Stanowisko Dyrektora Handlowego, prężnie rozwijającego się browaru z Piotrkowa Trybunalskiego, objął Arkadiusz Brodecki. To współautor sukcesu dystrybucyjnego napoju FRUGO. W browarze SULIMAR odpowiadać będzie za stworzenie nowych procedur sprzedaży, trade marketing oraz zarządzanie sprzedażą w kanale tradycyjnym.

Arkadiusz Brodecki karierę zawodową rozpoczynał 13 lat temu. Od samego początku związany jest z branżą alkoholową. Pracował m.in. dla takich firm takich jak CEDC, Grupa Sobieski, Polmos Toruń, OLIMP UA. Ostatnio współpracował z koncernem FoodCare, gdzie z sukcesem wprowadził do dystrybucji napój FRUGO. Tworzył także strategie sprzedażowe dla innych produktów z portfolio producenta m.in. BLACK, 4MOVE i N-GINE.

Arkadiusz Brodecki przez lata pracy w branży zdobył doświadczenie i know how w dziedzinie zarządzania sprzedażą oraz dystrybucją, zarówno napojów alkoholowych, jak i bezalkoholowych oraz funkcjonalnych. W listopadzie br. dołączył do zespołu piotrkowskiego Browaru SULIMAR. Jego głównym zadaniem na nowym stanowisku będzie tworzenie i realizacja strategii sprzedaży dla różnych produktów firmy w kanale tradycyjnym. W zakresie jego kompetencji znalazły się też działania trade marketingowe prowadzone przez browar.

Prywatnie nowy Dyrektor Handlowy jest wielbicielem siatkówki i dobrego piwa.

SULIMAR od blisko 30 lat zajmuje się produkcją piwa i napojów. Obecnie to jeden z najdynamiczniej rozwijających się browarów regionalnych w Polsce, znaczący w regionie usługodawca w zakresie rozlewu, pakowania i dystrybucji napojów, a także ceniony w kraju i za granicą producent w obszarze marek własnych. SULIMAR proponuje szeroką gamę najwyższej jakości napojów m.in. piwa o tradycyjnych, jak i bardziej wyszukanych recepturach, napoje alkoholowe typu Ready To Drink, napoje energetyzujące i izotoniczne oraz inne napoje bezalkoholowe. Firma jest właścicielem i producentem wysokogatunkowych piw klasy premium marki CORNELIUS oraz nowej linii piw typu lager - TRYBUNAŁ.

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Air Products sfinalizowała przejęcie ACP
    2019-03-04

    Warszawa, 1 marca 2019 r. - Firma Air Products sfinalizowała proces przejęcia ACP Europe SA (ACP), największego niezależnego producenta dwutlenku węgla (CO2) w Europie. Wartość transakcj[...]

  2. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  3. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  4. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  5. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  6. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  7. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  8. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  9. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  10. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]