Zjazd liderów branży cukierniczej, piekarniczej i lodziarskiej ! W dniach od 9 do 11 marca na terenie Międzynarodowych Targów Katowickich odbędzie się zorganizowana przez Centrum Targowe Fair Expo druga edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2011. Swój przyjazd do Katowic zapowiedziało ponad 60 wiodących firm z całego kraju. Podczas targów zaprezentowane zostaną innowacyjne technologie branży piekarniczej, cukierniczej i lodziarskiej, maszyny i urządzenia, produkty i półprodukty, koncentraty, dekoracje, wyroby i galanteria cukiernicza, produkty przemysłu tłuszczowo-olejarskiego i mleczarskiego, urządzenia do utrzymania czystości i higieny, a także odzież robocza oraz wydawnictwa branżowe. Już za dwa dni Wystawcy SweetTARG zaprezentują m.in. pokazową piekarnię i produkcję lodów, linię do produkcji bułek Eberhardt, linię do produkcji chleba Ciberpan, linię do produkcji ciabatty Bertuetti, nową linię pieców Hein, urządzenia chłodnicze Lillnord, ekspozycję witryn do lodów i cukierniczych, linię do krojenia i pakowania chleba, piec cukierniczy o budowie modułowej, piec ceramiczno – rurkowy, nowoczesny agregat klimatotwórczy do komór garowniczych, maszynę do produkcji kremu, krajalnice tarczowe i sierpowe z regulowaną płynnie grubością kromki do krojenia chleba, całą gamę profesjonalnych ubijaczek REGO, oblewarki i tunele do oblewania czekoladą, urządzenia do obróbki czekolady Deady, ubijaczki planetarne BEAR Vari-mixer, produkcję pączków - smażalniki Rhiele, nadziewanie pączków - nadziewarki Edhard, produkcję korpusów babeczek, tartaletek, krojenie ciast pionowe jak również poziome - krajalnice poziome i pionowe Krumbein, dekorowanie wyrobów cukierniczych, dekorowanie czekoladą, żelem, pomadą - urządzenia Bakon, Schumann, dozowanie i podawanie masz cukierniczych – Bakon, zmywanie profesjonalne blach, kast, akcesoriów, skrzynek - zmywarki profesjonalne Jeros. Targom towarzyszą bezpłatne szkolenia i wykłady tematyczne, liczne degustacje i konkursy dla odwiedzających. Uroczyste otwarcie odbędzie się pierwszego dnia targów o godzinie 11:00 w Pawilonie nr 3. Godziny otwarcia 9 i 10 marca: 10:00 -17:00 Godziny otwarcia 11 marca: 10:00 -16:00 Cena biletu: 30 zł bez rejestracji online 15 zł po rejestracji online ----------------------------------------------------- Organizator Centrum Targowe FairExpo Sp. z o.o. ul. Bytkowska 1B 40-955 Katowice www.fairexpo.pl Centrala tel. + 48 (32) 78-99-100 fax + 48 (32) 25-40-227 Lokalizacja Międzynarodowe Targi Katowickie Sp. z o.o. ul. Bytkowska 1B, 40-955 Katowice Biuro prasowe czynne w dniach 9-11 marca, godz. 10:00-17:00 Pawilon nr 3 ul. Bytkowska 1B 40-955 Katowice Wstęp po okazaniu legitymacji dziennikarskiej Kontakt dla mediów Magdalena Salwiczek Kierownik Zespołu Promocji tel. 32 78 99 284 tel. kom. 602 586 700 mail: m.salwiczek@mtl.katowice.pl
Podczas targów zaprezentowane zostaną innowacyjne technologie branży piekarniczej, cukierniczej i lodziarskiej, maszyny i urządzenia, produkty i półprodukty, koncentraty, dekoracje, wyroby i galanteria cukiernicza, produkty przemysłu tłuszczowo-olejarskiego i mleczarskiego, urządzenia do utrzymania czystości i higieny, a także odzież robocza oraz wydawnictwa branżowe.
Już za dwa dni Wystawcy SweetTARG zaprezentują m.in. pokazową piekarnię i produkcję lodów, linię do produkcji bułek Eberhardt, linię do produkcji chleba Ciberpan, linię do produkcji ciabatty Bertuetti, nową linię pieców Hein, urządzenia chłodnicze Lillnord, ekspozycję witryn do lodów i cukierniczych, linię do krojenia i pakowania chleba, piec cukierniczy o budowie modułowej, piec ceramiczno – rurkowy, nowoczesny agregat klimatotwórczy do komór garowniczych, maszynę do produkcji kremu, krajalnice tarczowe i sierpowe z regulowaną płynnie grubością kromki do krojenia chleba, całą gamę profesjonalnych ubijaczek REGO, oblewarki i tunele do oblewania czekoladą, urządzenia do obróbki czekolady Deady, ubijaczki planetarne BEAR Vari-mixer, produkcję pączków - smażalniki Rhiele, nadziewanie pączków - nadziewarki Edhard, produkcję korpusów babeczek, tartaletek, krojenie ciast pionowe jak również poziome - krajalnice poziome i pionowe Krumbein, dekorowanie wyrobów cukierniczych, dekorowanie czekoladą, żelem, pomadą - urządzenia Bakon, Schumann, dozowanie i podawanie masz cukierniczych – Bakon, zmywanie profesjonalne blach, kast, akcesoriów, skrzynek - zmywarki profesjonalne Jeros.
Targom towarzyszą bezpłatne szkolenia i wykłady tematyczne, liczne degustacje i konkursy dla odwiedzających. Uroczyste otwarcie odbędzie się pierwszego dnia targów o godzinie 11:00 w Pawilonie nr 3. Godziny otwarcia 9 i 10 marca: 10:00 -17:00 Godziny otwarcia 11 marca: 10:00 -16:00
Cena biletu:
30 zł bez rejestracji online 15 zł po rejestracji online
-----------------------------------------------------
Organizator
Centrum Targowe FairExpo Sp. z o.o. ul. Bytkowska 1B 40-955 Katowice www.fairexpo.pl
Centrala tel. + 48 (32) 78-99-100 fax + 48 (32) 25-40-227 Lokalizacja Międzynarodowe Targi Katowickie Sp. z o.o. ul. Bytkowska 1B, 40-955 Katowice Biuro prasowe czynne w dniach 9-11 marca, godz. 10:00-17:00 Pawilon nr 3 ul. Bytkowska 1B 40-955 Katowice Wstęp po okazaniu legitymacji dziennikarskiej Kontakt dla mediów Magdalena Salwiczek Kierownik Zespołu Promocji tel. 32 78 99 284 tel. kom. 602 586 700 mail: m.salwiczek@mtl.katowice.pl
Lokalizacja
Międzynarodowe Targi Katowickie Sp. z o.o. ul. Bytkowska 1B, 40-955 Katowice
Biuro prasowe czynne w dniach 9-11 marca, godz. 10:00-17:00 Pawilon nr 3 ul. Bytkowska 1B 40-955 Katowice Wstęp po okazaniu legitymacji dziennikarskiej
Kontakt dla mediów Magdalena Salwiczek Kierownik Zespołu Promocji tel. 32 78 99 284 tel. kom. 602 586 700 mail: m.salwiczek@mtl.katowice.pl