Aktualności | 2011-08-29
Naukowo i praktycznie o wołowinie kulinarnej w Polsce

Naukowo i praktycznie o wołowinie kulinarnej w Polsce

Współorganizatorami konferencji są: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie oraz Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego (PZPBM). Udział w Komitecie Honorowym konferencji potwierdzili: Waldemar Pawlak, wicepremier, minister gospodarki; Barbara Kudrycka, minister nauki i szkolnictwa wyższego oraz Marek Sawicki, minister rolnictwa i rozwoju wsi. Do współrealizacji spotkania zaproszono uczestników projektu unijnego ProSafeBeef, naukowców i ekspertów produkcji wołowiny z Australii, Wielkiej Brytanii i Francji. Patronat nad konferencją objęła redakcja miesięcznika „Gospodarka Mięsna”.

Dodatkowych informacji udziela:

Małgorzata Białasiewicz
Kom. 607 078 004
email: gosia.bialasiewicz@gmail.com