Wyniki 1-2 spośród 2 dla zapytania: authorDesc:"ROBERT HEAP"

Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności

Czytaj za darmo! »

Znaczenie bezpieczeństwa i ochrony żywności zostało już dostatecznie wyjaśnione a zagrożenia i ryzyka dla bezpieczeństwa żywności zidentyfikowane. W pracy opisano technologię chłodzenia produktów spożywczych, która może pomóc znacznie zminimalizować i zredukować te ryzyka i zagrożenia. Podano wymogi dotyczące wyposażenia technicznego do tego celu i uwzględniono przyszłościowe potrzeby. Wy[...]

Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności

Czytaj za darmo! »

Transport chłodniczy produktów spożywczych schłodzonych powinien być postrzegany i traktowany jako pełna, zamknięta i kompletna operacja obejmująca przemieszczenie chłodzonych produktów żywnościowych z jednej ustalonej powierzchni magazynowej do drugiej. Operacja ta obejmuje "łańcuch" wydarzeń, w którym jedynie częścią są aktualne przemieszczenia produktów w pojazdach drogowych, uniwersal[...]

 Strona 1