Aktualności | 2011-05-21
"Pieczone z Podbeskidzia" - nowe, tradycyjne przysmaki od TARCZYŃSKIEGO

"Pieczone z Podbeskidzia" - nowe, tradycyjne przysmaki od TARCZYŃSKIEGO

Reagując na nowe trendy na rynku oraz zaspakajając coraz to bardziej wyrafinowane gusta konsumenckie, firma TARCZYŃSKI zdecydowała się na wprowadzenie na rynek produktów pieczonych. Mięso pieczone uznawane jest za tradycyjne, zdecydowanie bardziej zdrowe, naturalne i smaczniejsze. Wędliny „Pieczone z Podbeskidzia” to idealne uzupełnienie diety dla wszystkich, którzy cenią sobie w potrawie wyrazisty smak i zapach oraz wartości odżywcze.

Producent, ze starannie wyselekcjonowanych mięs, stworzył ekskluzywne wędliny o wyśmienitym smaku i aromacie. Elegancki wygląd i wysokogatunkowe składniki są gwarancją najwyższej jakości wyrobów. Produkty z linii „Pieczone z Podbeskidzia”, o niepowtarzalnych walorach smakowych i wyszukanym ziołowym zapachu, niezwykle pobudzają apetyt i cieszą nawet najbardziej wyszukane podniebienia.

Pieczone wędliny mają delikatny posmak słodyczy, a zwarta i chrupiąca skórka świetnie komponuje się z soczystym i sprężystym mięsem. Nowa linia produktów firmy TARCZYŃSKI charakteryzuje się niezwykle intensywnym aromatem pieczeni, jest szczególnie polecana dzieciom i osobom starszym, gdyż zawiera małą ilość soli.

Nowa linia produktów premium ma w swoim portfolio wersje mini, czyli dwa rodzaje malutkich pieczonych szynek. Sugerowana średnia cena detaliczna za 1 kg to 30 zł, produkty można kupić między innymi w delikatesach ALMA, PIOTR i PAWEŁ oraz sklepach detalicznych.