Aktualności | 2012-02-23
IV Halowe Mistrzostwa Polski Branży Mięsnej w Tenisie

IV Halowe Mistrzostwa Polski Branży Mięsnej w Tenisie

Uczestnikami turnieju mogą być osoby ściśle związane z branżą przetwórstwa mięsa, pracownicy i właściciele firm przetwórczych oraz bezpośrednio je zaopatrujących i obsługujących , a także ich rodziny. 

  • Termin: 24.03.2012 – 25.03.2012r.
  • Miejsce rozgrywania: Hala Tenisowa ul. Wyszyńskiego 1 w Stalowej Woli
  • Organizator turnieju: Zakład Przetwórstwa Mięsa „MATTHIAS” Sp. z o.o.
  • Zgłoszenia: do 17.03.2012r. na adres e-mail pharam@wp.pl
  • Kategorie:
    • gra pojedyncza kobiet: open
    • gra pojedyncza mężczyzn:
      • open (do 40 lat)
      • +40 (powyżej 40 lat)
    • gra podwójna mężczyzn: open
    • Dodatkowe informacje o turnieju:
    • Osoby do kontaktu:
      • Andrzej Banasik tel. 508 304 882
      • Artem Takmadżan tel. 501 195 499
    • Liczba kortów:  4
    • Nawierzchnia: korty conipur syntetyk
    • Marka piłek: Tretorn
    • Wpisowe:  50zł
  • Możliwość zakwaterowania i wyżywienia:

    Hotel HUTNIK – Wyszyńskiego 12, Stalowa Wola, tel.15 842 19 91

    www.hutnik.pl – dla uczestników i gości turnieju upust cenowy do 10%’ ,

    odległość od kortów 600m

  • Patronat medialny:

          „Gospodarka Mięsna”

    „Rzeźnik Polski”

    „Informator Masarski”

    „Bilans dodatni”