Firma TARCZYŃSKI SA, pod jedną ze swoich marek StarPeck, wprowadziła na rynek nową linię wędlin premium - „Pieczone z Podbeskidzia”. W jej skład wchodzi aż dziesięć znakomitych produktów: szynka pieczona, szynka pieczona domowa, szynka pieczona noga, kurczak pieczony, wieprzowina pieczona, szynka pieczona z fileta, szynka pieczona mini, szynka pieczona mini z fileta, pasztet pieczony z pistacjami oraz pasztet pieczony z wątróbkami.

Reagując na nowe trendy na rynku oraz zaspakajając coraz to bardziej wyrafinowane gusta konsumenckie, firma TARCZYŃSKI zdecydowała się na wprowadzenie na rynek produktów pieczonych. Mięso pieczone uznawane jest za tradycyjne, zdecydowanie bardziej zdrowe, naturalne i smaczniejsze. Wędliny „Pieczone z Podbeskidzia” to idealne uzupełnienie diety dla wszystkich, którzy cenią sobie w potrawie wyrazisty smak i zapach oraz wartości odżywcze.

Producent, ze starannie wyselekcjonowanych mięs, stworzył ekskluzywne wędliny o wyśmienitym smaku i aromacie. Elegancki wygląd i wysokogatunkowe składniki są gwarancją najwyższej jakości wyrobów. Produkty z linii „Pieczone z Podbeskidzia”, o niepowtarzalnych walorach smakowych i wyszukanym ziołowym zapachu, niezwykle pobudzają apetyt i cieszą nawet najbardziej wyszukane podniebienia.

Pieczone wędliny mają delikatny posmak słodyczy, a zwarta i chrupiąca skórka świetnie komponuje się z soczystym i sprężystym mięsem. Nowa linia produktów firmy TARCZYŃSKI charakteryzuje się niezwykle intensywnym aromatem pieczeni, jest szczególnie polecana dzieciom i osobom starszym, gdyż zawiera małą ilość soli.

Nowa linia produktów premium ma w swoim portfolio wersje mini, czyli dwa rodzaje malutkich pieczonych szynek. Sugerowana średnia cena detaliczna za 1 kg to 30 zł, produkty można kupić między innymi w delikatesach ALMA, PIOTR i PAWEŁ oraz sklepach detalicznych.

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  2. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  3. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  4. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  5. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  6. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  7. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  8. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  9. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]

  10. BAKEPOL 12-14 września 2019 w Krakowie
    2018-06-20

    Prezentacja najnowszej oferty i rozwiązań technologicznych, fantastyczna biznesowa atmosfera i szansa na wzmocnienie pozycji rynkowej - tak można najkrócej scharakteryzować T[...]