W dobie zwiększonej dbałości Polaków o zdrowy tryb życia, w tym o zdrową dietę, ZM VIANDO przygotowały dla swoich klientów produkty premium, nawiązujące recepturą, wyglądem oraz nazwą do tradycyjnych przysmaków z wiejskiej spiżarni.

„Wiejska spiżarnia” to linia ekskluzywnych produktów wędliniarskich, przygotowanych z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie najwyższą jakość produktów. Tajemnica niepowtarzalnego smaku i wyglądu wyrobów tej linii tkwi w staropolskich, oryginalnych recepturach opartych na naturalnych przyprawach: soli, pieprzu, czosnku i majeranku. Dzięki temu każdego dnia możemy cieszyć się nie tylko smaczną, ale i zdrową przekąską.

Wśród wielu produktów na półkach wiejskiej spiżarni najwięksi smakosze z pewnością nie oprą się smakowi kruchej i delikatnej „Szynki książęcej”. Przygotowana na bazie naturalnych składników, wędzona szynka z najwyższej klasy mięsa wieprzowego wyróżnia się wyrazistym, soczystym smakiem i aromatem charakterystycznym dla dymu wędzarniczego. Wszystkie właściwości „Szynki książęcej”, przygotowanej w oparciu o oryginalne receptury, sprawiają, że najlepiej smakuje z dodatkiem świeżego pieczywa z wiejskim masłem i odrobiną musztardy.

Linia „Wiejska spiżarnia” dostępna jest w sklepach marki VIANDO oraz w sieciach sklepów: Piotr i Paweł, Bomi, Sano, Chata Polska, Tesco, Alma, Lewiatan, Carrefour, E. Leclerc, POLOmarket, Real, Eko, PSS Społem. Cena „Szynki książęcej” w sklepach marki Viando wynosi 34,99 zł za kg.

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Air Products sfinalizowała przejęcie ACP
    2019-03-04

    Warszawa, 1 marca 2019 r. - Firma Air Products sfinalizowała proces przejęcia ACP Europe SA (ACP), największego niezależnego producenta dwutlenku węgla (CO2) w Europie. Wartość transakcj[...]

  2. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  3. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  4. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  5. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  6. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  7. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  8. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  9. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  10. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]