Firma TARCZYŃSKI SA, czołowy polski producent wędlin, posiada w swojej ofercie dostępną unikatową na rynku linię produktów przetworów mięsnych w słoikach. W ramach odświeżenia wizerunku firmy, wprowadzono jeszcze bardziej praktyczne i estetyczne opakowania, dzięki którym francuskie Rillettes, smalec z ziarnami czy też „Smarowidło Babci” nadają się w sam raz na letnie pikniki i eleganckie imprezy. Specjalnie dla koneserów przetworów mięsnych w słoikach firma TARCZYŃSKI wprowadziła unowocześnione opakowania, dzięki którym produkty dłużej zachowują zarówno świeży wygląd, jak i wartości odżywcze. „Dzięki ulepszonym, szklanym słojom, starannie dobrane kawałki najlepszego mięsa jeszcze dłużej zachowują wszystkie walory smakowe, zapachowe i odżywcze” – mówi Jacek Ziąbski, dyrektor marketingu firmy TARCZYŃSKI SA. Staropolskie smarowidła, takie jak smalec z jabłkiem, o smaku grzybowym, z czosnkiem czy też głowizna lub boczek idealnie smakują na świeżym pieczywie. Firma TARCZYŃSKI w swoim portfolio posiada również produkty dla spragnionych nowych i ciekawych smaków. Francuski przysmak Rillettes z odpowiednio dobranym czerwonym winem mogą zmienić małą przekąskę w wykwintną ucztę. „Praktyczne, eleganckie, hermetycznie zamknięte słoiki to nowa odsłona tego, co dobre, sprawdzone, tradycyjne, ale również i wykwintne” – dodaje Jacek Ziąbski.
Specjalnie dla koneserów przetworów mięsnych w słoikach firma TARCZYŃSKI wprowadziła unowocześnione opakowania, dzięki którym produkty dłużej zachowują zarówno świeży wygląd, jak i wartości odżywcze. „Dzięki ulepszonym, szklanym słojom, starannie dobrane kawałki najlepszego mięsa jeszcze dłużej zachowują wszystkie walory smakowe, zapachowe i odżywcze” – mówi Jacek Ziąbski, dyrektor marketingu firmy TARCZYŃSKI SA.
Staropolskie smarowidła, takie jak smalec z jabłkiem, o smaku grzybowym, z czosnkiem czy też głowizna lub boczek idealnie smakują na świeżym pieczywie. Firma TARCZYŃSKI w swoim portfolio posiada również produkty dla spragnionych nowych i ciekawych smaków. Francuski przysmak Rillettes z odpowiednio dobranym czerwonym winem mogą zmienić małą przekąskę w wykwintną ucztę.
„Praktyczne, eleganckie, hermetycznie zamknięte słoiki to nowa odsłona tego, co dobre, sprawdzone, tradycyjne, ale również i wykwintne” – dodaje Jacek Ziąbski.