Wyniki 1-1 spośród 1 dla zapytania: authorDesc:"Piotr KSIĄŻEK"

Jakość żywności sprytnie przemyślana

Czytaj za darmo! »

Próba określenia stopnia satysfakcji pracowników organizacji z istniejących rozwiązań w zakresie warunków pracy.Decyzja konsumenta dotycząca wyboru żywności składa się w dużej mierze z zachowania na rynku i w fazie konsumpcji. Chroniczny brak czasu ówczesnych społeczeństw sprawia, iż zakupy robi się często mechanicznie, w pośpiechu, na podstawie skojarzeń: kolorów, obrazków, czy napisów na opakowaniu. Zdecydowana większość konsumentów nie zastanawia się czy produkty oferowane na sklepowych półkach spełniają wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywieniowego produktu. Panuje bowiem przekonanie iż zapewnienie bezpieczeństwa żywieniowego produktu jest warunkiem koniecznym do spełnienia, aby dany producent żywności mógł sprzedawać swoje wyroby na rynku spożywczym. O tym czy dany pro[...]

 Strona 1