MAKRO Cash and Carry Polska zaprezentowało podczas targów gastronomicznych EuroGastro nowe rozwiązanie dla klientów z branży HoReCa – Gastrobus, przygotowany w ramach programu ,,Wsparcia i Partnerstwa”. Z kompleksowej oferty doradczej będą mogli skorzystać przede wszystkim przedsiębiorcy oferujący żywność typu fast food.

Nowa propozycja MAKRO, które chce wspierać swoich profesjonalnych klientów nie tylko poprzez produkty wysokiej jakości, ale także pakiet usług, jest skierowana głównie do klientów oferujących szybkie dania, takie jak kebab, hamburgery, hot-dogi, itp. Firma zaprojektowała 2 typy rozwiązań biznesowych: ,,Gotowe do drogi” i ,,Szyte na miarę”.

,,Gotowe do drogi” to mobilny punkt gastronomiczny - Gastrobus, dostępny w trzech rozmiarach, oferowany wraz z dodatkowymi usługami, takimi jak doradztwo, a także dopasowanie karty dań do upodobań konsumentów. To rozwiązanie, stworzone z myślą o sprzedaży całorocznej, może być zaprojektowane zgodnie z indywidualnymi potrzebami klientów.

Druga propozycja, ,,Szyte na miarę”, to oferta przygotowywana przez MAKRO dla przedsiębiorców, którzy myślą o rozpoczęciu działalności w branży HoReCa lub chcieliby przystosować swoją placówkę do serwowania szybkich dań. Konsultanci MAKRO doradzą klientowi jak zaplanować odpowiednie menu, przebudować lokal, a także zaoferują odpowiednie szkolenia. Nowa usługa pomoże również przedsiębiorcom w poprawie wizerunku ich biznesu i zwiększeniu obrotów.

Ze względu na zmieniające się nawyki Polaków, którzy coraz częściej spędzają czas poza domem, stworzyliśmy rozwiązanie mające jeszcze lepiej wesprzeć naszych profesjonalnych klientów z branży HoReCa oferujących żywność typu Fast food. Dzięki naszym propozycjom – całorocznemu Gastrobusowi i projektowi ,,Szyte na miarę” nasi klienci otrzymają kompleksowy pakiet doradczy, który wpłynie na rozwój ich biznesu. Jest to szczególnie ważne w perspektywie zbliżających się Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej w 2012, kiedy do Polski przyjadą tysiące turystów – mówi Maurice Beurskens, Menadżer Grupy Klientów HoReCa, MAKRO Cash and Carry Polska.

Rekomenduj znajomym
  • gplus
  • pinterest

INNE AKTUALNOŚCI

  1. Chr. Hansen na szczycie "Global 100"
    2019-01-30

    Chr. Hansen plasuje się na szczycie globalnego indeksu "Global 100" najbardziej zrównoważonych firm na rok 2019. Ranking ogłoszono podczas Światowego Forum Ekonomicznego w Da[...]

  2. Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym
    2018-10-10

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym". 15 listopada 2018 r., Hotel Marriot[...]

  3. Biogazowanie produktów ubocznych
    2018-10-08

    Firma TARPOL zorganizowała konferencję poświęconą biogazowaniu produktów ubocznych pozostających w ubojniach i zakładach przerobu mięsa i drobiu. W spotkaniu uczestniczyli przedstawiciel[...]

  4. KRD-IG CZŁONKIEM IPC
    2018-09-18

    W dniach 15-17 września w chińskim mieście Nankin odbył się drugi w tym roku zjazd Międzynarodowej Rady Drobiarstwa (IPC) - organizacji zrzeszającej kraje będące światowymi liderami w pr[...]

  5. Konferencja PFPŻ
    2018-09-17

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa" [...]

  6. PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ
    2018-09-12

    20 sierpnia 2018 roku, na terenie zakładu produkcyjnego Promar Zawiercie miała miejsce kolejna już uroczystość Wmurowania Kamienia Węgielnego. Tym razem firma rozpoczęła budowę nowoczesnej silosowni [...]

  7. Badanie towarów spożywczych
    2018-09-05

    Wydawnictwo Naukowe PWN SA wraz z Wiktorem Kubińskim, profesorem Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie oraz zespołem naukowców zaprezentowali nową książkę z towaroznawstwa i badania tow[...]

  8. SPOSÓB NA POGODĘ I UDANE UPRAWY
    2018-08-22

    Sezon prac polowych w pełni. Na terenach upraw i w sadach trwają prace, których efekty gospodarze ocenią po zebranych plonach. O ile na większość czynników rolnicy mają wpływ[...]

  9. BRANŻA DROBIARSKA W OBLICZU NOWYCH WYZWAŃ
    2018-06-26

    15 czerwca 2018 podczas konferencji pn. "Polska Branża Drobiarska obliczu nowych wyzwań", zorganizowanej przez Krajową Radę Drobiarstwa – Izbę Gospodarczą, wiodący euro[...]

  10. BAKEPOL 12-14 września 2019 w Krakowie
    2018-06-20

    Prezentacja najnowszej oferty i rozwiązań technologicznych, fantastyczna biznesowa atmosfera i szansa na wzmocnienie pozycji rynkowej - tak można najkrócej scharakteryzować T[...]