Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji „Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia – zmiany prawne i ich skutki dla przedsiębiorców”, która odbędzie 19 maja 2011 r., w Hotelu Marriott w Warszawie. Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom: najnowsze i planowane zmiany przepisów krajowych z zakresu bezpieczeństwa żywności, prace Komisji Europejskiej dotyczące kierunków zmian przepisów o środkach specjalnego przeznaczenia żywieniowego, nowa żywność – zmiany przepisów unijnych i ich konsekwencje dla przedsiębiorstw, bezpieczeństwo produktów w transporcie i magazynowaniu. Zarządzanie opakowaniami drewnianymi, zarządzanie zmianami w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, zanieczyszczenia rolnicze żywności, zastosowanie pary w przemyśle spożywczym, eksport produktów pochodzenia zwierzęcego na rynki wschodnie. Gwarantujemy najlepszych wykładowców, między innymi: Katarzyna Poskoczym (Główny Inspektorat Sanitarny), dr Katarzyna Stoś (Instytut Żywności i Żywienia), Dominik Lisiewski (DNV Business Assurance Poland Sp. z o.o.), dr Jacek Postupolski (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - PZH) oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące urzędowej kontroli i nadzoru w przemyśle spożywczym. WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu tel.: +48 22 830 70 55,e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
najnowsze i planowane zmiany przepisów krajowych z zakresu bezpieczeństwa żywności, prace Komisji Europejskiej dotyczące kierunków zmian przepisów o środkach specjalnego przeznaczenia żywieniowego, nowa żywność – zmiany przepisów unijnych i ich konsekwencje dla przedsiębiorstw, bezpieczeństwo produktów w transporcie i magazynowaniu. Zarządzanie opakowaniami drewnianymi, zarządzanie zmianami w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, zanieczyszczenia rolnicze żywności, zastosowanie pary w przemyśle spożywczym, eksport produktów pochodzenia zwierzęcego na rynki wschodnie.
Gwarantujemy najlepszych wykładowców, między innymi: Katarzyna Poskoczym (Główny Inspektorat Sanitarny), dr Katarzyna Stoś (Instytut Żywności i Żywienia), Dominik Lisiewski (DNV Business Assurance Poland Sp. z o.o.), dr Jacek Postupolski (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - PZH) oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące urzędowej kontroli i nadzoru w przemyśle spożywczym.
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55,e-mail: m.jonczak@pfpz.pl