Wyniki 1-3 spośród 3 dla zapytania: authorDesc:"Tadeusz Grzęda"

Prezydent Warszawy w SPC

Czytaj za darmo! »

Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska od wielu lat konsekwentnie realizuje plan modernizacji i rozwoju swojej bazy produkcyjnej. Pierwszą i zarazem największą po wielu latach inwestycją, było uruchomienie Piekarni "Krakowiaków". Uroczyste otwarcie tego obiektu odbyło się 10 stycznia 2005 r. Z czasem zmian było coraz więcej. Unowocześniono system przesyłu i dozowania mąki. Zakupiono nowoczesne miesiarki do ciast pszennych i mieszanych i wiele innych urządzeń mających wpływ na wysoką jakość produkcji. Dziś piekarnia jest wyposażona w wysokowydajną linię do produkcji bułek drobnych, linię do produkcji pieczywa ciemnego wypiekanego w formach, a także dwie linie do produkcji chleba. Uzupełnienie stanowi linia "Fortuna" do produkcji bułek o różnych kształtach, z możliwością posypywania [...]

 Strona 1