Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Dlaczego pracownik odchodzi z piekarni?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 116350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Skuteczna reklama w małej piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 115679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Dobry sprzedawca to skarb
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 106092
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Kawa przyciąga
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 105339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Zarządzanie wypiekami zza biurka
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Zmysły człowieka w procesie zakupowym
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118025
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Magia ciast i Świąt Bożego Narodzenia
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 117389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Klient kupuje oczami
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 116910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Zatrzymaj dobrych pracowników w firmie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 111920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Walka ceną to droga donikąd
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 111490
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Okazuj wdzięczność pracownikom
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 113437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Budowanie relacji z kupującym
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 113040
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Kawa może smakować inaczej
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 112500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Piekarzu, zarabiaj na kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 115188
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Zdobywanie lojalności klientów
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Koncentrowanie się na zadaniach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114054
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Pozyskiwanie nowych odbiorców na wyroby piekarskie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 109058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
"Twarda ręka" sposobem na pracowników?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 108427
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Piekarzu, bądź mądry przed szkodą
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 106821
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Odpiek pieczywa mrożonego w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 110288
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Piekarnia sponsorem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 109761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Decyzja o rewitalizacji sklepu firmowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 82614
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Wykorzystanie internetu i nowych narzędzi do zwiększania sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 81759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Bagietka - królewski produkt w sklepie piekarskim
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 84368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Ekspozycja i sprzedaż pieczywa funkcjonalnego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 83773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Ekspozycja i sprzedaż pieczywa funkcjonalnego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 83772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Czy sklepy z pieczywem mają przyszłość?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 86247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Nowe trendy. Sklep piekarski z ofertą Bistro Coffee
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Tajemniczy Klient odwiedza piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85187
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Kanapki na ciepło z pieczywa typu włoskiego - moda czy trend?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 87981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Rebranding w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 87333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Sztuka promocji - pozytywny wizerunek piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 87301
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Projektowanie nazw produktów piekarskich
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Nowoczesne narzędzia i pomysły wspomagające pracę handlowca piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 79473
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Na czym polega nowoczesny branding?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 78881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Inżynieria nowoczesnej sprzedaży w piekarni Kalkulacje produktów podstawowych, sposób ustalania ceny dla odbiorców
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 78287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Jak poznać potrzeby konsumentów i dostosować do nich ofertę?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 77286
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Produkty piekarskie mrożone - szansa czy zagrożenie dla piekarni?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 76968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Jak zmniejszyć rotację personelu w sklepach?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 124325
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Biznesplan na coffee sukces
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 123751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Strategia CSR w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 121162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Lody w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 120486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Piekarnia organizuje piknik firmowy
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 119902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Technolog - handlowiec
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 123165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Mniej odpadów w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 122758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Przechowywanie pieczywa w domu
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 122161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Produkty piekarskie w gastronomii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 121617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Trudny czas w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126091
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Walka o rynek cenami
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 119428
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Dobry handlowiec w piekarni na wagę złota
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Polskie superfoods
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118416
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Profesjonalna obsługa klienta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104275
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Bajgiel - symbol szczęścia
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 103589
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Efekt "WOW", czyli 5 razy "N"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 103078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Świąteczna oferta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 102526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Nie tylko cena
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 95785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Konsument korporacyjny
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 95044
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Neuromarketing w piekarni, czyli jak dobrze znasz swoich klientów?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 94497
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Wojna reklamowa między piekarniami
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 101621
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Taktyki promocyjne w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 101148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Personalizacja sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 100584
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Nowoczesne formy ekspozycji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 97848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Horror vacui, czyli... pustka w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 97322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Trendy 2016 w sprzedaży B2C
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Piec w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
Jak działa szef, tak działa piekarnia
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 99731
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Produkty fast food w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 99148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Piekarnia z kawiarnią w jednym miejscu
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 98575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Jak promować pieczywo w sklepie?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92075
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Negocjuj z kupcami jak mistrz
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 91501
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Rekrutujemy ekspedientki
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 90805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Sprzedaż zza lady, czy samoobsługa?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 90360
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Piekarnia-bistro w stylu francuskim
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 93902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Efektywny proces sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 93318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Naming w piekarni? Oczywiście!
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 89602
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Zmiana organizacji pracy w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 89106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Fenomen słowa "polecam"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 88780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmiana zachowań konsumenckich
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Piekarniom brakuje pomysłów i planu na własny rozwój
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 127881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Tanio pieczywo sprzedam
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 127411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Tanio pieczywo sprzedam
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 127411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Piekarniom brakuje pomysłów i planu na własny rozwój
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 127881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Pieczywo tostowe króluje w marketach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Pieczywo tostowe króluje w marketach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Mikrozarządzanie w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Mikrozarządzanie w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Pieczywo z pradawnych zbóż
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Pieczywo z pradawnych zbóż
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nie marnujmy pieczywa!
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131198
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nie marnujmy pieczywa!
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131198
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Jednorazowe opakowania w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Jednorazowe opakowania w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 131662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Utrata zapachu i smaku podczas zakażenia covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Utrata zapachu i smaku podczas zakażenia covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Sprzedaż obwoźna pieczywa i ciast
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 133283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Sprzedaż obwoźna pieczywa i ciast
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 133283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Rozmowy przez telefon
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 134227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Rozmowy przez telefon
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 134227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Toksyczni pracownicy w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 133663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Toksyczni pracownicy w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 133663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Oferta bistro w czasie pandemii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 134807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Oferta bistro w czasie pandemii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 134807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Sklepy firmowe piekarni zmieniają swój charakter
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Kącik vege fast food w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Kącik vege fast food w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Jak się przygotować do rozmowy i dostać nową pracę?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Jak się przygotować do rozmowy i dostać nową pracę?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ślad węglowy
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136983
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ślad węglowy
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136983
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Wypalenie zawodowe
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Wypalenie zawodowe
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 136046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
W czasie kryzysu trzeba szczególnie dbać o firmę i pracowników
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 141112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
W czasie kryzysu trzeba szczególnie dbać o firmę i pracowników
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 141112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zero waste dla klientów piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 141611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zero waste dla klientów piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 141611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Downsizing w piekarstwie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Downsizing w piekarstwie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Nadchodzi pokolenie Z
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142512
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Nadchodzi pokolenie Z
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142512
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Piekarnia z ofertą kawiarni staje się konkurencją dla restauracji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Piekarnia z ofertą kawiarni staje się konkurencją dla restauracji
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 142955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Jak skutecznie podnieść ceny i nie stracić klientów?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Jak skutecznie podnieść ceny i nie stracić klientów?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak zwiększyć sprzedaż w piekarni i cukierni?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 139358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak zwiększyć sprzedaż w piekarni i cukierni?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 139358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Silny brand to ważny cel dla piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138276
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Silny brand to ważny cel dla piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138276
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Outsourcing usług w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 139667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Outsourcing usług w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 139667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Czy Twoja piekarnia przygotowana jest na kryzys?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Czy Twoja piekarnia przygotowana jest na kryzys?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Ostatni dobry czas na reorganizację w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Ostatni dobry czas na reorganizację w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 140771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Czy sklep firmowy piekarni może być konkurencją dla restauracji?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Czy sklep firmowy piekarni może być konkurencją dla restauracji?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Nastroje i sytuacja w piekarniach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Nastroje i sytuacja w piekarniach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Integracja pracowników piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 144837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Silversi w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 145337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-11
Gdy piekarni grozi upadek
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 145837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Renesans piekarni rzemieślniczych
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 146303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Jak budować sprawny dział sprzedaży?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 144329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Funkcje ceny w marketingu. Jak cena wpływa na sprzedaż pieczywa?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 146821
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
AKADEMIA WYPIEKÓW - Ewolucja w świecie fast food
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148025
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Dobry team to dobry koncept
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 147185
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
AKADEMIA WYPIEKÓW - Style negocjacji z kupcami i dostawcami
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 147656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Przekąski coraz popularniejsze
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148552
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zareklamuj skutecznie piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Szukamy specjalistów do pracy
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 149422
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Wynajmę dyrektora finansowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 149852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Strategia piekarni – po co?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 150831
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Brak zapłaty za fakturę
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 150303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
Andrzej Piętka
Akademia Wypieków
nr katalogowy: 110826
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH