Aktualności | 2010-12-27
"Gospodarka Mięsna" w 2011 roku

"Gospodarka Mięsna" w 2011 roku

Powracamy też do cyklu artykułów „Zakłady”, w którym będą prezentowane w nowej odsłonie duże, średnie i małe zakłady mięsne. Warto wiedzieć co u konkurencji piszczy… Tematyka artykułów wiodących została dopasowana zgodnie z Państwa sugestiami:

Styczeń – Opakowania

Luty – Nadziewanie

Marzec – Technologia

Kwiecień – Dodatki

Maj – Grillowanie

Czerwiec – Chłodnictwo

Lipiec – Higiena

Sierpień – Maszyny

Wrzesień – Magazynowanie

Październik – Osłonki

Listopad – Logistyka

Grudzień – Technologia

Dla Prenumeratorów miesięcznika „Gospodarka Mięsna” bezpłatny dostęp do numerów archiwalnych oraz darmowy wpis do Katalogu Firm na portalu www.sigma-not.pl .

Zapraszamy do lektury!