Quality System (PQS)
nr katalogowy: 79238
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Gotowi na cyfrową rewolucję?
nr katalogowy: 120060
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-8
Środowisko akustyczne wnętrz to nie tylko pochłanianie dźwięków
nr katalogowy: 92946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Odwaga górą
nr katalogowy: 133361
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Bezcenne rady w zakresie bezpieczeństwa w przemyśle
nr katalogowy: 141346
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Irlandia sobie poradziła
Robert Kozela
nr katalogowy: 124499
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-4
24.04 Dzień Świadomości Korozyjnej
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 125858
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Chleby pełnoziarniste - charakterystyka, spożycie, wartość odżywcza
Gabriela Potapowicz
nr katalogowy: 118413
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-25
Mikroreplikacja
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 95410
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Sukces sklepów firmowych przedsiębiorstw młynarskich na niemieckim rynku
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 97759
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Moda na steki zza oceanu
nr katalogowy: 89396
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-2
Edukacja i świadomość korozyjna
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 136312
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Kłopoty z RODO
nr katalogowy: 135751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
Higieniczne projektowanie maszyn rozlewniczych drogowskazem dla STM GROUP
Izabela Stubińska
nr katalogowy: 150159
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Alergeny w menu restauracji
Iga Bielejewska
nr katalogowy: 117485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część pierwsza – mąki bezglutenowe
nr katalogowy: 131208
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Rozmowa z Przemysławem Bryłą, prezesem zarządu Liqui Moly Polska
nr katalogowy: 135752
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-2-3
Niezgoda uskrzydla
nr katalogowy: 112174
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-6
Praktycy o barierach stosowania technologii BIM
nr katalogowy: 77482
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-16-17
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 121727
OPAKOWANIE 2016-7
Szkło najbardziej przyjazne
nr katalogowy: 99604
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Nowe technologie w służbie Pest Control
Norbert Wszoła
nr katalogowy: 90736
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Jak skutecznie chronić markę?
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 93928
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Po kasę do głowy
nr katalogowy: 132040
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Bezcenne rady w zakresie bezpieczeństwa w przemyśle
nr katalogowy: 141346
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Jak skutecznie podnieść ceny i nie stracić klientów?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138666
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
OPAKOWANIE 2023-5
Tsunami zmian w legislacji dotyczącej plastiku
nr katalogowy: 143403
OPAKOWANIE 2023-5
Tsunami zmian w legislacji dotyczącej plastiku
nr katalogowy: 143403
AUTO MOTO SERWIS 2023-5
Z najnowszej historii motoryzacji Nissan Leaf ZE0 cz. 3
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 143563
AUTO MOTO SERWIS 2023-5
Z najnowszej historii motoryzacji Nissan Leaf ZE0 cz. 3
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 143563
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-4
Prognozy rynkowe
nr katalogowy: 148214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Będzie łatwiej i korzystniej zostać mistrzem
nr katalogowy: 150834
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Da się zmniejszyć pozostałości!
nr katalogowy: 116710
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Kluczem do bezpieczeństwa jest wykształcenie
nr katalogowy: 116960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-11
Czy nas na to stać?
nr katalogowy: 113972
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Ryzykowne anonse
nr katalogowy: 76987
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-2
Hydrofobizacja, skuteczna metoda ochrony powierzchniowej inżynierskich budowli komunikacyjnych
Krzysztof Saramowicz
nr katalogowy: 57507
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
Byt i świadomość
nr katalogowy: 55093
OPAKOWANIE 2019-5
Huhtamaki stworzyło opakowanie giętkie blueloop
nr katalogowy: 120411
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-6
Etykieta produktu wobec nowych wymagań znakowania żywności
nr katalogowy: 126805
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-16-17
Skończyły się żarty
nr katalogowy: 127508
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-16-17
Skończyły się żarty
nr katalogowy: 127508
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
O czymże dumać?
nr katalogowy: 128668
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
O czymże dumać?
nr katalogowy: 128668
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-9
Odwaga górą
nr katalogowy: 133361
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-5
Ściany zielone
Michał Majcherek
nr katalogowy: 137652
OPAKOWANIE 2022-11
Polacy coraz bardziej proekologiczni
nr katalogowy: 140521
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-12
Pokrętne źródła świadomości korozyjnej
ANDRZEJ KRÓLIKOWSKI
nr katalogowy: 73044
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Co nowego w klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 60274
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Rozmowa z Przemysławem Bryłą, prezesem zarządu Liqui Moly Polska
nr katalogowy: 135752
OPAKOWANIE 2024-10
Zrównoważona przyszłość w branży opakowań
nr katalogowy: 151264
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
BAZA DANYCH DLA POTRZEB MAPY ŚRODOWISKA RADIOWEGO
Piotr Bednarek
Jerzy Łopatka
nr katalogowy: 109548
10.15199/59.2017.8-9.87
Cykl Kognitywny
Radio Kognitywne
REM
USRP
Sensing
Cognitive Cycle
Cognitive Radio
REM
USRP
Sensing
OPAKOWANIE 2018-6
Rynek opakowań - z naszej perspektywy
Tadeusz Napora
Magdalena Podolska-Meier
nr katalogowy: 114311
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-2
e-Samorządność
Jerzy Robert
nr katalogowy: 41013
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-1
Niezbędnik trapera
nr katalogowy: 40811
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Zasady wykonywania dachów zielonych
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 45043
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Pomiar kapitału intelektualnego w przedsiębiorstwie
Jan MACIAS
nr katalogowy: 44339
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-4
System EMAS skutecznym narzędziem marketingu ekologicznego
Maciej Krzyczkowski
nr katalogowy: 44176
OPAKOWANIE 2009-4
System EMAS - narzędziem marketingu ekologicznego
Maciej Krzyczkowski
nr katalogowy: 44161
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Monitor Aktywów Niematerialnych
Elżbieta SKRZYPEK
nr katalogowy: 46174
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Roman Adler
nr katalogowy: 62160
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-8
Nowa oferta Wilo - pompy Stratos Giga
Bartosz Tywonek
nr katalogowy: 78387
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
Nie ma nic cenniejszego niż ludzkie życie
nr katalogowy: 78352
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Pracodawca - ostatnia nadzieja
Jerzy Knyziak
nr katalogowy: 53175
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH