EuroGastro to najważniejsze i nawiększe wydarzenie targowe w Polsce dedykowane branży HoReCa. Ideą targów EuroGastro jest przedstawienie pełnej i różnorodnej oferty produktów, usług i rozwiązań dla gastronomii. Na EuroGastro obecni są przedstawiciele wiodących firm z Polski i z zagranicy, co stanowi znakomitą okazją do porównania ich oferty, a także do nawiązania międzynarodowych kontaktów handlowych.

Ekspozycja targowa podzielona jest na cztery sektory tematyczne

  • sektor wyposażenia zaplecza kuchennego
  • sektor żywności i napojów dla gastronomii
  • sektor kawowy
  • sektor wyposażenia sal restauracyjnych i barów

Odbiorcy Targów EuroGastro

  • Właściciele i menadżerowie:
    • restauracji
    • barów typu fast food i snack-bar; małej gastronomii
    • kawiarni
    • firm cateringowych
    • hurtowni gastronomicznych
    •  lodziarni i cukierni
    • super- i hipermarketów odpowiedzialni za zakupy oraz współpracę z dostawcami
    • klubów, dyskotek, pubów
  • Dystrybutorzy produktów i usług dla HoReCa
  • Zarządzający punktami zbiorowego żywienia w stołówkach, kantynach, szpitalach, więzieniach, domach dziecka, szkołach oraz innych podobnych placówkach
  • Grupy opiniotwórcze: kucharze i szefowie kuchni

Firmy prezentujące swoją ofertę na Targach EuroGastro

  • Producenci i dystrybutorzy:
    • wyposażenia i sprzętu dla gastronomii
    • żywności i napojów dla gastronomii
    • alkoholi i używek
    • akcesoriów dla gastronomii
    • mebli dla gastronomii
    • wyposażenia sal restauracyjnych i barów
    • produktów, półproduktów cukierniczych, lodziarskich i piekarskich
    • drobnego sprzętu dla cukiernictwa i lodziarstwa
    • oprogramowania dla gastronomii
    • środków czyszczących
    • odzieży roboczej

Przy Targach EuroGastro od strony merytorycznej współpracują

Osoby, które zdążą zarejestrować się on-line do końca stycznia 2012,  będą mogły wejść na Targi EuroGastro BEZPŁATNIE (otrzymają na targach bezpłatną kartę wstępu) - zarejestruj się.

Rejestracja on-line będzie aktywna  do 19 marca 2012, do godziny 15.00. Osoby zarejestrowane on-line po 31 stycznia 2012, będą mogły zakupić bilet na Targi EuroGastro  z 50% zniżką (30 zł za każdy dzień targów, trzydniowy karnet - 60 zł). Rejestracja on-line przeznaczona jest wyłącznie dla branżowych zwiedzających (uczniowie szkół nie mogą dokonać rejestracji on-line).

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Konferencja "Jak edukować Polaków...
    2019-11-22

    W imieniu Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej oraz Instytutu Żywności i Żywienia serdecznie zapraszamy Państwa na konferencję "Jak edukować Polaków o zdrowym żywieniu?", która odbędzie się 27[...]

  2. Negocjacje między UE, a Mercosur
    2019-06-28

    Unijny sektor drobiarski przeciwny umowie Mercosur! Negocjacje w sprawie umowy handlowej między UE, a Mercosur weszły w finalną fazę. Stowarzyszenie AVEC, reprezentujące europejski[...]

  3. Air Products sfinalizowała przejęcie ACP
    2019-03-04

    Warszawa, 1 marca 2019 r. - Firma Air Products sfinalizowała proces przejęcia ACP Europe SA (ACP), największego niezależnego producenta dwutlenku węgla (CO2) w Europie. Wartość transakcj[...]

  4. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  5. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  6. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  7. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  8. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  9. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  10. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]