Uczestnikami turnieju mogą być osoby ściśle związane z branżą przetwórstwa mięsa, pracownicy i właściciele firm przetwórczych oraz bezpośrednio je zaopatrujących i obsługujących , a także ich rodziny. 

  • Termin: 24.03.2012 – 25.03.2012r.
  • Miejsce rozgrywania: Hala Tenisowa ul. Wyszyńskiego 1 w Stalowej Woli
  • Organizator turnieju: Zakład Przetwórstwa Mięsa „MATTHIAS” Sp. z o.o.
  • Zgłoszenia: do 17.03.2012r. na adres e-mail pharam@wp.pl
  • Kategorie:
    • gra pojedyncza kobiet: open
    • gra pojedyncza mężczyzn:
      • open (do 40 lat)
      • +40 (powyżej 40 lat)
    • gra podwójna mężczyzn: open
    • Dodatkowe informacje o turnieju:
    • Osoby do kontaktu:
      • Andrzej Banasik tel. 508 304 882
      • Artem Takmadżan tel. 501 195 499
    • Liczba kortów:  4
    • Nawierzchnia: korty conipur syntetyk
    • Marka piłek: Tretorn
    • Wpisowe:  50zł
  • Możliwość zakwaterowania i wyżywienia:

    Hotel HUTNIK – Wyszyńskiego 12, Stalowa Wola, tel.15 842 19 91

    www.hutnik.pl – dla uczestników i gości turnieju upust cenowy do 10%’ ,

    odległość od kortów 600m

  • Patronat medialny:

          „Gospodarka Mięsna”

    „Rzeźnik Polski”

    „Informator Masarski”

    „Bilans dodatni”

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  2. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  3. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  4. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  5. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  6. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  7. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  8. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  9. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]

  10. BAKEPOL 12-14 września 2019 w Krakowie
    2018-06-20

    Prezentacja najnowszej oferty i rozwiązań technologicznych, fantastyczna biznesowa atmosfera i szansa na wzmocnienie pozycji rynkowej - tak można najkrócej scharakteryzować T[...]