• LOGOWANIE
  • KOSZYK
  • KONTAKT
    • WYDAWNICTWO
    • REDAKCJE
      • ATEST - OCHRONA PRACY
      • AURA OCHRONA ŚRODOWISKA
      • CHŁODNICTWO
      • CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
      • DOZÓR TECHNICZNY
      • ELEKTROINSTALATOR
      • ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
      • GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
      • GOSPODARKA MIĘSNA
      • GOSPODARKA WODNA
      • HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
      • INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
      • MATERIAŁY BUDOWLANE
      • OCHRONA PRZED KOROZJĄ
      • OPAKOWANIE
      • PROBLEMY JAKOŚCI
      • PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
      • PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
      • PRZEGLĄD GEODEZYJNY
      • PRZEGLĄD MECHANICZNY
      • PRZEGLĄD PAPIERNICZY
      • PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
      • PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
      • PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY
      • PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
      • PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
      • PRZEMYSŁ CHEMICZNY
      • PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
      • PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
      • RUDY I METALE NIEŻELAZNE
      • TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
      • WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
      • WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
    • REKLAMA
    • DRUKARNIA
    • KOLPORTAŻ
  • PRENUMERATA
  • LISTA CZASOPISM
    • ATEST - OCHRONA PRACY
    • AURA OCHRONA ŚRODOWISKA
    • CHŁODNICTWO
    • CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
    • DOZÓR TECHNICZNY
    • ELEKTROINSTALATOR
    • ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
    • GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
    • GAZETA CUKROWNICZA
    • GOSPODARKA MIĘSNA
    • GOSPODARKA WODNA
    • HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
    • INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
    • MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
    • MATERIAŁY BUDOWLANE
    • OCHRONA PRZED KOROZJĄ
    • ODZIEŻ
    • OPAKOWANIE
    • POLISH TECHNICAL REVIEW
    • PROBLEMY JAKOŚCI
    • PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
    • PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
    • PRZEGLĄD GEODEZYJNY
    • PRZEGLĄD MECHANICZNY
    • PRZEGLĄD PAPIERNICZY
    • PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
    • PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
    • PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY
    • PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
    • PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
    • PRZEMYSŁ CHEMICZNY
    • PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
    • PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
    • RUDY I METALE NIEŻELAZNE
    • SZKŁO I CERAMIKA
    • TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
    • WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
    • WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
  • WIRTUALNA CZYTELNIA
 
PORTAL INFORMACJI TECHNICZNEJ - NAJWIĘKSZA BAZA ARTYKUŁÓW TECHNICZNYCH ONLINE - AKTUALNIE 121583 PUBLIKACJE
  •   CZASOPISMA  
    • ATEST - OCHRONA PRACY
    • AURA
    • CHŁODNICTWO
    • CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
    • ELEKTROINSTALATOR
    • DOZÓR TECHNICZNY
    • ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
    • GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
    • GAZETA CUKROWNICZA
    • GOSPODARKA MIĘSNA
    • GOSPODARKA WODNA
    • HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
    • INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
    • MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
    • MATERIAŁY BUDOWLANE
    • OCHRONA PRZED KOROZJĄ
    • OPAKOWANIE
    • POLISH TECHNICAL REVIEW
    • PROBLEMY JAKOŚCI
    • PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
    • PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
    • PRZEGLĄD GEODEZYJNY
    • PRZEGLĄD MECHANICZNY
    • PRZEGLĄD PAPIERNICZY
    • PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
    • PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
    • PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
    • PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
    • PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
    • PRZEMYSŁ CHEMICZNY
    • PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
    • PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
    • RUDY I METALE NIEŻELAZNE
    • SZKŁO I CERAMIKA
    • TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
    • WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
    • WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
  •   KSIĄŻKI 
  • WIRTUALNA CZYTELNIA
  •   PRENUMERATA 
  •   REKLAMA 
  •   DRUKARNIA 
  •   KOLPORTAŻ 
  •   WYDAWNICTWO
  • PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
  • 2004-5

PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY

Miesięcznik ISSN 0033-2313, e-ISSN 2449-9935 - rok powstania: 1953
Czasopismo Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego (SITSpoż.)

Targi, konferencje, studia, jubileusz


Międzynarodowe Targi Dodatków do Żywności dla Europy Centralnej i Wschodniej 2004 (Food Ingredients Central & Eastern Europę) są szczególną szansą i unikatowym miejscem spotkań dla specjalistów z zakr [...]

  • ZAKUP JEDNORAZOWY I DOSTĘP DO WIRTUALNEJ CZYTELNI
  • PRENUMERATA PAPIEROWA
  Czytaj za darmo! »
 

Prenumerata

Szanowny Kliencie!
Zamów roczną prenumeratę w wersji PLUS a uzyskasz dostęp do archiwalnych publikacji tego czasopisma.
Nie zwlekaj - skorzystaj z tysięcy publikacji o najwyższym poziomie merytorycznym.
prenumerata papierowa roczna PLUS (z dostępem do archiwum e-publikacji) - tylko 378.00 zł
prenumerata papierowa roczna PLUS z 10% rabatem (umowa ciągła) - tylko 340.20 zł *)
prenumerata papierowa roczna - 288.00 zł
prenumerata papierowa półroczna - 144.00 zł
prenumerata papierowa kwartalna - 72.00 zł
okres prenumeraty:   
*) Warunkiem uzyskania rabatu jest zawarcie umowy Prenumeraty Ciągłej (wzór formularza umowy do pobrania).
Po jego wydrukowaniu, wypełnieniu i podpisaniu prosimy o przesłanie umowy (w dwóch egzemplarzach) do Zakładu Kolportażu Wydawnictwa SIGMA-NOT.
Zaprenumeruj także inne czasopisma Wydawnictwa "Sigma-NOT" - przejdź na stronę fomularza zbiorczego »
Rekomenduj znajomym
  • facebook
  • twitter
  • gplus
  • pinterest

INNE PUBLIKACJE W TYM ZESZYCIE

APC. Dżemy APC kolejnym produktem biorącym udział w promocji 26 wygrywa
Spośród wielu przetworów owocowych, dżemy są najbardziej znane i cenione w gastronomii i cukiernictwie, gdyż wnoszą do wypieków i deserów intensywną przyciągającą oko barwę oraz naturalny, bogaty kwas więcej »

AR im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Marek Sikora 
Początek organizowanego kształcenia i badań z zakresu technologii żywności w Krakowie jest zasługą prof. dr. hab. Franciszka Nowotnego (1904-1972), wybitnego specjalisty przetwórstwa rolno-spożywczego więcej »

Czy można więcej zarobić na chlebie
Krystyna JAROSZ 
TAK! Wybrałem modułową linię do chleba firmy "WIECZOREK" ponieważ mogę na niej formować chleb, który smakuje moim klientom, a przecież to zadowolony klient wybierając chleb z mojej piekarni pozwala mo więcej »

Czyżby narodziła się nowa tradycja
Można śmiało zaproponować stwierdzenie, że powoli nikt już nie wyobraża sobie przyjęcia komunijnego bez specjalnego, przygotowanego tylko na tę okazję tortu. Co ważniejsze, z roku na rok coraz bardzie więcej »

Dalszy ciąg uwag o sytuacji polskich rzemieślników-lodziarzy
Rajmund Kawalec 
Wiedzą oni, że mimo bezrobocia i biedy większość konsumentów z naszego lynku stać na gatkę lodów za l zł, co daje jednorazową sprzedaż blisko 40 min zł! Wiedzą oni także, ze lody są "luksusem biednego więcej »

Dotacje z funduszy strukturalnych
Jacek Paprocki 
Przystąpienie Polski do UE nie oznacza zakończenia możliwości korzystania przez przedsiębiorców z funduszy pomocowych. Od l maja 2004 r. kraj nasz korzystać będzie z czterech funduszy strukturalnych ( więcej »

Egzaminy-ale jakie
Lucyna Kubicka 
Zgodnie z Rozporządzeniem MENiS z dnia 4 grudnia 2002 r. (Dz.U. Nr 20, póz. 172, z 2003 roku), od 9 marca 2003 r. zaczęły obowiązywać nowe l przepisy dotyczące przeprowadzania egzaminów czeladniczych. więcej »

Gdy będzie nas więcej w Stowarzyszeniu i cechach będziemy silniejsi
Bogdan Mamaj 
Środowisko piekarzy warszawskich chciałoby się włączyć do zataczającej coraz szersze kręgi debaty dotyczącej bieżących i przyszłych problemów polskiego piekarstwa. W pełni solidaryzując się z ustaleni więcej »

Giko. Elektryczny piec modułowy
Zpoczątkiem 2003 r. rozpoczęliśmy własną produkcję modułowych pieców cukierniczych GWAREK?. Skąd ten pomysł? Od lat obecni jesteśmy na rynku w charakterze dostawcy urządzeń markowych europejskich prod więcej »

ISM. Dobre perspektywy dla słodkiej branży
Atmosferę targów zdominowała perspektywa rozszerzenia Unii Europejskiej. Richard Burt, b. ambasador USA w Niemczech, jako ekspert w sprawach polityki europejskiej, w wystąpieniu, które spotkało się z więcej »

Klub kreatywnych cukierników
Organizatorzy Eurosweet (odbywające się od paru lat w marcu równolegle z Eurogastro, w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie) zaprosili w tym roku dwoje wybitnych cukierników: Bożenę Sikoń i Janusza Prof więcej »

Koszty współpracy z sieciami
Andrzej Śmietana 
Każda współpraca jest dobra, jeśli się opłaca i przynosi zysk. Ponieważ 2 lata temu nawiązałem współpracę z siecią, chciałbym podzielić się spostrzeżeniami przedstawić przeprowadzone wyliczenia. Nie s więcej »

Kruszwica. Zalety margaryny Maestra Puff Pastry do produkcji ciast francuskich listkowych
W Polsce zwiększa się zapotrzebowanie na bar-dziej wyszukane wyroby piekarsko-ciastkarskie, spełniające oczekiwania nawet bardzo wymagających konsumentów. Rozwija się oferta ciast francuskich, listkow więcej »

Lubeiskie porozumienie
Lubelski kurator oświaty, Waldemar Godlewski, uroczyście podpisał 20 stycznia 2004 r. porozumienie z organizacjami, stowarzyszeniami pracodawców województwa -lubelskiego na rzecz poprawy stanu i jakoś więcej »

Mtodzi młodym
Anna BUTKA 
Warto wiedzieć, że w ramach Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP istnieje Klub Młodego Piekarza, do którego zadań należy rozpatrywanie wszelkich spraw zawodowych i innych o istotnym znaczeniu dl więcej »

Nie należy oszczędzać czasu i pieniędzy na działania konsolidacyjne - rozmowa z Andrzejem Szydtowskim i Lechem Jędryką
Henryk Piesiewicz Magdalena Mart 
Z dniem pierwszego maja 2004 Polska staje się członkiem Unii Europejskiej. Co dla rzemieślników piekarzy oznacza to wydarzenie? Aby lepiej poznać opinię Panów Prezesów na ten temat, redakcja "PPiC" sk więcej »

Nowości roku 2004
Jacek SZCZEPANIAK 
Premierowy pokaz pieca Revent 725 w Polsce miaf miejsce podczas marcowych targów Baltpiek 2004 w Gdańsku. Zwiastun nowej serii modelowej 700 na tej ekspozycji wzbudził duże zainteresowanie wśród odwie więcej »

O czym należy pamiętać przed wejściem do UE
Włodzimierz Gubała 
W nr. 6/2003 r. opublikowaliśmy artykuł "Ważne uregulowania prawne", przybliżający naszym Czytelnikom problematykę związaną z wymaganiami dotyczącymi bezpieczeństwa użytkowania maszyn, w zakresie wyni więcej »

Odpowiedź (jakby) od premiera
Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP otrzymało odpowiedź na petycję skierowaną 9 lutego br. l do premiera Leszka Millera (zamieszczoną w numerze 4/2004 "PPiC"). List Stowarzyszenia dotyczył sytu więcej »

Ogłoszenia drobne
używane maszyny po remoncie: miesiarki spiralne, hakowe; dzielarki, ubijaczki, krajalnice, rogalikarki, watkownice, przesiewacze, zmywarki oraz czyszczarki Jeros po atrakcyjnych cenach, inne. Atesty s więcej »

Piece Sveba- Dahlen źródłem sukcesu polskich piekarzy
Tadeusz Kijek 
Rozmowa z Panem Siawomirem Kobusem, właścicielem jednego z wiodących zakładów piekarniczych w Warszawie - Piekarni KOBUS Sp. z o.o. - Panie Sławomirze, prowadzi Pan zakład, który dla wielu warszawskic więcej »

Pokonać niewidzialne bariery
Jan Klimek 
Zaskakującym może wydawać się tytuł tego tekstu - dyskusja o procesach integracyjnych z UE zazwyczaj koncentruje się na zagadnieniach wielkiej polityki i wielkiej gospodarki, na kwestiach dostosowania więcej »

Polski chleb w Brukseli
Henryk Piesiewicz 
Podczas Ciechanowskiego Święta Chleba w sierpniu 2002 roku podziwiałem wyroby z piekarni BEZA prezentowane osobiście przez właściciela Jana Ciszkowskiego ("PPiC" 2002, 10, 36-39). Zajadając się na sto więcej »

Polski chleb w Brukseli
Henryk Piesiewicz 
Wlistopadzie 2003 r. Przedsiębiorstwo Zbożowo- Miynarskie "Damłyn" uruchomiło nowy miyn w Damasławku. Pracujący wcześniej jako jedyny w tej firmie młyn pszenny w Goiańczy nie mógł być w pełni wykorzys więcej »

Polski chleb w Brukseli
Henryk Piesiewicz 
O zaletach tych pieców, celowości ich szerokiego zastosowania w modernizacji polskich piekarni rzemieślniczych, rozmowa z Pawłem Wrońskim - prezesem firmy Winkler Wachtel Polska reprezentującej ciągło więcej »

Porady prawne
Jacek Paprocki 
Od l maja 2004 r. istotnym zmianom ulegnie system świadczeń rodzinnych. Nowe zasady nabywania prawa do świadczeń oraz zasady ich ustalania, przyznawania i wypłacania określa ustawa z dnia 28 listopada więcej »

PROBLEM RENOWACJI STARYCH POSADZEK W OBIEKTACH PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
Piotr Kulas 
Największym problemem producentów żywności w aspekcie wejścia Polski do UE jest dostosowanie procesów i warunków produkcji do wymogów unijnych. Wiele zakładów nie zdążyło w wyznaczonym terminie spełni więcej »

Projekt ustawy o nadmiernych zapasach produktów rolnych
Roman Jurga 
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przekazało w dniu 24 lutego br. do Sekretariatu Rady Ministrów projekt ustawy o nadmiernych zapasach produktów rolnych. Jest ona szczególnie niebezpieczna dla bran więcej »

Punkty krytyczne dla polskiego biznesu żywnościowego
Renata GASPARSKA 
Pod hasłem "Punkty krytyczne" dla polskiego bizneisu żywnościowego odbyła się w dniu 3 marca br. w Domu Dziennikarza w Warszawie konferencja prasowa zorganizowana przez Polską Izbę Biznesu Żywnościowe więcej »

Salima - MBK
Alicja CEGLIŃSKA 
Co dwa lata w Centrum Wystawienniczym w Brnie organizowane są targi będące największą ekspozycją produktów i technologii przemysłu spożywczego wśród krajów kandydujących do Unii Europejskiej. Tegorocz więcej »

SIGEP 2004
W tym roku na 82 tyś. m2 zaprezentowało swoją ofertę 750 wystawców z branż zaopatrujących przede wszystkim rzemieślnicze firmy lodziarskie, cukiernicze i ciastkarskie oraz piekarskie. Zanotowano ponad więcej »

Smak i aromat w żywności i napojach
Renata Gasparska 
onferencja miała charakter naukowo-promocyjny i zgromadziła producentów aromatów, dystrybutorów, użytkowników, pracowników nauki. ^Wygłoszono na niej kilka referatów plenarnych, dokonano komercyjnych więcej »

Spowalnianie i odraczanie fermentacji ciasta - rozmowa z Yves'em Musialowskim
Henryk Piesiewicz Magdalena Mart 
W udoskonalaniu i upowszechnianiu technologii odroczonych fermentacji lub odroczonego wypieku od dawna uczestniczą firmy należące do grupy Lesaffre. W tej dziedzinie duże doświadczenie praktyczne osią więcej »

Szkolenie sanitarne po 1 stycznia 2004
Jacek PAPROCKI 
Pytają Państwo, czy na pewno nie muszą już kierować swoich pracowników na kursy sanitarne i wysyłać ich na egzaminy. Obowiązek szkolenia i poddawania egzaminom pracowników wynikai z przepisów art. 35 więcej »

To już piąty raz
Marian POZOREK 
Dzień 15 marca jest świętem pajtrona piekarzy i parafii św. Klermensa Dworzaka przy ul. Karolkowej w Warszawie. Od 5 lat, tego dnia do kościoła na uroczystą mszę przybywają członkowie Warszawskiego Ce więcej »

Torty na targach ślubnych
Trudno wyobrazić sobie wesele bez specjalnego, wyjątkowego tortu. Tak więc nic dziwnego, że w drugiej edycji targów "Ślub i Wesele - 2004", które odbyiy się w lutym w Poznaniu, nie zabrakło i tortów. więcej »

Tur-Gastro-Hotel
W cyklu pięciu imprez Tur-Gastro-Hotel odbywających się w br. w różnych miastach Polski, najbliższa zaplanowana została we Wrocławiu. XXXII edycja targów wystroju i wyposażenia obiektów noclegowych i więcej »

UIPCG ma 50 lat
Paulina Kania-Lentes 
Międzynarodowa Unia Cukierników, Karmelarzy j i Lodziarzy (UIPCG) obchodzi w tym roku jubileiusz 50-lecia istnienia. Organizacja ta powstała l w 1954 r. i miaia zrzeszać krajowe stowarzyszenia cukiern więcej »

Z czym do Unii
Jacek PAPROCKI 
Co zyskamy co stracimy? To pytanie, które w przeddzień wejścia do Unii Europejskiej zadają sobie wszyscy Polacy. No może prawie wszyscy. Nie ma na przykład tego problemu nasz nowy komisarz w Brukseli: więcej »

Z kraju i ze świata
Udziałowiec GRUPY APC - firma 'Ą.',, "-'---'-' -zaprasza swoich Szanownych Klientów na PYSKOWICKIE TARGI PIEKARSKO-CUKIERNICZE, które odbędą się 5 i 6 czerwca 2004 roku na terenie naszej firmy przy ul więcej »

Znaczenie tłuszczu kakaowego dla jakości czekolady
Paweł Gaca 
Fizyczne właściwości czekolady są w dużym stopniu zdeterminowane przez jakość tłuszczu kakaowego użytego do jej wytworzenia. Szczególnie sposób, w jaki tłuszcz kakaowy topi się, krzepnie czy krystaliz więcej »

  • Aktualnoś›ci
  • Bestsellery
2019-11-22

Konferencja "Jak edukować Polaków...»

2019-06-28

Negocjacje między UE, a Mercosur»

2019-03-04

Air Products sfinalizowała przejęcie ACP»

2019-01-30

Chr. Hansen na szczycie "Global 100"»

2018-10-10

Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym»

2018-10-08

Biogazowanie produktów ubocznych»

2018-09-18

KRD-IG CZŁONKIEM IPC»

2018-09-17

Konferencja PFPŻ»

2018-09-12

PROMAR Z NOWOCZESNĄ SILOSOWNIĄ»

2018-09-05

Badanie towarów spożywczych»

Przekładniki prądowe niskiego napięcia

ELEKTROINSTALATOR
(2019-8)»

Badanie bezpieczeństwa urządzeń elektrycznych

ELEKTROINSTALATOR
(2019-8)»

Aktualne zagrożenia mikrobiologiczne Listeria monocytogenes

PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
(2019-10)»

Linia brzegu w pracach geodezyjnych - stosowanie § 82a w geodezyjnych opracowaniach jednostkowych i w procedurze modernizacji ewidencji gruntów i budynków

PRZEGLĄD GEODEZYJNY
(2019-10)»

Jeszcze raz o granicach nieruchomości

PRZEGLĄD GEODEZYJNY
(2019-10)»

Ustalenie linii brzegu w trybie ustawy Prawo wodne i pomiaru sytuacyjnego linii brzegu opisanego w § 82a rozporządzenia egib

PRZEGLĄD GEODEZYJNY
(2019-11)»

Diagnostyka falownika i silnika elektrycznego w 5 krokach

ELEKTROINSTALATOR
(2019-9)»

Multimetr cęgowy małych prądów AC/DC CENTER 262

ELEKTROINSTALATOR
(2019-9)»

Narzędzia do obróbki kabli i przewodów

ELEKTROINSTALATOR
(2019-9)»

Zanim zjedziesz na nartach ze stoku, najpierw musisz na niego bezpiecznie wjechac. Kolejki linowe pod lupa dozoru technicznego

DOZÓR TECHNICZNY
(2019-5)»

LISTA CZASOPISM

  • ATEST - OCHRONA PRACY
  • AURA OCHRONA ŚRODOWISKA
  • CHŁODNICTWO
  • CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
  • DOZÓR TECHNICZNY
  • ELEKTROINSTALATOR
  • ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
  • GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
  • GAZETA CUKROWNICZA
  • GOSPODARKA MIĘSNA
  • GOSPODARKA WODNA
  • HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
  • INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
  • MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
  • MATERIAŁY BUDOWLANE
  • OCHRONA PRZED KOROZJĄ
  • ODZIEŻ
  • OPAKOWANIE
  • POLISH TECHNICAL REVIEW
  • PROBLEMY JAKOŚCI
  • PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
  • PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
  • PRZEGLĄD GEODEZYJNY
  • PRZEGLĄD MECHANICZNY
  • PRZEGLĄD PAPIERNICZY
  • PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
  • PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
  • PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY
  • PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
  • PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
  • PRZEMYSŁ CHEMICZNY
  • PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
  • PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
  • RUDY I METALE NIEŻELAZNE
  • SZKŁO I CERAMIKA
  • TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
  • WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
  • WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH

WYSZUKIWANE FRAZY

AURA żywność ekologiczna inżynieria materiałowa konserwanty suszenie przemysł chemiczny elektronika grafen haccp logistyka cukier herbata gospodarka mięsna miód materiały budowlane gospodarka wodna transglutaminaza dodatki do żywności pszenica Żarczyński ksylitol Przegląd Elektrotechniczny chleb ryby olej lniany pieczywo amarantus olej rzepakowy Jakość atest 7 KUKURYDZA czekolada gluten GMO antyoksydanty kaizen mleko ocena ryzyka drożdże błonnik przemysl chemiczny makaron ochrona przed korozją pompy ciepła Kociołek-Balawejder przemysł spożywczy Problemy jakości żywność funkcjonalna Przegląd papierniczy wino lody przegląd mleczarski orkisz proso kawa WZBOGACANIE ŻYWNOŚCI antocyjany ekstruzja zamrażanie nanotechnologia polifenole kakao kiełki kontakt aluminium zielona herbata ANALIZA SENSORYCZNA błonnik pokarmowy sól opakowania mięso reologia ocena ryzyka zawodowego rokitnik olejki eteryczne aronia opakowania aktywne enzymy karotenoidy jęczmień masło dynia kofeina mąka czerwińska biogaz kefir liofilizacja ścieki fotowoltaika żyto jakość żywności wiadomości elektrotechniczne CELIAKIA salmonella przyprawy probiotyki piwo znakowanie
  • WYDAWNICTWO | PRENUMERATA | REKLAMA | DRUKARNIA | KOLPORTAŻ | REGULAMIN E-USŁUG
Projekt i wykonanie: Pragma Software