Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
W co zapakować
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Pod próżnią - nie na próżno
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 36830
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
Woreczki Cryovac Grip & Tear oraz Quick Rip Łatwo otwierane woreczki termokurczliwe
nr katalogowy: 82087
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 68044
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18581
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18559
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-8
Pakowanie próżniowe
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 127694
pakowarki próżniowe
opakowania
mięso
vacuum packaging machines
packaging
meat
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Próżno o lepsze rozwiązanie
nr katalogowy: 46076
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie próżniowe
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 37282
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Metody pakowania mięsa i wyrobów mięsnych
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Daniel Tokarski
Izabela Adamowicz-Łogwińska
nr katalogowy: 116035
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Opakowanie musi umożliwiać właściwą prezentację produktu - podkreśla Zbigniew Zdunek, prezes zarządu MULTIVAC Sp. z o.o. oddziału w Polsce firmy MULTIVAC Sepp Haggenmueller G mbH & Co.KG, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 66935
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
Helena Panfil-Kuncewicz
Andrzej Kuncewicz
Monika Mieczkowska
nr katalogowy: 61898
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-1
Próżniomierz ultradźwiękowy
ALEKSANDER ZAWADA
PIOTR KONARSKI
nr katalogowy: 40890
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Pakowanie próżniowe - bezpieczny sposób przechowywania mięsa i jego przetworów
Agnieszka Starek
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 122020
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-6
Zagadnienia związane z wytwarzaniem i miernictwem próżni w Instytucie Tele- i Radiotechnicznym
Aleksander Zawada
Piotr Konarski
nr katalogowy: 99201
10.15199/13.2016.6.7
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Tajniki sous-vide
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 74946
CHŁODNICTWO 2020-3
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej metodą na przedłużenie trwałości żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126897
10.15199/8.2020.3.1
atmosfera ochronna MAP
pakownie żywności
przechowywanie żywności
trwałość
MAP
food packaging
food storage
shelf life
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Technologia sous vide
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 65462
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Zastosowanie materiałów opakowaniowych poddanych modyfikacjom fizycznym a jakość i bezpieczeństwo produktów mięsnych
nr katalogowy: 71041
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Opakowania aktywne
Wojciech Kozak
Ryszard Cierpiszewski
nr katalogowy: 55120
OPAKOWANIE 2013-1
Zgrzewanie, owijanie, pakowanie próżniowe
nr katalogowy: 73761
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-2
Cyfrowe modelowanie przepięć generowanych przez łączniki próżniowe w obwodach o charakterze indukcyjnym
Robert FIUK
Zbigniew WRÓBLEWSKI
nr katalogowy: 23926
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Wyłączniki próżniowe SN - podział i klasyfikacja
Piotr Lachowski
nr katalogowy: 21183
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
TECHNIKA PRÓŻNI l TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE - biuletyn 2-3 (40-41) 2005
Kazimierz Reszką
nr katalogowy: 9210
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 86178
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Nowoczesne próżniowe urządzenia dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 37399
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-5
Chwytaki próżniowe
nr katalogowy: 30440
OPAKOWANIE 2011-7
Zmodernizowane pompy próżniowe
nr katalogowy: 60773
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-9
Siemens opracował dwa nowe kompaktowe wyłączniki SN
Marcin Spinczyk
nr katalogowy: 109216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Ewolucja standardów bezpieczeństwa żywności: od tradycji do nowoczesności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146433
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
OPAKOWANIE 2019-5
Pakowanie na wiele sposobów
nr katalogowy: 120417
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-7-8
Metody szacowania parametrów charakterystycznych silników indukcyjnych niskiego napięcia do obliczeń przepięć łączeniowych generowanych przez łączniki próżniowe
Robert FIUK
Zbigniew WRÓBLEWSKI
nr katalogowy: 27733
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Bakterie Brochothrix thermosphacta i możliwość ich rozwoju w surowcach oraz przetworach mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
nr katalogowy: 116036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 108406
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-11
Wpływ zjawisk falowych na wartość przepięć generowanych przez łączniki próżniowe w obwodach z silnikami indukcyjnymi niskiego napięcia
Robert Fiuk
Zbigniew Wróblewski
nr katalogowy: 31038
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni - oszczędzaj wodę i... pieniądze
nr katalogowy: 93121
OPAKOWANIE 2007-7
Konferencja naukowo-techniczna "Ważenie, dozowanie, pakowanie i opakowania w przemyśle"
nr katalogowy: 28042
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 40311
OPAKOWANIE 2022-10
Pakowanie w ekologiczne opakowania
nr katalogowy: 140200
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w atmosferze gazów ochronnych
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 38219
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Poszukiwania idealnej technologii piekarskiej nie ustają STUDZENIE próżniowe
nr katalogowy: 111914
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Studzenie próżniowe
nr katalogowy: 92620
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Pakowanie mięsa
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 61710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Kuchnia molekularna(VIII) Triki kulinarne
nr katalogowy: 99757
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Przyspieszanie powstawania warstw w elementach nawęglanych próżniowo
EMILIA WOŁOWIEC
PIOTR KULA
LESZEK KLI MEK
BARTŁOMIEJ Januszewicz
nr katalogowy: 64731
CHŁODNICTWO 2011-9
Dlaczego słoneczne kolektory próżniowe nie zawsze spełniają pokładane w nich nadzieje?
Zbysław Pluta
nr katalogowy: 62650
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-9
Perspektywy rozwoju mikrofalowej elektroniki próżniowej dużej mocy
ZBIGNIEW KEMPISTY
WOJCIECH CZARCZYŃSKI
nr katalogowy: 54293
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Mocowanie próżniowe
nr katalogowy: 2229
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-12
sprawozdanie z Vacuum Based science and Technology
nr katalogowy: 22683
OPAKOWANIE 2024-1
Czy jest możliwe tańsze pakowanie w folię?
Adam Zagrodzki
nr katalogowy: 147072
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-2
Przegląd aktualnych kierunków badań w zakresie łącznikowej techniki próżniowej
Szymon STOCZKO
Marcin SZEWCZYK
nr katalogowy: 130199
10.15199/48.2021.02.35
wyłączniki próżniowe
komory próżniowe
aktualny stan badań
vacuum circuit breaker
vacuum interrupter
current research state.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-2
III Kongres Polskiego Towarzystwa Próżniowego
nr katalogowy: 1000
OPAKOWANIE 2014-1
Pakowanie malin w aksamitnych rękawiczkach
nr katalogowy: 82132
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
B2B - Deutsch - Praktyczny niemiecki dla biznesu
nr katalogowy: 71052
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Azotowanie próżniowe stali maraging
RZEPKOWSKI A.
GAWROŃSKI Z.
KLIMEK L.
nr katalogowy: 2039
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-1
Wyłączniki próżniowe rozdzielnicy rozdziału pierwotnego średniego napięcia - analiza porównawcza napędów elektromagnesowych i zasobnikowo-sprężynowych
Mirosław Schwann
nr katalogowy: 111874
wyłączniki próżniowe SN
konstrukcja
napęd elektromagnesowy
napęd zasobnikowo-sprężynowy
vacuum MV circuit-breakers
construction
electromagnet drive
storage energy spring drive
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Próżniowe komory gaszeniowe - nowe opracowania Przemysłowego Instytutu Elektroniki
A. Grodziński
A. Szymański
nr katalogowy: 16355
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Optymalizacja warunków wytwarzania warstw dyfuzyjnych na stalach niskowęglowych w procesie chromowania próżniowego
E. Kasprzycka
nr katalogowy: 10093
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Wyznaczenie efektywnego współczynnika dyfuzji dla potrzeb sterowania procesem nawęglania próżniowego
K. Dybowski
P. Kula
nr katalogowy: 10080
OPAKOWANIE 2004-1
Nowości firmy TERMOPAK
nr katalogowy: 3105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Pakowanie mało przetworzonych owoców i warzyw w atmosferze modyfikowanej
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Róża Biegańska-Marecik
nr katalogowy: 45317
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
CHŁODNICTWO 2005-8
Nowe tendencje w systemach pakowania żywności przechowywanej w niskich temperaturach. Część 2
Jacek Kondratowicz
Ewa Kościelak
nr katalogowy: 8687
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-3
Wyłączniki próżniowe do wyłączania prądów zwarcia
nr katalogowy: 90031
10.15199/74.2015.3.11
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Próżniowe komory wyłącznikowe
Andrzej Grodziński. Andrzej Szymański
Henryk Sibilski
Andrzej Dzierżyński
Krzysztof Krasuski
nr katalogowy: 91956
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-11b
Narażenia przepięciowe transformatorów przy wyłączaniu wyącznikami próżniowymi
Marek FLORKOWSKI
Jakub FURGAŁ
Piotr PAJĄK
nr katalogowy: 55821
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Skuteczność innowacyjnych rozwiązań w zakresie pakowania wyrobów mięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 133024
techniki i systemy pakowania wyrobów mięsnych
innowacyjne opakowania i materiały opakowaniowe
pakowanie w modyfikowanej atmosferze gazów
pakowanie próżniowe
meat products packaging techniques and systems
innovative packaging and packaging materials
modified gas atmosphere packaging
vacuum packing
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Zgryźć razem z kołami
jaz
nr katalogowy: 5411
OPAKOWANIE 2004-10
Duoplex - czas na pakowanie
E. M.
nr katalogowy: 3372
OPAKOWANIE 2005-1
Tanie, estetyczne pakowanie w folie wysokoprzezroczyste
Ryszard Racki
nr katalogowy: 11075
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
OPAKOWANIE 2004-10
Ogólnokrajowe seminarium - Pakowanie towarów niebezpiecznych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3375
OPAKOWANIE 2005-1
Zastosowania robotów przemysłowych w procesach pakowania
Jan Barczyk
Bogdan Jarzembski
nr katalogowy: 11053
OPAKOWANIE 2004-8-2
Pakowanie w folie - wciąż na fali
Iwona Kijewska
nr katalogowy: 3442
OPAKOWANIE 2006-4
Z prac Polskiego Komitetu Normalizacyjnego
Monika Mularska
nr katalogowy: 18012
CHŁODNICTWO 2004-8
Możliwości przechowywania pieczywa w modyfikowanej atmosferze
Lucjan Krała
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 751
OPAKOWANIE 2005-9
Folie skrętne do pakowania cukierków. Przegląd możliwości
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 11283
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
SIHIsanivac - biologicznie bezpieczne wytwarzanie próżni w liniach rozlewniczych
nr katalogowy: 99239
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-1
Produkty rozpuszczalnikowej rafinacji frakcji próżniowych z hydroodsiarczania pozostałości próżniowej jako plastyfikatory
Oliwia Liberek
Dawid Kajkowski
Paweł Grabowski
nr katalogowy: 141539
10.15199/62.2023.1.8
rafinacja rozpuszczalnikowa
ciężkie frakcje próżniowe
hydroodsiarczanie
plastyfikatory
solvent refining
heavy vacuum fractions
hydrodesulfurization
plasticizers
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Targi słodyczy w Kolonii (cz. II)
Marta Stus
nr katalogowy: 12699
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie sera w modyfikowanej atmosferze z udziałem dwutlenku węgla
Jan Pikul
nr katalogowy: 8701
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-10
Narażenia przepięciowe transformatorów w układach z wyłącznikami próżniowymi
Marek FLORKOWSKI
Jakub FURGAŁ
Maciej KUNIEWSKI
Piotr PAJĄK
nr katalogowy: 87448
10.12915/pe.2014.10.32
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Próżnia i pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
Zygmunt Zander
Lidia Zander
Fabian Dajnowiec
nr katalogowy: 76488
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Aseptyczne pakowanie w bag in box - technologia na dzisiaj
nr katalogowy: 20560
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Część II
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9613
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych Część l
Hanna Gajewska-Szczerbal
nr katalogowy: 9587
OPAKOWANIE 2006-9
Pakowanie owoców i warzyw sprzedawanych na ogrodniczych rynkach hurtowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 17896
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-4
Opakowania aktywne i inteligentne w przetwórstwie mięsa. Część II
Tomasz Lesiów
Małgorzata Kosiorowska
nr katalogowy: 16750
CHŁODNICTWO 2005-9
Pakowanie i przechowywanie wędlin w modyfikowanej atmosferze (MAP)
Lucjan Krala
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 8700
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Bardziej ekologiczne pakowanie płynów
nr katalogowy: 128753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-3
Mieliśmy rekordowo niski wskaźnik reklamacji - rozmowa z Dominikiem Darskim ,dyrektorem produkcji w Arctic Paper Kostrzyn
Robert Borowy
nr katalogowy: 97553
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
Produkcja elektrod otulonych ze stali i materiałów specjalnych - dobór i nakładanie masy otulinowej
SKOŁYSZEWSKI A.
ŁUKSZA J.
SZAJDING K.
nr katalogowy: 16925
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Nowoczesne sposoby pakowania a ich wpływ na jakość i trwałość produktów
I.Kaćeńak
A. Dandar
S. Sekretar
nr katalogowy: 14900
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-9
Wyłączniki próżniowe 3AH5 jako retrofit wyłączników małoolejowych
nr katalogowy: 30066
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
NOWOCZESNY CENTRALNY SYSTEM WYTWARZANIA PRÓŻNI DO PAKOWANIA wędlin drobiowych
nr katalogowy: 117681
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-III
Badania przepięć generowanych podczas łączenia transformatorów średnich napięć
Jakub FURGAŁ
Marcin IBRAGIMOW
nr katalogowy: 30815
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-4
Próżniowe otrzymywanie cienkich warstw na wielkogabarytowych, szklanych podłożach. Część 2 - linia przesyłowa
Jarosław Halarewicz
Piotr Domanowski
Jerzy Dora
Andrzej Wawrzak
Kazimierz Karwowski
Piotr Pinio
Artur Wiatrowski
Witold Michał Posadowski
nr katalogowy: 67042
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Zastosowanie nasączania próżniowego i systemu pakowania bag in box w technologii półproduktów owocowych na przykładzie kostki jabłkowej w żelu
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Marcin Kidoń
Róża Biegańska-Marecik
Przemysław Gil
Grzegorz Czarnecki
nr katalogowy: 143007
10.15199/65.2023.4.2
nasączanie próżniowe
pakowanie aseptyczne
jabłka
brązowienie enzymatyczne
vacuum impregnation
aseptic packaging
apple
enzymatic browning
OPAKOWANIE 2021-12
Schubert: bezpieczne i wydajne pakowanie produktów
nr katalogowy: 135076
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-2
Charakterystyka płyt kompozytowych wytworzonych metodą RTM ze zszywanych preform włókna szklanego
MATEUSZ KOZIOŁ
JOZEF ŚLEZIONA
nr katalogowy: 34344
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-12
Technika próżni i technologie próżniowe - Biuletyn Polskiego towarzystwa próżniowego nr 1-2
nr katalogowy: 32125
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-9
Układy próżniowe wałów ssących w maszynach papierniczych
KRZYSZTOF ŻODŹ
nr katalogowy: 30097
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Technika próżni i technologie próżniowe Biuletyn Polskiego Towarzystwa Próżniowego 1-2 (46-47) 2008
nr katalogowy: 40388
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Anuga FoodTec 2009 zaprasza
nr katalogowy: 40138
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Anuga FoodTec za nami
nr katalogowy: 148179
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-11
Badanie prądów połukowych w wyłączniku próżniowym w układzie syntetycznym z wymuszonym obcięciem prądu
Waldemar Chmielak
nr katalogowy: 31039
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-3
Pompy ciepła Viessmann VITOCAL od 30 lat na rynku europejskim
nr katalogowy: 24818
OPAKOWANIE 2018-10
Włoscy projektanci stworzyli opakowanie z ziemniaków
nr katalogowy: 116774
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Pakowanie wędlin i przetworów mięsnych
nr katalogowy: 29839
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
OPAKOWANIE 2007-9
Polskie produkty ogrodnicze zasługują na dobre pakowanie
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 29740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Odkryj zapakowaną świeżość
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 37393
OPAKOWANIE 2008-6
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej MAP na rynku krajowym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 35876
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Maszyny pakujące dla poligrafii i nie tylko
Ryszard Racki
nr katalogowy: 24990
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-5
Tranzystor - 60 lat minęło i co dalej?
Andrzej JAKUBOWSKI
Lidia ŁUKASIAK
nr katalogowy: 35331
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych - pakowanie w kontrolowanej atmosferze
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 39094
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
JAC - niezawodne krajalnice do chleba na polskim rynku
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 25605
OPAKOWANIE 2011-12
Więcej automatyki w pakowaniu warzyw i owoców
nr katalogowy: 65057
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Kompaktowe stacje wytwarzania próżni oszczędzaj wodę i ...pieniądze
nr katalogowy: 79263
OPAKOWANIE 2022-9
SPG wprowadza innowacyjne opakowanie próżniowe
nr katalogowy: 139576
OPAKOWANIE 2011-11
Tuleje: pakowanie na okrągło
nr katalogowy: 63968
OPAKOWANIE 2019-2
Samsung Electronics mówi "nie" opakowaniom z plastiku
nr katalogowy: 118799
OPAKOWANIE 2024-3
Pakowanie w atmosferze ochronnej nigdy bez kontroli gazu
nr katalogowy: 147947
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
D jak doradca ds. bezpieczeństwa przewozu towarów niebezpiecznych
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 103427
OPAKOWANIE 2017-3
Termoforming - TFS 407 SKIN
nr katalogowy: 104794
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-7-8
Projekt aplikacji do pakowania konwerterów step-down LM2596 z wykorzystaniem robota IRB 360
WOJCIECH KACZMAREK
JAROSŁAW PANASIUK
ALEKSANDRA BINKIEWICZ
nr katalogowy: 121864
10.15199/148.2019.7-8.2
robotyka
automatyka
robot przemysłowy
system wizyjny
pakowanie
sortowanie
robotics
automation
industrial robot
vision system
packaging
sorting
OPAKOWANIE 2008-9
Internetowy system zapewnienia nowoczesnych opakowań w branży ogrodniczej
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
Barbara Grabowska
Aleksander Sołtan
Jan Świetlik
nr katalogowy: 37933
OPAKOWANIE 2018-9
TFS 407 R - maszyna pakująca redukująca ilość folii
Piotr Kosik
nr katalogowy: 116089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Revent
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 65761
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
POMPY PRÓŻNIOWE Z PIERŚCIENIEM CIECZOWYM MOGĄ DZIAŁAĆ JESZCZE LEPIEJ!
nr katalogowy: 129153
OPAKOWANIE 2017-9
Rewolucja w procesie pakowania ziół i roślin liściastych
nr katalogowy: 109691
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-3
Niezawodne pakowanie produktów zbożowych
Maria Brzezińska-Zjawin
nr katalogowy: 82852
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-10
Kształtowanie rozkładu energii na powierzchni tygla przez padająca wiązkę elektronów odchylaną pod dużymi kątami w urządzeniu EB PVD
WIKTOR SIELANKO
ANDRZEJ CZOPIK
MIROSŁAW KOZŁOWSKI
MAREK JĘDRZEJCZYK
nr katalogowy: 30571
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-9
METODY PRZECHOWYWANIA CHŁODNICZEGO i ich wpływ na jakość mięsa
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 145092
chłodzenie
jakość mięsa
przechowywanie chłodnicze
atmosfery ochronne
cooling
meat quality
cold storage
protective atmospheres
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-9
Wyłączniki próżniowe średniego napięcia 3AH3 oraz 3AH4 do zastosowań specjalnych
nr katalogowy: 100701
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-5
Od wyzwań związanych z energią do konkretnych rozwiązań Systemy próżniowe TURBAIR w centrum uwagi
OLIVER SIX
nr katalogowy: 148848
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2013-6
Wpływ nanofluidów zastosowanych podczas hartowania na właściwości warstwy azotowęgloutwardzonej
Wojciech Gęstwa
nr katalogowy: 81477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W poszukiwaniu racjonalnych usprawnień
nr katalogowy: 126603
OPAKOWANIE 2022-2
Z dbałością o szczegóły
nr katalogowy: 136517
OPAKOWANIE 2022-8
Air-commerce: niechlubny trend handlu internetowego
nr katalogowy: 139120
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 65708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
OPAKOWANIE 2024-8
Folie BOPP pod lupą – analiza danych rynkowych
nr katalogowy: 150213
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Maszyny próżniowe przeznaczone do przemysłu
nr katalogowy: 87483
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Małogabarytowe komory gaszeniowe do styczników energetycznych
ANDRZEJ GRODZIŃSKI
ANDRZEJ SZYMAŃSKI
nr katalogowy: 45489
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Produkty nagrodzone Złotym Medalem MTP
nr katalogowy: 93117
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-9
Stanowiska rozłącznikowe średniego napięcia przeznaczone do sieci konwencjonalnych i sieci fotowoltaicznych
Stanisław Kiszło
Piotr Cybulko
Andrzej Frącek
nr katalogowy: 139379
10.15199/74.2022.9.6
rozłączniki SN
komory próżniowe
MV outdoor switch disconnector
vacuum interrupter
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-9
Stanowiska rozłącznikowe średniego napięcia przeznaczone do sieci konwencjonalnych i sieci fotowoltaicznych
Stanisław Kiszło
Piotr Cybulko
Andrzej Frącek
nr katalogowy: 139379
10.15199/74.2022.9.6
rozłączniki SN
komory próżniowe
MV outdoor switch disconnector
vacuum interrupter
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
Grzegorz Wojciechowski
nr katalogowy: 83600
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-4
Odkształcenia kół zębatych w procesie nawęglania niskociśnieniowego z hartowaniem w gazie pod wysokim ciśnieniem
Konrad Dybowski
Piotr Kula
Jacek Sawicki
Robert Pietrasik
nr katalogowy: 57104
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-11b
Konstrukcje łączników próżniowych i próżniowych komór gaszeniowych opracowane w Instytucie Elektroenergetyki Politechniki Poznańskiej
Jerzy JANISZEWSKI
Ryszard BATURA
nr katalogowy: 55826
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Zużycie energii w łączonych technikach suszenia mięsa indyka
Jolanta Gawałek
Antoni Ryniecki
nr katalogowy: 102847
10.15199/65.2016.12.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Sprężarki i pompy próżniowe różnych typów konstrukcyjnych
Piotr Cyklis
nr katalogowy: 90735
10.15199/65.2015.4.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-8
Kontrola atmosfery oraz jakości pakowania produktów spożywczych
Michał Bogaty
Phillippe Girardon
nr katalogowy: 115598
OPAKOWANIE 2013-1
Szybsze pakowanie z urządzeniami firmy Ishida
nr katalogowy: 73759
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Dzięki technologi firmy ISHIDA, świeże mięso nie traci swych walorów smakowych
nr katalogowy: 78753
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Zbyt duże opakowania wysyłkowe generują koszty i odpady
nr katalogowy: 139218
OPAKOWANIE 2024-2
Anuga FoodTec: innowacyjność i odpowiedzialność
nr katalogowy: 147477
OPAKOWANIE 2024-5
Automatyzacja – robot czy grawitacja?
nr katalogowy: 148874
OPAKOWANIE 2014-8
Strukturalna synteza sprzętu do pakowania zbiorczego
MUKOLA YAKIMCHUK
OLEKSANDR GAVVA
VERONIKA CHALAYDZY
nr katalogowy: 86153
OPAKOWANIE 2016-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 96370
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-2
Przegląd metod diagnozowania stanu próżni wyłączników próżniowych
Waldemar CHMIELAK
nr katalogowy: 82728
10.12915/pe.2014.02.54
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-11
Sposoby poprawy parametrów komór próżniowych stosowanych w nowych konstrukcjach rozłączników średniego napięcia
Stanisław KISZŁO
Janusz PARTYKA
nr katalogowy: 94766
10.15199/48.2015.11.66
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-1
Production and characterization of thermal insulation materials based on polyurethane and aerogels Wytwarzanie i charakterystyka materiałów termoizolacyjnych na bazie poliuretanu i aerożeli
Teofil Jesionowski
Łukasz Klapiszewski
Damian Ambrożewicz
Arkadiusz Kloziński
Paulina Jakubowska
Kasper Górny
Wiesław Zwierzycki
Krzysztof Bieńczak
Jan Szczepaniak
nr katalogowy: 88965
10.15199/62.2015.1.12
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Naturalne czynniki antyoksydacyjne przedłużające trwałość i poprawiające cechy organoleptyczne mięsa
Agnieszka Starek-Wójcicka
Emilia Osmólska
nr katalogowy: 130893
utlenianie mięsa
produkty mięsne
bezpieczeństwo mikrobiologiczne
właściwości fizykochemiczne
naturalne przeciwutleniacze
sumak
czarnuszka
miłorząb japoński
meat oxidation
meat products
microbiological safety
physicochemical properties
natural antioxidants
sumac
nigella sativa
Japanese ginkgo
OPAKOWANIE 2018-3
Aseptyczne pakowanie - fundament bezpiecznej żywności
nr katalogowy: 112807
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Nowoczesne opakowanie firmy PAKMAR
nr katalogowy: 46508
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-7
Opakowaniowe innowacje w Warszawie
nr katalogowy: 138588
OPAKOWANIE 2014-1
URZĄDZENIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 82136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
Zastosowanie przenośników próżniowych do odzyskiwania odrzuconych produktów
nr katalogowy: 105770
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-1
Nowe lampy próżniowe - źródła światła na zimnych katodach nanokrystalicznych
ELŻBIETA CZERWOSZ
MAŁGORZATA SUCHAŃSKA
CZESŁAW KILISZEK
STANISŁAW WASZUK
JUSTYNA KĘCZKOWSKA
HALINA WRONKA
ALEKSANDER ZAWADA
nr katalogowy: 40879
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-4
Pomiar ciśnienia wysokiej próżni z wykorzystaniem impulsowej jonizacji gazu strumieniem elektronów
Leszek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 43948
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-5
Rozłączniki napowietrzne 24 kV wyposażone w próżniowe komory rozłącznikowe - prace badawczo-rozwojowe w IE-ZD Białystok
Stanisław Kiszło
Andrzej Frącek
nr katalogowy: 67450
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Sposób na przedłużenie jakości
nr katalogowy: 58071
OPAKOWANIE 2016-3
Procedury kontroli i zapewnienia jakości właśnie stały się prostsze
nr katalogowy: 98002
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH