na wykonanie i montaż aseptycznej linii do pasteryzacji oraz pakowania dodatków do żywności. Zasadnicze elementy linii: 1. Pasteryzator Parametry techniczne: Wydajność nominalna: 200 l/h Temperatura wejściowa: 20 °C Temperatura pasteryzacji: 95 °C Temperatura wyjściowa: 20 °C Produkt obrabiany: gęstość – maks. 1,35 g/cm 3 ; lepkość – maks. 1500 cP) Czas przetrzymywania przy wydajności nominalnej: 40–90 s. Czynnik chłodzący: woda o temp. 10 °C 2. Zbiornik buforowy (w pełni uzbrojony) – pojemność ok. 200 l 3. Pakowarka aseptyczna bag-in-box – worki o pojemności 5–20 l Firmy zainteresowane złożeniem oferty prosimy o kontakt na adres:biurowe.przetargi@gmail.com Termin nadsyłania ofert – do 30 listopada 2010 r
Parametry techniczne:
Wydajność nominalna: 200 l/h
Temperatura wejściowa:
20 °C
Temperatura pasteryzacji: 95 °C
Temperatura wyjściowa: 20 °C
Produkt obrabiany:
gęstość – maks. 1,35 g/cm 3 ;
lepkość – maks. 1500 cP)
Czas przetrzymywania przy wydajności nominalnej:
40–90 s.
Czynnik chłodzący: woda o temp. 10 °C
2. Zbiornik buforowy (w pełni uzbrojony) – pojemność ok. 200 l
3. Pakowarka aseptyczna bag-in-box – worki o pojemności 5–20 l Firmy zainteresowane złożeniem oferty prosimy o kontakt na adres:
biurowe.przetargi@gmail.com
Termin nadsyłania ofert – do 30 listopada 2010 r