zorganizowane zostanie w dniach 5-7 października 2011 roku w Hotelu Halny w Cieszynie.Patronat nad obradami objął Bracki Browar Zamkowy w Cieszynie, który oprócz prezentacji referatów tematycznych w trakcie programu, zaprasza Państwa do odwiedzenia zakładu produkcyjnego.

Zakres tematyczny Forum obejmuje :

-         Dyskusję na temat rynku piwa w Polsce

-         Trendy rynkowe a technologie produkcji. Szanse i zagrożenia.

Piwa niszowe na polskim rynku.

-         Najlepsze techniki i technologie produkcji.

-         Higiena i bezpieczeństwo produkcji piwa.

-         Energia – Woda – Środowisko.

 

Do udziału w obradach zapraszamy kadrę techniczna i zarządzającą browarnictwa, firmy specjalistyczne, przedstawicieli świata nauki i techniki oraz organizacje branżowe.

 

Sądzimy, że spotkanie będzie dobrą okazją do zaprezentowania branży jej możliwości i potencjału.

Zapraszamy do zapoznania się z programem konferencji.

W załączeniu znajdziecie również Państwo warunki uczestnictwa

(dla przedstawicieli browarów i instytucji naukowych)

oraz warunki i możliwości udziału i promocji podczas spotkania

(dla firm – dostawców urządzeń i technologii).

W przypadku zainteresowania prosimy o przesłanie zamówienia

bądź kontakt z organizatorem.

 

Z poważaniem

Janusz Zakręta

menadżer projektu

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Air Products sfinalizowała przejęcie ACP
    2019-03-04

    Warszawa, 1 marca 2019 r. - Firma Air Products sfinalizowała proces przejęcia ACP Europe SA (ACP), największego niezależnego producenta dwutlenku węgla (CO2) w Europie. Wartość transakcj[...]

  2. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  3. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  4. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  5. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  6. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  7. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  8. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  9. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  10. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]